×
سیاسی
شناسه خبر : 67653
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/02/28 ساعت 13:19
ایران در ساخت موتورهای هوایی پیشرفته به بلوغ رسیده است

ایران در ساخت موتورهای هوایی پیشرفته به بلوغ رسیده است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ایران با تلاش متخصصان و دانشمندان متعهد خود به بلوغی رسیده است که توانسته هزاران فروند هواگرد و پهپاد و موشک را با موتورهای ساخت ایران آماده بهره‌برداری کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرلشکر محمد باقری با حضور در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع که امیرسرتیپ حاتمی وزیر دفاع و امیر نصیر زاده فرمانده نیروی هوایی ارتش نیز وی را همراهی می‌کردند از خط تولید موتور ملی اوج بازدید و در جریان آخرین پیشرفت‌ها و دستاوردهای متخصصین صنعت هوایی وزارت دفاع در حوزه موتورهای هوایی قرار گرفت.

وی پس از بازدید از مجموعه‌های مختلف سازمان صنایع هوایی از جمله صنعت ساخت و طراحی موتورهای هوایی، با حضور در جمع مدیران ارشد این سازمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای سازمان صنایع هوایی، از تلاش‌های این مجموعه در راستای اعتلای قدرت دفاعی جمهوری اسلامی قدردانی کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اهمیت موتور به عنوان یک موضوع حیاتی و بسیار مهم در حوزه هواگردها و موشک‌ها تصریح کرد: موتورهای محصولات هوایی جزو مهمترین بخش و به عنوان گلوگاهی حساس به لحاظ فناوری هستند که در جهان کشورهای معدود و انگشت شماری قادر به تولید آن هستند.

سرلشکر باقری افزود: جمهوری اسلامی ایران با تلاش متخصصان و دانشمندان متعهد خود به بلوغی رسیده است که توانسته است با اتکال به قدرت لایزال الهی و اعتماد به نفس و اتکا به ظرفیت‌های داخلی به حوزه خطیر طراحی و تولید موتورهای هوایی پیشرفته وارد شده و هزاران فروند هواگرد و پهپاد و موشک را با موتورهای ساخت ایران آماده بهره برداری نماید و این موضوع برای نیروهای مسلح و کشور بسیار مایه‌ی فخر و مباهات است.

وی با آرزوی فتح قله‌های پیشرفت توسط متخصصین صنعت دفاعی به ویژه متخصصان صنعت طراحی و ساخت موتورهای هوایی، گفت: همانگونه که تدبیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا تأکید بر «قوی شدن» است؛ بی تردید افزایش قدرت دفاعی کشور مؤلفه اصلی «قوی شدن» و صنعت طراحی و تولید موتورهای هوایی نیز از اجزای اصلی این مهم به شمار می‌رود.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بابیان اینکه تولید موتور در کنار ارزش دفاعی از ارزش افزوده اقتصادی نیز برخوردار است، گفت: تمامی هواگردها، موشک‌ها و … به مسئله موتور وابسته هستند و این موضوع مهم توجه هر چه بیشتر به این بخش را افزوده است.

سرلشکر باقری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله تحریم‌های نظام استکباری گفت: همه ی پیشرفت‌های دفاعی به برکت تحریم‌های ظالمانه به نتیجه رسیده است، چرا که این محدودیت‌ها، شکوفایی و خلق فرصت‌های ارزشمند را برای دانشمندان دفاعی ما به ارمغان آورد.

وی با اشاره به مسئله سرمایه انسانی به عنوان یک موضوع مهم و مورد تأکید فرمانده کل قوا، تصریح کرد: بر اساس این رهنمود، مهمتر از ساخت محصول، جوانانی هستند که محصول را طراحی و ساخته‌اند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: باید نسل به نسل دانشمندان مؤمن، متدین و متخصص به این مجموعه‌ها اضافه شده تا علاوه بر ایجاد ظرفیت‌های کارآمد، دانش جدید نیز به مجموعه‌های دفاعی منتقل شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار کمبود آب در یونان؛ وضعیت در پایتخت و مناطق اطراف جدی‌تر است
تظاهرات در فلسطین اشغالی
چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت
مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند
حملات هوایی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان سه شهید و 11 زخمی برجا گذاشت
هر دو مسیر تونل رسالت امشب مسدود است
اختصاص درصدی از درآمد بازیکنان و مربیان خارجی به توسعه فوتبال دانش‌آموزی
رونمایی از پیراهن تیم ملی فوتسال دانش‌آموزان
قول 5 ساله پاکستان برای حذف همه موانع تجاری با ایران
عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
رئیس جمهور عراق خواستار مشارکت گسترده مردم در انتخابات پارلمانی شد
15 کشته و زخمی در جریان تعقیب و گریز پلیس آمریکا
گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم
مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شد
جلسه سران قوا برگزار شد
واکنش پرسپولیس به رأی اصلاحی کمیته استیناف؛ ابطال کنید
کشف جسد یک افسر اسرائیلی در جنوب غزه
فهرست تیم ملی اعلام شد
وزارت دادگستری آمریکا همچنان به دنبال تحقیقات درباره پرونده ترامپ-روسیه
رسانه‌های عراقی از خشک شدن دریاچه حمرین در استان دیاله عراق خبر دادند
نخست وزیر مجارستان جو بایدن را مسئول آغاز جنگ اوکراین دانست
تامین 3 میلیارد دلار برای واردات ماشین‌آلات و تجهیزات تولید
وزیر جنگ آمریکا: وضعیت کنونی جهان مانند آغاز جنگ جهانی دوم است
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند
تیم ملی والیبال ایران مقابل ترکیه پیروز شد
نفوذ دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
X
آگهی تبلیغاتی