×
سیاسی
شناسه خبر : 67722
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/29 ساعت 20:16
معامله قرن و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، مایه شرمساری جهان اسلام است

در تجمع امروز مردم تهران عنوان شد:

معامله قرن و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، مایه شرمساری جهان اسلام است

مردم تهران در پایان تجمع عصر امروز خود در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، طی بیانیه‌ای، جنایات رژیم غاصب صهیونیستی را محکوم کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مردم تهران در پایان تجمع عصر امروز خود در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، طی بیانیه‌ای، جنایات رژیم غاصب صهیونیستی را محکوم کردند.

متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

قال رسول الله(ص): من اصبح و لم یهتم بامور المسلمین فلیس منهم
با سلام به پیشگاه پیامبر اکرم(صلّی‌ الله علیه و آله و سلّم) و فرزندان معصومینش و با درود به قطب عالم امکان حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه اروحنا له الفدا)
فلسطین طی روزهای اخیر شرایط سختی را پشت سر میگذارد، در میان سکوت و بی تفاوتی مجامع بین المللی و سازمان های مدعی دفاع از حقوق بشر، مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین  به خاک و خون کشیده شده، خانه های آنها بمباران شده، سینه جوانان عزیز غیرتمند فلسطین که داغ 73سال حصروآوارگی ومحرومیت را با خود دارد ، آماج گلوله هاگردیده و زنان و کودکان بی دفاع  مورد هجمه و تعرض بی رحمانه قرار می گیرند.

رژیم جعلی، کودک کش وخون آشام صهیونیست، ددمنشانه به این مردم مظلوم که صاحبان اصلی این سرزمین هستند تعرض کرده و به قدس شریف قبله اول مسلمانان جسارت می کنند.

البته مقاومت جانانه ملت فلسطین و جوانان غیرتمند نشان داده که دوران افول و فروپاشی این رژیم ددمنش فرارسیده است.

اگر چه بسیاری از دولتها در برابر جنایات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی سکوت کرده و با سکوت مرگبارشان شریک جرم این رژیم کودک کش شده اند اما ملت های مسلمان و آزاده جهان حتی در کشورهای غربی به دفاع ازمردم مظلوم فلسطین بپا خاستند.

ایران اسلامی و انقلابی که بیش از چهاردهه با الهام از مکتب حضرت امام خمینی(رحمه الله علیه) فریاد آزادی قدس شریف را سرداده اکنون نیز با تکیه به هدایت های امام بزرگوارو با پیروی از قائد عظیم الشان حضرت امام خامنه ای مدظله آزادی قدس شریف و حمایت از ملت فلسطین را از اولویت های خود دانسته و امروز مردم همیشه در صحنه تهران در میدان امام حسین(علیه السلام) اجتماع کرده اند تا این پیام را به ملت فلسطین اعلام دارند :که فلسطین تنها نیست.

ما آمده ایم تا با روح شهید قدس سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی و سایر شهدای جبهه  مقاومت تجدید میثاق کنیم که تا آخرین قطره خون پای آرمان های امام و شهدا ایستاده ایم و با لطف الهی از ملت مظلوم و مقاوم فلسطین دفاع خواهیم کرد و پیام این تجمع رابا فریادی رسا اعلام می داریم.

1- ملت فلسطین با مقاومت مثال زدنی خویش نشان داده که هرگز با رژیم غاصب اشغالگر قدس  سرسازش نداشته و نخواهد داشت. وحدت و یکپارچکی گروههای مقاومت فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری و سایرمناطق خواب راحت را ازصهیونیستها ربوده است ضمن حمایت از انتفاضه جدیدفلسطین بر استمرار آن تاکید کرده وحمایت قاطع خویش را از مردم مظلوم فلسطین اعلام می داریم.

2-طرح ننگین معامله قرن و عادی سازی روابط حکام برخی کشورهای مدعی اسلام مانند عربستان، امارات و بحرین با رژیم اشغالگر قدس مایه شرمساری جهان اسلام گردیده است ما ضمن محکوم کردن اقدام ذلیلانه این کشورها اعلام می کنیم معامله قرن طرحی شکست خورده است و در این جنایت بر علیه ملت فلسطین شریک بوده و یقینا باید تاوان سنگین این جنایات را پرداخت نمایند.

3-پرونده فلسطین وجنایات رژیم جعلی صهیونیستی باید همیشه باز و زنده بماند. جنایات رژیم اسرائیل غاصب و نسل کشی در فلسطین هلوکاست واقعی است که باید حامیان این رژیم جنایتکار خاصه آمریکای مستکبر پاسخگوی آن باشند.ضمن تقبیح بی تفاوتی شورای امنیت وسازمان ملل دربرابر این همه ظلم ، جنایات اسرائیل جنایتکارو اربابان آمریکایی او را به شدت محکوم می کنیم.

4- سردمداران رژیم اسرائیل روزی شعار نیل تا فرات را سر می دادند و سودای سلطه بر ملت ها و کشورهای دیگر را در سر می پروراندند ولی اقتدار انقلاب اسلامی در حمایت از ملت فلسطین امروز اسرائیل را در درون سرزمین های اشغالی حبس کرده است ما به صهیونیست ها اعلام می کنیم برای مهاجرت هر چه سریعتر، از فلسطین اشغالی آماده باشید و بدانید امروز دست برتر با مقاومت است که موشک های آن گنبد آهنین و سامانه های دفاعی شما را شکست داده است اگر به سیاست های سلطه جویانه خود ادامه دهید و دست از پا خطا کنید تل آویو و حیفا با خاک یکسان خواهد شد.

5- شهادت مظلومانه عده ای دانش آموز در افغانستان توسط گروه های تروریستی پرورش یافته استکبار جهانی دلها را به درد آورد. ما ضمن اظهار همدردی با خانواده های مصیبت دیده اعلام می کنیم آمریکا وصهیونیستهادر تمامی جنایات بر علیه بشریت و خون هایی که مظلومانه ریخته می شود شریک هستند یقینا خون مظلومان افغانستان و فلسطین و سایر بلاد گریبان عاملان و حامیان این جنایات را خواهد گرفت و ما هم صدا با مردم مظلوم افغانستان این جنایات ضد بشری را به به شدت محکوم می کنیم.

6-مردم انقلابی ایران در آستانه آزمونی بزرگ قرار دارند حضور در انتخابات تکلیف شرعی، وظیفه انقلابی است مردم عزیز ایران علیرغم تبلیغات سوء دشمنان بیرونی و نفوذی های داخلی با حضور در انتخابات ضمن مشارکت در تعیین سرنوشت خود با مشت محکم بر دهان یاوه گویان و اربابان خارجی آنان خواهد زد و در گام دوم انقلاب امید دشمنان را تبدیل به یاس و ناامیدی خواهد نمود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
در نشست خبری جنبش خیابانی حفاظت از ایران
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس