×
سیاسی
شناسه خبر : 67458
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1400/02/23 ساعت 12:50
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند

نورنیوز بررسی کرد؛

شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند

حمایت راهبردی ایران از آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت، عملا هندسه اصلی تحولات و درگیری‌ها در سرزمین های اشغالی را تعیین کرده و موازنه پیشین قدرت در این خصوص را به چالش کشیده است، به گونه‌ای که جراید صهیونیستی برای اولین بار طی همه این سال‌ها، از تیتر «تل‌آویو می‌سوزد» استفاده کردند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: حوادث و تحولات اخیر در سرزمین‌های اشغالی که به سرعت اوج گرفته و به صورت بی‌سابقه در کل پهنه فلسطین گسترش یافته، بسیاری از تحلیل‌های ارائه شده درباره وضعیت رژیم صهیونیستی را با تناقض جدی مواجه ساخته است.

این تحولات اما؛ به همان میزان که معلول توان‌مندتر شدن گروه‌های مقاومت و مردم فلسطین است، به ضعف مفرط و از هم گسیختگی کم‌سابقه صهیونیست‌ها نیز مربوط بوده و به همین دلیل نگرانی بسیاری از شهرک‌نشینان صهیونیست را بابت تداوم ناامنی دوچندان کرده است.

رژیم غاصب و شرور صهیونیستی که به دلیل برخی توهمات سردمداران جنایت‌کارش دچار اشتباهات محاسباتی متعددی شده بود، علاوه بر شرارت‌هایی فراتر از مرزهای سرزمین‌های اشغالی، از ابتدای ماه مبارک رمضان نیز با گسیل نظامیان خود به مسجدالاقصی مانع برگزاری مراسم مسلمانان و موجب بروز درگیری‌های دامنه‌دار شد.

رژیم صهیونیستی طی ۱۰ ماه گذشته پس از آغاز اقدامات مقابله‌ای ایران در برجام، از آنجا که به دلیل عادی‌سازی روابط خود با چند کشور حقیر عربی، توهم قدرت برتر بودن در منطقه را داشت، تصور می‌کرد می‌تواند اراده خود را بر اراده دیگر بازیگران تحمیل کند.

زنجیره حوادث امنیتی در سرزمین‌های اشغالی که نه تنها ناکارآمدی سامانه‌ گنبد آهنین بلکه ضعف شدید زیرساخت‌های اطلاعاتی ـ امنیتی صهیونیست‌ها را به رخ کشید، چون بادی به آتش زیر خاکستر فلسطینیان دمید و آن را شعله‌ور ساخت.

این اتفاقات که در ادامه اعتراضات گسترده چندین ماهه شهرک‌نشینان علیه کابینه نتانیاهو آغاز شد، عملا دولت اسرائیل را با یک سردرگمی و دست‌پاچگی مفرطی روبرو ساخت که تبلور عینی آن در نشست خبری اخیر  نخست وزیر دولت انتقالی هویدا بود.

نکته جالب در این میان؛ مواضع آمریکا، اروپا و کشورهای عربی در خصوص این تحولات است و به نظر می‌رسد تمامی این اضلاع، گرچه مواضع عمومی و همیشگی خود نسبت به قضیه فلسطین و اسرائیل را داشته‌اند اما تقریبا همه‌گی به این جمع‌بندی رسیده‌اند که تاریخ مصرف نتانیاهو به سر آمده است.

از سویی اما؛ حمایت قوی‌تر ایران از آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت، عملا هندسه اصلی  این تحولات و درگیری‌ها را تعیین کرده و موازنه پیشین قدرت در این خصوص را به چالش کشیده است، به گونه‌ای که جراید صهیونیستی برای اولین بار طی همه این سال‌ها، از تیتر «تل‌آویو می‌سوزد» استفاده کردند.

اظهارات کم‌سابقه روز گذشته «رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی نیز به تنهایی نمایی واقعی از عمق بحران جاری در سرزمین‌های اشغالی را ارائه کرد. او در سخنانی از سر استیصال گفت: به همه التماس می‌کنم، تمام تلاش خود را بکنند تا از وقوع این اتفاق وحشتناک که مقابل چشمان ما در حال رخ دادن است، جلوگیری کنند.


 

او گفت: هم اکنون در خیابان‌های اسرائیل جنگ است و مردم آن چه را که می‌بینند نمی‌توانند باور کنند.

در این میان حمایت جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین نیز از این جهت حائز اهمیت است که ضمن افزایش روحیه مقاومت در جوانان فلسطینی، گروه‌های مقاومت و آحاد مردم و جوانان آنان را در پیگیری باور نابودی قطعی رژیم غاصب اسرائیل بسیار مصمم‌تر کرده است ، باوری که خود را در کمپین «دستبند و لبخند» آنها در حین دستگیر شدنشان توسط نظامیان صهیونیست نشان داد.

از طرفی؛ تقریبا بر همگان آشکار شده که گروه‌های مقاومت فلسطینی برای رسیدن به «انتفاضه رمضان» مسیری به سختی رسیدن از شرایط «سنگ و فلاخن» به شرایط «راکت و موشک» را طی کرده‌اند و امروز به این باور رسیده‌اند که غاصبان سرزمین صلح، چند سال آینده را نخواهند دید.

در یک جمع‌بندی کلی اگر بخواهیم شرایط کنونی تحولات منطقه و جایگاه رژیم منحوس صهیونیستی را بررسی کنیم، تنها این عبارت از مثلث «زنجیره حوادث امنیتی»، «باور و قدرت فلسطینیان به پیروزی نزدیک» و «نابسامانی و فروپاشی درونی» نتیجه گرفته خواهد شد که اسرائیل هیچگاه این‌قدر ضعیف و در آستانه اضمحلال نبوده است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
قدرت‌نمایی مقاومت در برابر رژیم تا دندان مسلحِ کودک‌کُش
سه‌شنبه 1400/02/28 ساعت 19:27
نورنیوز بررسی کرد؛
قدرت‌نمایی مقاومت در برابر رژیم تا دندان مسلحِ کودک‌کُش
اگر جنگ پیشین میان غزه و رژیم صهیونیستی موجب تزلزل در ساختار حکومت اسرائیل شد و به برگزاری چهار انتخابات بی نتیجه انجامید، بعید نیست که تداوم جنگ کنونی یا بروز هرگونه جنگ در آینده بتواند آن را تا نابودی کامل پیش ببرد.
نتانیاهو برای پایان دادن به حملات علیه غزه از واشنگتن مهلت خواست
سه‌شنبه 1400/02/28 ساعت 15:50
نتانیاهو برای پایان دادن به حملات علیه غزه از واشنگتن مهلت خواست
همزمان با تأکید رسانه‌ها بر پیروزی گروه‌های مقاومت فلسطین در جنگ با تل‌آویو، منابع آگاه غربی خبر دادند که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به عملیات نظامی در نوار غزه از واشنگتن چند روز زمان خواسته است.
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
دوشنبه 1400/02/27 ساعت 19:06
نورنیوز بررسی کرد؛
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
حال با توجه به اثبات پوشالی بودن قدرت ادعایی اسرائیل، به نظر می‌رسد دولت‌های محافظه‌کار عرب که با چراغ سبز محور سعودی ـ آمریکایی و سوار بر موج ایران‌هراسی به آشکارسازی روابط با جرثومه شیطان در جلوی دوربین‌ها تن دادند، اکنون نباید فرصت این آزمون حساس را برای فرار از این ننگ ابدی از دست بدهند، آزمونی که با توجه به قرائن موجود، بعید نیست آزمون آخر باشد!
گزارش لحظه به لحظه از تحولات فلسطین(یکشنبه)
یکشنبه 1400/02/26 ساعت 17:30
گزارش لحظه به لحظه از تحولات فلسطین(یکشنبه)
درحالی که رژیم صهیونیستی با تمام قوای خود علیه غیرنظامیان فلسطینی یورش برده است، حملات مقاومت به مواضع این رژیم نیز تشدید شده است.
پیشنهاد ظریف به سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با جنایت اسرائیل
یکشنبه 1400/02/26 ساعت 16:58
پیشنهاد ظریف به سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با جنایت اسرائیل
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست اضطراری مجازی وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی با تاکید بر اینکه باید کارزار نهادینه شده حقوقی و سیاسی علیه رژیم آپارتاید صهیونیستی ایجاد کنیم گفت: جمهوری اسلامی ایران، مانند همیشه، دست دوستی خود را به سوی همه شما دراز می‌کند.
روایت نماینده حماس در تهران از طرح حاج قاسم برای آزادی قدس
چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 21:08
در گفتگو با «نورنیوز» مطرح شد؛
روایت نماینده حماس در تهران از طرح حاج قاسم برای آزادی قدس
شهید سلیمانی در جلسه‌ای طرحی مطرح کردند که گروه‌های منطقه بر اساس ملیتشان باید چه نقشی را برای فلسطین ایفا کنند و این نقش‌ها چگونه باید با هم متحد شوند. ایشان شهید شد اما من مطمئنم این طرح اجرایی خواهد شد.
شمخانی: تارهای عنکبوت صهیونیست‌ها فروپاشید
چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 10:31
شمخانی: تارهای عنکبوت صهیونیست‌ها فروپاشید
دبیر شورای عالی امنیت ملی: موشک های مقاومت فلسطین پوشالی بودن گنبد آهنین را به نمایش گذاشت
آیت الله سیستانی: مسجدالاقصی نماد صلابت فلسطینیان در برابر  اشغال وحشیانه رژیم جنایتکار صهیونیستی است
چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 09:04
آیت الله سیستانی: مسجدالاقصی نماد صلابت فلسطینیان در برابر اشغال وحشیانه رژیم جنایتکار صهیونیستی است
در پی حوادث جاری در فلسطین اشغالی به ویژه در مسجد الاقصی و جنایات صورت گرفته از سوی اشغالگران اسرائیلی، دفتر حضرت آیت الله سیستانی بیانیه ای مهم صادر کرد.
گنبدی با استقامت تارهای عنکبوت
چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 08:39
گنبدی با استقامت تارهای عنکبوت
رادیو فردا وابسته به سازمان سیا که به خصومت بر علیه مقاومت فلسطین و حمایت بی قید و شرط از جنایتهای مستمر  رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی شهرت دارد با انتشار گزارشی به بخش کوچکی از قدرت و توانمندی مقاومت فلسطین در ضربه زدن به رژیم صهیونیستی و درماندگی اسراییل در دفع این حملات اشاره کرده است.
اسماعیل هنیه: فصل جدیدی از مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی فرا رسیده است
چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 00:47
اسماعیل هنیه: فصل جدیدی از مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی فرا رسیده است
هنیه اعلام کرد: ما توانستیم جشن‌های خیالی شهرک‌نشینان را در مسجد الاقصی برهم بزنیم. اکنون از موضع اقتدار فلسطینیان را می مخاطب قرار می دهم که توانستند معادلات را به سود مقاومت رقم بزنند.
موشک باران کوبنده تل‌آویو/ فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها+ویدئو
سه‌شنبه 1400/02/21 ساعت 22:49
موشک باران کوبنده تل‌آویو/ فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها+ویدئو
گردان‌های شهید عزالدین القسام به تنهایی و طی دقایق کوتاهی 130 موشک به سمت تل‌آویو پرتاب کردند.
کارشناس لبنانی: اسرائیل دیگر امنیت نخواهد داشت
دوشنبه 1400/02/20 ساعت 13:32
در گفتگو با نورنیوز مطرح شد:
کارشناس لبنانی: اسرائیل دیگر امنیت نخواهد داشت
فیصل عبدالساتر کارشناس لبنانی مسائل سیاسی: اسرائیل به رغم تمامی تلاش های ضد ایرانی اش به خصوص با همکاری دولت قبلی و کنونی آمریکا امروز سیلی بزرگی خورد و به نتیجه هم نرسید.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
X
آگهی تبلیغاتی