×
فرهنگی
شناسه خبر : 67542
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/02/26 ساعت 10:56
مینو محرز:  تا زمانی که واکسن‌های ایرانی کرونا به تولید انبوه برسند، لازم است واکسن وارد کنیم

مینو محرز: تا زمانی که واکسن‌های ایرانی کرونا به تولید انبوه برسند، لازم است واکسن وارد کنیم

مسئول نظارت بر مطالعات بالینی واکسن کوو ایران گفت: شرکت برکت و سایر شرکت‌های تولید واکسن کرونا هنوز به تولید نرسیده اند و هنگامی که به تولید برسند، توانایی تولید انبوه را دارند و دیگر نیازی به واردات نیست اما فعلا تا زمانی که واکسن‌های ایرانی به تولید انبوه برسند، لازم است برای کووید واکسن وارد کنیم.

نورنیوز-گروه جامعه: مینو محرز در واکنش به شایعاتی که خصوص آغاز فاز سوم مطالعاتی واکسن کوو ایران برکت بدون مجوز مطرح می‌شود، گفت: چنین موضوعی اصلا صحت ندارد و فاز سوم مطالعاتی این واکسن هنوز آغاز نشده و این مرحله مطالعاتی از امروز یا فردا شروع می‌شود و برای این کار مجوز صادر شده است.

مسئول نظارت بر مطالعات بالینی واکسن کوو ایران در خصوص چاپ مقالات مراحل مطالعاتی این واکسن در نشریات بین المللی توضیح داد: مقاله علمی اولین فاز این واکسن چاپ شده و مقاله مرحله دوم هم تقریبا تکمیل است و به زودی و هنگامی که داده‌هاکامل شوند، ارائه می‌گردد و به چاپ می‌رسد و فاز سوم آغاز می‌شود.

وی ضمن اشاره به اینکه ما باید 28 و 42 روز بعد از تزریق واکسن میزان آنتی بادی دریافت کنندگان واکسن را چک و داده‌ها را تکمیل کنیم، متذکر شد: هیچ اقدامی بدون داشتن مجوز انجام نشده و نمی‌شود و تا کنون استانداردها در خصوص این واکسن به خوبی رعایت شده و ما کارآزمایی‌های بالینی را به خوبی پایش می‌کنیم و تا کنون خطایی صورت نگرفته است.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کووید در خصوص مطالبی که از زبانش در خصوص عدم نیاز به واردات واکسن کرونا در کشور مطرح شده است، اظهار کرد: سال‌ها واکسن سازی در داخل کشور مختل شده بود و ما مجبور بودیم از هند و سایر کشورها واکسن وارد کنیم، اما در حال حاضر یک سایت بزرگ واکسن سازی در ایران تاسیس شده که این موضوع موجب خوشحالی همه ما است و شرکت‌های واکسن سازی در کشور توانایی تولید انواع واکسن‌ها را در داخل دارند و دیگر نیازی به واردات نداریم.

وی با بیان اینکه البته شرکت برکت و سایر شرکت‌های تولید واکسن کرونا هنوز به تولید نرسیده اند و هنگامی که به تولید برسند، توانایی تولید انبوه را دارند و دیگر نیازی به واردات نیست، افزود: به طور کلی با به راه افتادن این سایت واکسن سازی که بسیار عظیم است و رسانه ها هم از آن بازدید کردند ما می‌توانیم واکسن‌ها را در داخل کشور تولید کنیم و من بسیار خوشحالم که از این بعد واکسن آنفلوآنزا و سایر واکسن‌ها را که به خاطر تحریم‌ها به هزار بدبختی وارد کشور می‌کردیم، می‌توانیم با برنامه ریزی خودمان تولید کنیم و دیگر لازم نیست آن‌ها را وارد کنیم.

مسئول نظارت بر مطالعات بالینی واکسن کوو ایران ادامه داد: اما فعلا تا زمانی که واکسن‌های ایرانی به تولید انبوه برسند، لازم است برای کووید واکسن وارد کنیم و برای بیماری‌های دیگر به امید خدا از این به بعد خودمان واکسن می‌سازیم من چنین مطلبی را گفتم و متاسفانه صحبت‌های من تحریف شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
رقابت خاتون بم در گروه مرگ
تشکیل پرونده قضایی برای عوامل «دیدارنیوز»
هشدار هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش شدید و سیلابی
پادکست | تصویری از مقاومت مردم تنگستان به رهبری رئیسعلی دلواری در برابر اشغال بوشهر
درخشش شطرنج بازان ایرانی در ترکیه
محدودیت های روز جمعه برای تردد در جاده چالوس
پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش نیروهای مسلح ایران
عرضه کالا با 25 درصد زیر قیمت بازار در تهران
آخرین قیمت‌گوشت قرمز امروز 12 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
ترامپ به دنبال اعلام پایان جنگ با ایران است
نفت در مرز 100 دلار؛ برنت همچنان بالای 95 دلار ماند
توقف مسابقات فوتبال در آرژانتین در دقیقه 10 به احترام مسی
بمب امریکایی مراسم عروسی سیریک را هدف قرار داد
نوراینفو | علائم کمبود مواد معدنی در بدن؛ این نشانه‌ها را جدی بگیرید
افشای عملیات ترور مشاور بشار اسد پس از 18 سال
اژه‌ای: صدای مردم ایران را در اجلاس بریکس به گوش جهان می‌رسانم
رایزنی تلفنی ترامپ و رئیس امارات
حکم نهایی ساعدی‌نیا صادر شد
نامه ایران به شورای امنیت در پی تجاوز آمریکا به خاک کشور
برنامه قطعی برق قم امروز 12 شهریور + لینک برنامه خاموشی قم
سران آمریکا درباره حمله های خود به عروسی‌ها در کشورهای مختلف به افکار عمومی جهان پاسخ دهند
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا
الگوی تهاجم سه‌وجهی واشنگتن
داستان منطقه E1 چیست؟
خبر خوش برای مردم؛ خاموشی‌ها در خط پایان
«کریدور داوود» توطئه جدید اسرائیل علیه ایران
جدول قطعی برق هرمزگان پنجشنبه 12 شهریور+برنامه خاموشی هرمزگان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 12 شهریور 1405؛جهش عجیب قیمت مونتاژی‌ها+ جدول قیمت ها
امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته برای متقاضیان کارشناسی ارشد
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 12 شهریور 1405 ؛ سکه در مسیر کانال‌های بالاتر
نتایج مرحله اول المپیاد علمی دانشجویی 1405 منتشر شد
روایت ناتمام دلواری‌ها در آب‌های تنگه هرمز
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 12 شهریور 1405 + وضعیت استان‌ها
تک ضرب | خداحافظی با یک اسطوره پا به توپ
18شهید و 142مصدوم در تجاوز اخیر امریکا به ایران
برنامه مسابقات ورزشی امروز 12 شهریور 1405 +جدول پخش
از «تنگه ترامپ» تا راهبرد «کشتی در برابر کشتی»؛ قمار جدید آمریکا در هرمز
خفگی کودکان؛ از پیشگیری تا اقدام صحیح در لحظات حساس
کاهش شیوع HIV در میان مصرف کنندگان تزریقی موادمخدر در کشور
خسارت 120 هزار میلیارد تومانی اعتیاد به اقتصاد و جامعه
اعتیاد، راهزنی پنهان برای غارت سلامت روان و سرمایه‌های اجتماعی
آینده ترسناک فناوری؛ هدفون‌هایی که ذهن شما را می‌خوانند!
هشدار نیویورک‌تایمز درباره فروپاشی نظم جهانی پس از جنگ جهانی دوم
جورج کلونی: آمریکا در دوره‌ای تأسف‌بار است
فرود اضطراری هواپیمای مقام آمریکایی
شکایت رسمی پرسپولیس از استقلال به‌خاطر حضور آسانی در دربی
تارتار: پرسپولیس کمی بهتر از استقلال بود؛ یک غفلت برد را گرفت
بختیاری‌زاده: داور پنالتی استقلال را ندید
اصلاحات دفترچه انتخاب رشته ارشد 1405 منتشر شد
اقدام نروژ علیه روسیه؛ کشتی روسی توقیف شد