×
سیاسی
شناسه خبر : 67667
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/02/28 ساعت 15:50
نتانیاهو برای پایان دادن به حملات علیه غزه از واشنگتن مهلت خواست

نتانیاهو برای پایان دادن به حملات علیه غزه از واشنگتن مهلت خواست

همزمان با تأکید رسانه‌ها بر پیروزی گروه‌های مقاومت فلسطین در جنگ با تل‌آویو، منابع آگاه غربی خبر دادند که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به عملیات نظامی در نوار غزه از واشنگتن چند روز زمان خواسته است.

نورنیوز-گروه سیاسی: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از دولت آمریکا خواسته است که به این رژیم دو یا سه روز برای پایان دادن به عملیات نظامی در نوار غزه مهلت بدهد.

این منابع که خواستند نامشان فاش نشود، به خبرنگار آناتولی گزارش دادند که آمریکایی‌ها روزهای یکشنبه و دوشنبه از نتانیاهو خواستند که به تجاوزات این رژیم علیه نوار غزه پایان دهد که نتانیاهو در پاسخ گفت، به دو یا سه روز زمان برای تکمیل عملیات ارتش علیه برخی اهداف در نوار غزه نیاز دارد.

این درخواست پس از آن مطرح شده است که منابع خبری طی روزهای گذشته از موفقیت گروه‌های مقاومت فلسطین در هدف قرار دادن مواضع رژیم صهیونیستی و شلیک بیش از 3000 راکت و موشک به سمت شهرهای اشغالی از جمله تل‌آویو خبر داده‌اند.

با این حال، خبرنگار آناتولی گفت که این منابع هنوز موفق نشده‌اند که مطمئن شوند، آیا پس از سپری شدن این زمان، تجاوزات تل‌آویو علیه نوار غزه متوقف خواهد شد یا خیر.

در همین خصوص، «باراک راوید» خبرنگار سیاسی وبگاه صهیونیستی «والا»، سحرگاه امروز، به شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» گفت: «پیام دولت جو بایدن به اسرائیل این بوده که زمان عملیات رو به اتمام است».

این اظهارات در حالی بیان شده است که رئیس‌جمهور آمریکا، شامگاه دوشنبه (دیروز)، نیز در تماسی تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت‌و‌گو کرد.

با این حال،‌ طبق گزارش آناتولی، منابع آگاه از جزئیات تماس‌های صورت گرفته برای برقراری آتش‌بس خاطر نشان کردند: «نتانیاهو ارائه هر گونه تعهدات در قبال آتش‌بس را رد می‌کند».

در عین حال، شبکه عبری‌زبان «کان» نیز امروز به نقل از برخی منابع صهیونیست که آن‌ها را آگاه خواند، گزارش داد که «نشانه‌های خوشبینانه‌ای درباره احتمال پایان عملیات نظامی در نوار غزه پدیدار شده است».

این منابع اضافه کردند که «تماس‌های اولیه در حال حاضر برای دست‌یابی به این هدف در جریان است»؛ اما کان خاطر نشان کرد که دفتر نتانیاهو این موضوع را تکذیب می‌کند.

«یووال اشتاینیتز» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی نیز در امروز در گفت‌و‌گو با کان احتمال پایان یافتن عملیات نظامی در نوار غزه طی روزهای آتی را دور از ذهن قلمداد کرد.

این گزارش‌ها در حالی منتشر شده است که رسانه‌های رژیم صهیونیستی و برخی تحلیلگران نظامی این رژیم با هشدار درباره فجایعی که در انتظار رژیم صهیونیستی، حوادث کنونی را به نفع مقاومت فلسطین و مقاومت را پیروز این جنگ دانسته بودند .

از سوی دیگر، منابع خبری، امروز، گزارش دادند که اعتصاب سراسری در شهرهای واقع در کرانه باختری و مناطق اشغالی 1948 از امروز صبح (سه‌شنبه) آغاز شده و فلسطینی‌ها در حمایت از قدس و غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی دست از فعالیت و کار کشیده‌اند.

نیروهای رژیم صهیونیستی برای نهمین روز متوالی همچنان به تجاوزهای وحشیانه خود علیه نوار غزه ادامه می‌دهند و تأسیسات غیرنظامی را هدف قرار می‌دهند؛‌ طبق آخرین آمار 212 نفر تاکنون در غزه به شهادت رسیده‌اند که 61 تن از آن‌ها کودک هستند. 1400 تن نیز مجروح شده‌اند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
دوشنبه 1400/02/27 ساعت 19:06
نورنیوز بررسی کرد؛
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
حال با توجه به اثبات پوشالی بودن قدرت ادعایی اسرائیل، به نظر می‌رسد دولت‌های محافظه‌کار عرب که با چراغ سبز محور سعودی ـ آمریکایی و سوار بر موج ایران‌هراسی به آشکارسازی روابط با جرثومه شیطان در جلوی دوربین‌ها تن دادند، اکنون نباید فرصت این آزمون حساس را برای فرار از این ننگ ابدی از دست بدهند، آزمونی که با توجه به قرائن موجود، بعید نیست آزمون آخر باشد!
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
پنج‌شنبه 1400/02/23 ساعت 12:50
نورنیوز بررسی کرد؛
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
حمایت راهبردی ایران از آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت، عملا هندسه اصلی تحولات و درگیری‌ها در سرزمین های اشغالی را تعیین کرده و موازنه پیشین قدرت در این خصوص را به چالش کشیده است، به گونه‌ای که جراید صهیونیستی برای اولین بار طی همه این سال‌ها، از تیتر «تل‌آویو می‌سوزد» استفاده کردند.
نظرات

آخرین اخبار
حمله به جزیره خارک نوعی خودکشی است
سه تصمیم مهم در حوزه صادرات در شرایط جنگی
خطیب جمعه تهران: ملت مقاوم ایران در حال نگارش تاریخ جدید منطقه و جهان است
چرا حمله به زیر ساختهای انرژی معادلات جنگ را تغییر داد؟
سازمان فضایی: حملات دشمن خللی در برنامه‌های فضایی ایجاد نمی‌کند
حسام‌الدین سراج: جاهلان سفاک قتل‌عام بشریت را حق مسلم خود می‌دانند
تسلیت ستاد کل نیرو‌های مسلح به شهادت سردار نائینی
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
قدردانی از حضور و تاب‌آوری اجتماعی ملت غیور ایران در برابر دشمنان
تخت جمشید، حافظیه و دیگر مکان‌های تاریخی در لحظه تحویل سال تعطیل می باشند
دور جدید حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان رژیم صهیونیستی
اعتراض روسیه به حملات رژیم صهیونیستی علیه رسانه‌ها
کنفرانس خبری نتانیاهو به دلیل شلیک موشک‌های ایران و حزب‌الله قطع شد
بیانیه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پاسخ به اظهارات دانشگاه الازهر مصر
فیفا رژیم صهیونیستی را جریمه کرد
انتقاد شدید سیاسیون پاکستانی از بیانیه یک‌سویه دولت‌های عربی-اسلامی درباره ایران
تاکید چین به تلاش های میانجیگرانه تا بازگشت صلح به غرب آسیا
سازمان ملل: تشدید تنش نظامی در ایران را که موجب رنج غیرنظامیان شده، محکوم می‌کنیم
کاخ سفید کنترل جنگ با ایران را از دست داده است
شهادت چهار نفر در حمله به ساختمان مسکونی در کرج/ جستجو برای نجات کودک هفت ساله ادامه دارد
5 ایرانی در بین نامزدهای بهترین‌های فوتبال ساحلی جهان قرار گرفتند
اینترسپت نوشت: این جنگ هزینه‌های سنگینی به رأی‌دهندگان آمریکایی تحمیل می‌کند
قالیباف: اف-35 مجسمه‌ای از تفرعن ارتش آمریکا بود
پرداخت 26 هزار میلیارد تومان برای تامین تجهیزات پزشکی
معاریو: نتانیاهو عامل فروپاشی روابط اسرائیل با آمریکا است
خاطره علیرضا داودنژاد از علی لاریجانی
عبور تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از 2 هزار مگاوات
اینفانیتنو: تمام تیم‌ها در جام جهانی شرکت می‌کنند
شهادت سردار علی محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
تمدید تعلیق پروازهای کی‌ال‌ام به دوبی، ریاض و دمام
مواضع آمریکا در منطقه هدف قرار گرفته شد
میوه شب عید در بازار تامین شده است
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
هشدار عراقچی به انگلیس در خصوص همکاری‌های این کشور با آمریکا برای حمله به ایران
میادین را خوب اداره نمی‌کنید آقا!
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور درپی شهادت وزیر اطلاعات
بسته شدن تنگه هرمز به کشاورزان آمریکایی ضربه مهلک وارد کرد
شکاف‌ در پایگاه حامیان ترامپ بر سر جنگ با ایران
تشییع پیکر 12 شهید حمله هوایی به مناطق مسکونی دورود
برنامه سرویس‌دهی مترو در ایام نوروز
نشانه‌های فرسایش در ناوگان دریایی آمریکا از نگاه اکونومیست
167 کتاب به یاد دانش‌آموزان میناب در نمایشگاه بین‌المللی مینسک توزیع شد
100 هزار اسناد محرمانه مدیر ارشد موساد افشا شد
برگزاری ویژه برنامه تحویل سال نو در میدان انقلاب
پیشگیری دربرابر آتش‌سوزیهای احتمالی در دوران جنگ
هیچ کمبودی در تامین کالای اساسی وجود ندارد
آینده بازار انرژی در گرو مدت و شدت درگیری در غرب آسیا
تشکیل «ستاد مردمی پشتیبانی از دفاع رمضان»
مروری بر فیلم‌های نوروزی سینما
راهکارهای تغذیه ای برای مبتلایان به فشار خون در روزهای جنگ