×
سیاسی
شناسه خبر : 67562
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/02/26 ساعت 16:58
پیشنهاد ظریف به سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با جنایت اسرائیل

پیشنهاد ظریف به سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با جنایت اسرائیل

وزیر امور خارجه کشورمان در نشست اضطراری مجازی وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی با تاکید بر اینکه باید کارزار نهادینه شده حقوقی و سیاسی علیه رژیم آپارتاید صهیونیستی ایجاد کنیم گفت: جمهوری اسلامی ایران، مانند همیشه، دست دوستی خود را به سوی همه شما دراز می‌کند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  متن کامل سخنرانی ظریف به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آقای رئیس،

برادران و خواهران گرامی،

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

در حالی که شاهد آن هستیم که نیروهای صهیونیست فجیع‌ترین جنایات را علیه برادران و خواهران ما در فلسطین اشغالی مرتکب می‌شوند، اجازه می‌خواهم که صحبت‌هایم را با تشکر از شما بابت ترتیب دادن این جلسه به موقع آغاز کنم.

مردان، زنان و کودکان بی‌گناه توسط مرگبارترین و پیشرفته‌ترین جنگ‌افزارها سلاخی در حال سلاخی شدن هستند. خانه‌ها در حالی ویران می‌شوند که ساکنانشان در آن‌ها گیر افتاده‌اند. هرآنچه از زیرساخت‌های غزه باقی مانده است – از جمله منابع برق و آب – عملا نابود شده است.

ما اکنون با موارد فاحش و سازمان‌یافته نقض حقوق بشر، حقوق بشردوستانه و حقوق بین‌الملل مواجه هستیم.

امروز قتل عام کودکان فلسطینی پس از آن «عادی‌سازی» ادعایی انجام می‌گیرد. این رژیم جنایتکار و آدم‌کش یکبار دیگر ثابت کرده است که تحرکات دوستانه در قبال این رژیم، تنها به تشدید قساوت‌های آن منجر می‌شود. تنها هدف تحرکات نفاق‌آمیز اسرائیل، تفرقه‌افکنی میان مسلمین و منزوی کردن مردم فلسطین است. اشتباه نکنید: اسرائیل تنها زبان مقاومت را می‌فهمد و مردم فلسطین کاملا از حق دفاع از خود و سرپیچی از قلدری‌های این رژیم نژادپرست برخوردار هستند.

این اقدامات وحشیانه بار دیگر ثابت کرده است که تنها مسیر مسالمت‌آمیز به سمت صلح، برگزاری یک همه‌پرسی میان تمام ساکنان فلسطین از جمله فلسطینی‌های آواره‌شده و پناهجویان است.

نباید از یاد برد که فلسطین تنها یک مسئله عربی یا اسلامی نیست، بلکه معضله‌ای بین‌المللی نیز هست. جنایاتی که در طول دهه‌ها علیه مردم بی‌گناه فلسطین انجام شده بر وجدان بشری سنگینی می‌کند. از این روست که جامعه بین‌المللی وظیفه دارد به شدیدترین لحن رژیم اسرائیل را محکوم کرده و آن را وادار نماید که به تخریب و محاصره غزه پایان دهد.

ما باید فعالانه در سازمان ملل متحد تلاش کنیم تا یک جلسه اضطراری مجمع عمومی برای پرداختن به این موضوع تشکیل شود.

علاوه بر این، رویکرد شنیع برخی از دول غربی در برابرانگاری قربانیان و مجرمین، ما را وادار می‌سازد تا به کاستی‌های خود در پیشبرد آرمان مشترک‌مان نگاهی بیاندازیم.

ما باید یک کارزار «نهادینه‌شده» حقوقی و سیاسی علیه رژیم آپارتاید صهیونیستی در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی ایجاد کنیم.

