×
سیاسی
شناسه خبر : 67653
تاریخ انتشار :

ایران در ساخت موتورهای هوایی پیشرفته به بلوغ رسیده است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ایران با تلاش متخصصان و دانشمندان متعهد خود به بلوغی رسیده است که توانسته هزاران فروند هواگرد و پهپاد و موشک را با موتورهای ساخت ایران آماده بهره‌برداری کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرلشکر محمد باقری با حضور در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع که امیرسرتیپ حاتمی وزیر دفاع و امیر نصیر زاده فرمانده نیروی هوایی ارتش نیز وی را همراهی می‌کردند از خط تولید موتور ملی اوج بازدید و در جریان آخرین پیشرفت‌ها و دستاوردهای متخصصین صنعت هوایی وزارت دفاع در حوزه موتورهای هوایی قرار گرفت.

وی پس از بازدید از مجموعه‌های مختلف سازمان صنایع هوایی از جمله صنعت ساخت و طراحی موتورهای هوایی، با حضور در جمع مدیران ارشد این سازمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای سازمان صنایع هوایی، از تلاش‌های این مجموعه در راستای اعتلای قدرت دفاعی جمهوری اسلامی قدردانی کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اهمیت موتور به عنوان یک موضوع حیاتی و بسیار مهم در حوزه هواگردها و موشک‌ها تصریح کرد: موتورهای محصولات هوایی جزو مهمترین بخش و به عنوان گلوگاهی حساس به لحاظ فناوری هستند که در جهان کشورهای معدود و انگشت شماری قادر به تولید آن هستند.

سرلشکر باقری افزود: جمهوری اسلامی ایران با تلاش متخصصان و دانشمندان متعهد خود به بلوغی رسیده است که توانسته است با اتکال به قدرت لایزال الهی و اعتماد به نفس و اتکا به ظرفیت‌های داخلی به حوزه خطیر طراحی و تولید موتورهای هوایی پیشرفته وارد شده و هزاران فروند هواگرد و پهپاد و موشک را با موتورهای ساخت ایران آماده بهره برداری نماید و این موضوع برای نیروهای مسلح و کشور بسیار مایه‌ی فخر و مباهات است.

وی با آرزوی فتح قله‌های پیشرفت توسط متخصصین صنعت دفاعی به ویژه متخصصان صنعت طراحی و ساخت موتورهای هوایی، گفت: همانگونه که تدبیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا تأکید بر «قوی شدن» است؛ بی تردید افزایش قدرت دفاعی کشور مؤلفه اصلی «قوی شدن» و صنعت طراحی و تولید موتورهای هوایی نیز از اجزای اصلی این مهم به شمار می‌رود.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بابیان اینکه تولید موتور در کنار ارزش دفاعی از ارزش افزوده اقتصادی نیز برخوردار است، گفت: تمامی هواگردها، موشک‌ها و … به مسئله موتور وابسته هستند و این موضوع مهم توجه هر چه بیشتر به این بخش را افزوده است.

سرلشکر باقری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله تحریم‌های نظام استکباری گفت: همه ی پیشرفت‌های دفاعی به برکت تحریم‌های ظالمانه به نتیجه رسیده است، چرا که این محدودیت‌ها، شکوفایی و خلق فرصت‌های ارزشمند را برای دانشمندان دفاعی ما به ارمغان آورد.

وی با اشاره به مسئله سرمایه انسانی به عنوان یک موضوع مهم و مورد تأکید فرمانده کل قوا، تصریح کرد: بر اساس این رهنمود، مهمتر از ساخت محصول، جوانانی هستند که محصول را طراحی و ساخته‌اند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: باید نسل به نسل دانشمندان مؤمن، متدین و متخصص به این مجموعه‌ها اضافه شده تا علاوه بر ایجاد ظرفیت‌های کارآمد، دانش جدید نیز به مجموعه‌های دفاعی منتقل شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی