×
اقتصادی
شناسه خبر : 67613
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/02/27 ساعت 16:05
رزم‌حسینی: مخالف غارت معادن هستیم

رزم‌حسینی: مخالف غارت معادن هستیم

وزیر صنعت، معدن و تجارت، آزادسازی 6 هزار محدوده و معدن حبس شده کشور را فرصت جدیدی برای سرمایه گذاری و اشتغال در کشور برشمرد و گفت: مخالف غارت معادن هستیم و معادن باید به فرصتی برای توسعه متوازن تبدیل شوند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: «علیرضا رزم‌حسینی» در آیین رونمایی از طرح آزادسازی 6 هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور و آغاز اجرای بزرگترین مزایده ملی کشور، افزود: واگذاری معادن حبس شده از طریق مزایده عمومی به افراد دارای اهلیت و صلاحیت، جهش صنعتی و معدنی در کشور به وجود خواهد آورد.

وی با بیان اینکه فرآیند واگذاری طبق قانون از طریق مزایده برگزار می‌شود، بیان‌داشت:‌ فرآیندها به صورت قانونی در سامانه «ستاد» (مزایده‌ها و مناقصه‌های دولت) انجام خواهد شد، اعضای تشکل‌ها و نمایندگان وزارت صنعت در روز بازگشایی پاکت‌های مزایده حضور دارند و به همین دلیل امکان هیچگونه رانت و یا تخلف قانونی میسر نیست.

نظارت وزارت صنعت بر روند فعال‌سازی معادن

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه این مزایده برای نخستین بار در کشور انجام می‌شود، ادامه‌داد: این وزارتخانه نقش نظارتی خود را بیشتر خواهد کرد و متقاضیانی که در این مزایده برنده شوند اما کار اکتشاف، بهره‌برداری و فعال‌سازی معدن را انجام ندهند معادن از آنها گرفته و مجدداً از طریق مزایده به افراد دارای صلاحیت واگذار می‌شود.

وی تاکید کرد: جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی را به صورت جدی دنبال می‌کنیم و بر این باوریم که معدنی را استخراج نکنیم مگر اینکه امکان فرآوری داخل برای ایجاد ارزش افزوده داشته باشد و این مسیر را با جدیت ادامه می‌دهیم.

رزم‌حسینی با بیان اینکه کشوری نفت‌خیز و همچنین معدن‌خیز هستیم، گفت: بر اساس کار کارشناسی بیش از 500 میلیارد دلار ارزش معادن کشف شده در کشور است که البته با انجام عملیات اکتشافی این ذخایر افزایش خواهد یافت.

استفاده از «شرکت‌های سهامی عام پروژه» برای احیای معادن غیرفعال

همچنین «وجیه‌الله جعفری» معاون وزیر صنعت و رییس هیات عامل ایمیدرو در آیین آزادسازی ۶‌هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور، افزود: شرکت های سهامی عام پروژه به بسته‌های سرمایه‌گذاری برای احیای معادن غیر فعال کمک می‌کنند.

این مقام مسوول خاطرنشان‌کرد: طرح احیا معادن کوچک‌مقیاس به عنوان یکی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی مطرح است که مجری این طرح از طرف وزارت صنعت، ایمیدرو و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران است.

وی ادامه‌داد: در این راستا شناسایی معادن کوچک‌مقیاس غیرفعال و راه‌های فعال‌سازی آنها از طریق شرکت‌های مشاوره‌ای انجام شد.

رییس هیات عامل ایمیدرو اضافه‌کرد: عارضه‌یابی‌های این معادن انجام و بسته‌های سرمایه‌گذاری برای احیاء برنامه‌ریزی شد.

جعفری بیان‌داشت: این بسته‌ها امکان سرمایه‌گذاری را روی بسیاری از معادن غیرفعال که دارای مشکلات زیرساخت، ذخیره کم یا عدم اکتشاف کامل هستند، فراهم می‌کند.

وی گفت: مجموعه‌ای از معادن غیرفعال وجود دارد که باید جهت‌گیری برای سرمایه‌گذاری با امکان فعال‌سازی برای آنها فراهم شود.

آیین طرح آزادسازی 6 هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، روسای سازمان‌های صنعت استانی و تشکل‌های بخش خصوصی به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان آیین، دستور برگزاری مزایده عمومی واگذاری 6 هزار معدن و محدوده حبس شده را که بزرگترین مزایده کشور است، صادر کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهتدت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | ژابی در اولین دربی خود سنگین باخت+ خلاصه بازی
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
X
آگهی تبلیغاتی