یک نهاد ناظر حرفه‌ای بین‌المللی نیز باید تشکیل شود تا جنایات علیه مردم فلسطین را رصد و گزارش کند. این جنایات باید به صورت ثبت و ضبط شده و گزارش شوند، با این هدف که مرتکبین آن‌ها در محضر عدالت قرار گیرند.

ما همچنین باید به تصویب مصوبات داخلی و همچنین یک قطعنامه از جانب این سازمان مبادرت ورزیم که اسرائیل را به عنوان یک رژیم آپارتاید شناسایی کند.

علاوه بر این، اقدامات جنایتکارانه اسرائیل باید هم در مصوبات داخلی و هم در قطعنامه‌های سازمان همکاری اسلامی به عنوان نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت شناسایی شود.

و کشورهای عضو باید صلاحیت قضایی ملی خود را به نحوی بسط دهند که پیگرد جنایتکارانی که در اراضی اشغالی فلسطینی مرتکب جنایت جنگی، نسل‌کشی و جنایات علیه بشریت می‌شوند، را شامل شود.

آقای رئیس،

دوستان عزیز

جمهوری اسلامی ایران، مانند همیشه، دست دوستی خود را به سوی همه شما دراز می‌کند. ما آماده‌ایم تا تمام اختلافات را کنار گذاشته و در دفاع از حقوق مردم فلسطین با توسل به هر ابزار مشروع سیاسی و قانونی، متحد شویم.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
دوشنبه 1400/02/27 ساعت 19:06
نورنیوز بررسی کرد؛
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
حال با توجه به اثبات پوشالی بودن قدرت ادعایی اسرائیل، به نظر می‌رسد دولت‌های محافظه‌کار عرب که با چراغ سبز محور سعودی ـ آمریکایی و سوار بر موج ایران‌هراسی به آشکارسازی روابط با جرثومه شیطان در جلوی دوربین‌ها تن دادند، اکنون نباید فرصت این آزمون حساس را برای فرار از این ننگ ابدی از دست بدهند، آزمونی که با توجه به قرائن موجود، بعید نیست آزمون آخر باشد!
تهدید اول رژیم صهیونیستی، تضادهای اجتماعی است یا موشک‌های مقاومت؟
شنبه 1400/02/25 ساعت 08:24
نورنیوز بررسی کرد؛
تهدید اول رژیم صهیونیستی، تضادهای اجتماعی است یا موشک‌های مقاومت؟
اوج گیری در گیریهای نظامی با نیروهای مقاومت تنها در بخش جنوبی رژیم و بالا گرفتن هم زمان بحرانهای اجتماعی در شهرهای مختلف باعث شد که بزرگترین رزمایش نظامی تاریخ شکل گیری رژیم صهیونیستی که چند روز قبل آغاز شده بود، بلافاصله به حالت تعلیق در اید و مجموعه نیروهای ارتش رژیم برای مقابله با حملات نیروهای مقاومت و کنترل بحران داخلی بکار گرفته شوند.
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
پنج‌شنبه 1400/02/23 ساعت 12:50
نورنیوز بررسی کرد؛
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
حمایت راهبردی ایران از آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت، عملا هندسه اصلی تحولات و درگیری‌ها در سرزمین های اشغالی را تعیین کرده و موازنه پیشین قدرت در این خصوص را به چالش کشیده است، به گونه‌ای که جراید صهیونیستی برای اولین بار طی همه این سال‌ها، از تیتر «تل‌آویو می‌سوزد» استفاده کردند.
روایت نماینده حماس در تهران از طرح حاج قاسم برای آزادی قدس
چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 21:08
در گفتگو با «نورنیوز» مطرح شد؛
روایت نماینده حماس در تهران از طرح حاج قاسم برای آزادی قدس
شهید سلیمانی در جلسه‌ای طرحی مطرح کردند که گروه‌های منطقه بر اساس ملیتشان باید چه نقشی را برای فلسطین ایفا کنند و این نقش‌ها چگونه باید با هم متحد شوند. ایشان شهید شد اما من مطمئنم این طرح اجرایی خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران