×
سیاسی
شناسه خبر : 67455
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 21:08
روایت نماینده حماس در تهران از طرح حاج قاسم برای آزادی قدس

در گفتگو با «نورنیوز» مطرح شد؛

روایت نماینده حماس در تهران از طرح حاج قاسم برای آزادی قدس

شهید سلیمانی در جلسه‌ای طرحی مطرح کردند که گروه‌های منطقه بر اساس ملیتشان باید چه نقشی را برای فلسطین ایفا کنند و این نقش‌ها چگونه باید با هم متحد شوند. ایشان شهید شد اما من مطمئنم این طرح اجرایی خواهد شد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سرزمین‌های اشغالی فلسطین این روزها شاهد تحولات سریع و گسترده‌ای است که علاوه بر به رخ کشیدن توانمندی‌های مقاومت، ضعف و از هم گسیختگی رژیم غاصب صهیونیستی را نیز نمایان کرده است.

در این خصوص گفتگویی داشتیم با آقای دکتر «خالد القدومی» نماینده محترم جنبش حماس در تهران که مشروح آن در زیر می‌آید:

به نام خدا و با سلام به مخاطبین محترم «نورنیوز»

حقیقت این است که وقایع اتفاق افتاده در بیت‌المقدس و مسجد الاقصی از دهم رمضان تا امروز دو بعد دارد. نخست بعد عزت و کرامت مجاهدین و دیگری بعد جرائم رژیم صهیونیستی است که اساسا به دور از انسانیت است. رفتار اسرائیلی‌ها مانند رفتار قدیمی انگلیس و فرانسه علیه مستعمراتی مانند الجزایر و دیگر مسلمانان است.

اینها به دنبال این هستند که بافت شهر قدس را به نفع یهودیان تغییر دهند که وقایع شیخ جراح در روزهای اخیر به همین دلیل است. حرف صهیونیست‌ها این است که بیست و هشت خانواده فلسطینی که از قدیم الایام در قدس ساکن بودند را جابجا کنند و شهرک نشین های یهودی را جایگزین کنند.

یکی دیگر از اهداف اسرائیلی‌ها تقسیم بندی زمانی مسجد الاقصی بین مسلمین و یهودیان است. جالب اینجاست که حتی خود آنها که بعضا در کابینه شارون هم بوده‌اند عقیده دارند که اینجا یک مسجد است و متعلق به مسلمانان است. یونسکو هم گفته است که مسجد الاقصی ربطی به یهودیت ندارد.

اسرائیلی ها جرات آغاز جنگ علیه غزه را ندارند چرا که این اقدام تلفات امنیتی و اقصادی برای آنها دارد. حتی در نقاط نظامی و امنیتی هم ضعف‌هایی دارند که نتوانسته اند برطرف کنند. این نشان می‌دهد همینطور که مقام معظم رهبری در خطاب دیروز فرموند الگوی عزتبار و شریف مقاومت در منطقه توانست این اقدامات اسرائیل را متوقف کند.

جنبش صهیونیسم از سال ۱۸۹۷ تا به امروز نتوانسته است جمعیت یهودیان جهان را قانع کنند که به اینجا بیایند. که نشان می‌دهد اینها ناکام بوده اند. دولت های اروپایی امروز اسرائیل را یک سربار اخلاقی می‌دانند که اساسا پاسخی برای سوالات مطرح شده ندارند. مثلا اینکه چرا این رژیم کودک کش را حمایت می‌کنند؟

متاسفانه بعضی از دولتهای منطقه با رفتاری مانند سندروم استکهلم به دنبال این رژیم هستند. البته روابط این دولت‌ها با آنها برای ما فلسطینی‌ها اثر راهبردی ندارد. اما باعث تاسف می‌شوند چون اینها از بین ما هستند. البته از زمان کمپ دیوید تا اکنون هر دولتی با اینها ارتباط برقرار کرد به نفع خودشان و مردمشان نبود. و این را مردم منطقه می‌دانند.

مسلح کردن کرانه باختی مسئولیت مسلمانان و مسئولیت جهان است. گفته می‌شود که کرانه باختری تحت اشغال است. جایی که مقاومت مسلمانان حتی به طور قانونی ( قوانین بین‌المللی) هم مشکلی ندارد. و قوانین می‌گوید مردم تحت اشغال به هر عنوانی می‌توانند مقاومت کنند. وظیفه سازمان‌های بین‌المللی وظیفه آزادگان جهان و وظیفه کشورهای حمایت کردن مردم فلسطین به خصوص در کرانه باختری است.


 

به نظر من خطاب مقام معظم رهبری در خصوص الگوی مقاومت و پیام امیدبخش به زبان عربی برای جوانان فلسطین خطابی شامل و عمیق بود.

رژیم صهیونیستی توسعه طلب است. اینها قائل به توافق ۱۹۴۸ و ۱۹۶۸ نیستند. می‌خواستند اراضی را با خشونت از اعراب بگیرند اما با مقاومت روبرو شدند. به همین دلیل  تلاش کردند با قدرت نرم تاثیر بگذارند مانند ترور دانشمندان هسته‌ای. این رژیم از طریق جاسوسی به دنبال تسلط و هژمونی و کنترل بیشتر در منطقه است.

اما آیا نخبگان منطقه این نکات را دریافته‌اند؟ به نظر بنده همه می دانند اسرائیل به دنبال چیست. اما دو روش در منطقه وجود دارد. یکی سازش است و یکی روش عزت و مقاومت است. امروز ما باید صبر و تحمل کنیم. امروز خدا شاهد است که ما چقدر قربانی در منطقه داریم.

بحران سوریه و عراق که به واسطه آن اختلاف بین مسلمانان ایجاد می‌شود برنامه آنهاست. نسخه درمانی این است که باید متحد باشیم و تفرقه نباشد. امروز در همه جای منطقه مسلمانان با یکدیگر درگیر هستند. ما ندیده‌ایم که با اسرائیل بجنگند. اما آزادی مردم و پیروزی منطقه فقط به دست فلسطین نمی‌شود. باید مسلمانان و اعراب متحد شوند تا هجمه این دشمن مشترک موفق نشود.

درود می‌فرستم به روح شهید بزرگوار و یاور فلسطین شهید سلیمانی. شهادت ایشان در دل ما غم بزرگی ایجاد کرد و جای او همیشه خالی است. بر اساس تجربه‌ام دیده ام که در قلب ایشان همیشه یک مسئله مطرح بود و آن این بود که چگونه همه تلاش‌های امت اسلامی با هم متحد شود علیه رژیم صهیونیستی. ایشان در جلسه‌ای طرحی مطرح کردند که گروه های منطقه بر اساس آن ملیتشان باید چه نقشی را برای فلسطین ایفا کنند و این نقش‌ها چگونه با هم متحد شود. مقام معظم رهبری نیز تاکید کردند که این طرح باید اجرایی شود که ایشان به شهادت رسید اما مطمئنم این طرح اجرایی خواهد شد. همانطور که امروز می‌بینیم که گروه های مقاومت چگونه در حال مبارزه با رژیم صهیونیستی هستند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
دوشنبه 1400/02/27 ساعت 19:06
نورنیوز بررسی کرد؛
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
حال با توجه به اثبات پوشالی بودن قدرت ادعایی اسرائیل، به نظر می‌رسد دولت‌های محافظه‌کار عرب که با چراغ سبز محور سعودی ـ آمریکایی و سوار بر موج ایران‌هراسی به آشکارسازی روابط با جرثومه شیطان در جلوی دوربین‌ها تن دادند، اکنون نباید فرصت این آزمون حساس را برای فرار از این ننگ ابدی از دست بدهند، آزمونی که با توجه به قرائن موجود، بعید نیست آزمون آخر باشد!
پیشنهاد ظریف به سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با جنایت اسرائیل
یکشنبه 1400/02/26 ساعت 16:58
پیشنهاد ظریف به سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با جنایت اسرائیل
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست اضطراری مجازی وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی با تاکید بر اینکه باید کارزار نهادینه شده حقوقی و سیاسی علیه رژیم آپارتاید صهیونیستی ایجاد کنیم گفت: جمهوری اسلامی ایران، مانند همیشه، دست دوستی خود را به سوی همه شما دراز می‌کند.
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
پنج‌شنبه 1400/02/23 ساعت 12:50
نورنیوز بررسی کرد؛
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
حمایت راهبردی ایران از آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت، عملا هندسه اصلی تحولات و درگیری‌ها در سرزمین های اشغالی را تعیین کرده و موازنه پیشین قدرت در این خصوص را به چالش کشیده است، به گونه‌ای که جراید صهیونیستی برای اولین بار طی همه این سال‌ها، از تیتر «تل‌آویو می‌سوزد» استفاده کردند.
نظرات

آخرین اخبار
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور