×
سیاسی
شناسه خبر : 67455
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 21:08
روایت نماینده حماس در تهران از طرح حاج قاسم برای آزادی قدس

در گفتگو با «نورنیوز» مطرح شد؛

روایت نماینده حماس در تهران از طرح حاج قاسم برای آزادی قدس

شهید سلیمانی در جلسه‌ای طرحی مطرح کردند که گروه‌های منطقه بر اساس ملیتشان باید چه نقشی را برای فلسطین ایفا کنند و این نقش‌ها چگونه باید با هم متحد شوند. ایشان شهید شد اما من مطمئنم این طرح اجرایی خواهد شد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سرزمین‌های اشغالی فلسطین این روزها شاهد تحولات سریع و گسترده‌ای است که علاوه بر به رخ کشیدن توانمندی‌های مقاومت، ضعف و از هم گسیختگی رژیم غاصب صهیونیستی را نیز نمایان کرده است.

در این خصوص گفتگویی داشتیم با آقای دکتر «خالد القدومی» نماینده محترم جنبش حماس در تهران که مشروح آن در زیر می‌آید:

به نام خدا و با سلام به مخاطبین محترم «نورنیوز»

حقیقت این است که وقایع اتفاق افتاده در بیت‌المقدس و مسجد الاقصی از دهم رمضان تا امروز دو بعد دارد. نخست بعد عزت و کرامت مجاهدین و دیگری بعد جرائم رژیم صهیونیستی است که اساسا به دور از انسانیت است. رفتار اسرائیلی‌ها مانند رفتار قدیمی انگلیس و فرانسه علیه مستعمراتی مانند الجزایر و دیگر مسلمانان است.

اینها به دنبال این هستند که بافت شهر قدس را به نفع یهودیان تغییر دهند که وقایع شیخ جراح در روزهای اخیر به همین دلیل است. حرف صهیونیست‌ها این است که بیست و هشت خانواده فلسطینی که از قدیم الایام در قدس ساکن بودند را جابجا کنند و شهرک نشین های یهودی را جایگزین کنند.

یکی دیگر از اهداف اسرائیلی‌ها تقسیم بندی زمانی مسجد الاقصی بین مسلمین و یهودیان است. جالب اینجاست که حتی خود آنها که بعضا در کابینه شارون هم بوده‌اند عقیده دارند که اینجا یک مسجد است و متعلق به مسلمانان است. یونسکو هم گفته است که مسجد الاقصی ربطی به یهودیت ندارد.

اسرائیلی ها جرات آغاز جنگ علیه غزه را ندارند چرا که این اقدام تلفات امنیتی و اقصادی برای آنها دارد. حتی در نقاط نظامی و امنیتی هم ضعف‌هایی دارند که نتوانسته اند برطرف کنند. این نشان می‌دهد همینطور که مقام معظم رهبری در خطاب دیروز فرموند الگوی عزتبار و شریف مقاومت در منطقه توانست این اقدامات اسرائیل را متوقف کند.

جنبش صهیونیسم از سال ۱۸۹۷ تا به امروز نتوانسته است جمعیت یهودیان جهان را قانع کنند که به اینجا بیایند. که نشان می‌دهد اینها ناکام بوده اند. دولت های اروپایی امروز اسرائیل را یک سربار اخلاقی می‌دانند که اساسا پاسخی برای سوالات مطرح شده ندارند. مثلا اینکه چرا این رژیم کودک کش را حمایت می‌کنند؟

متاسفانه بعضی از دولتهای منطقه با رفتاری مانند سندروم استکهلم به دنبال این رژیم هستند. البته روابط این دولت‌ها با آنها برای ما فلسطینی‌ها اثر راهبردی ندارد. اما باعث تاسف می‌شوند چون اینها از بین ما هستند. البته از زمان کمپ دیوید تا اکنون هر دولتی با اینها ارتباط برقرار کرد به نفع خودشان و مردمشان نبود. و این را مردم منطقه می‌دانند.

مسلح کردن کرانه باختی مسئولیت مسلمانان و مسئولیت جهان است. گفته می‌شود که کرانه باختری تحت اشغال است. جایی که مقاومت مسلمانان حتی به طور قانونی ( قوانین بین‌المللی) هم مشکلی ندارد. و قوانین می‌گوید مردم تحت اشغال به هر عنوانی می‌توانند مقاومت کنند. وظیفه سازمان‌های بین‌المللی وظیفه آزادگان جهان و وظیفه کشورهای حمایت کردن مردم فلسطین به خصوص در کرانه باختری است.


 

به نظر من خطاب مقام معظم رهبری در خصوص الگوی مقاومت و پیام امیدبخش به زبان عربی برای جوانان فلسطین خطابی شامل و عمیق بود.

رژیم صهیونیستی توسعه طلب است. اینها قائل به توافق ۱۹۴۸ و ۱۹۶۸ نیستند. می‌خواستند اراضی را با خشونت از اعراب بگیرند اما با مقاومت روبرو شدند. به همین دلیل  تلاش کردند با قدرت نرم تاثیر بگذارند مانند ترور دانشمندان هسته‌ای. این رژیم از طریق جاسوسی به دنبال تسلط و هژمونی و کنترل بیشتر در منطقه است.

اما آیا نخبگان منطقه این نکات را دریافته‌اند؟ به نظر بنده همه می دانند اسرائیل به دنبال چیست. اما دو روش در منطقه وجود دارد. یکی سازش است و یکی روش عزت و مقاومت است. امروز ما باید صبر و تحمل کنیم. امروز خدا شاهد است که ما چقدر قربانی در منطقه داریم.

بحران سوریه و عراق که به واسطه آن اختلاف بین مسلمانان ایجاد می‌شود برنامه آنهاست. نسخه درمانی این است که باید متحد باشیم و تفرقه نباشد. امروز در همه جای منطقه مسلمانان با یکدیگر درگیر هستند. ما ندیده‌ایم که با اسرائیل بجنگند. اما آزادی مردم و پیروزی منطقه فقط به دست فلسطین نمی‌شود. باید مسلمانان و اعراب متحد شوند تا هجمه این دشمن مشترک موفق نشود.

درود می‌فرستم به روح شهید بزرگوار و یاور فلسطین شهید سلیمانی. شهادت ایشان در دل ما غم بزرگی ایجاد کرد و جای او همیشه خالی است. بر اساس تجربه‌ام دیده ام که در قلب ایشان همیشه یک مسئله مطرح بود و آن این بود که چگونه همه تلاش‌های امت اسلامی با هم متحد شود علیه رژیم صهیونیستی. ایشان در جلسه‌ای طرحی مطرح کردند که گروه های منطقه بر اساس آن ملیتشان باید چه نقشی را برای فلسطین ایفا کنند و این نقش‌ها چگونه با هم متحد شود. مقام معظم رهبری نیز تاکید کردند که این طرح باید اجرایی شود که ایشان به شهادت رسید اما مطمئنم این طرح اجرایی خواهد شد. همانطور که امروز می‌بینیم که گروه های مقاومت چگونه در حال مبارزه با رژیم صهیونیستی هستند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
دوشنبه 1400/02/27 ساعت 19:06
نورنیوز بررسی کرد؛
جنایت عریان اسرائیل علیه ملت فلسطین؛ شاید آزمون آخر برای سازش‌کاران عرب!
حال با توجه به اثبات پوشالی بودن قدرت ادعایی اسرائیل، به نظر می‌رسد دولت‌های محافظه‌کار عرب که با چراغ سبز محور سعودی ـ آمریکایی و سوار بر موج ایران‌هراسی به آشکارسازی روابط با جرثومه شیطان در جلوی دوربین‌ها تن دادند، اکنون نباید فرصت این آزمون حساس را برای فرار از این ننگ ابدی از دست بدهند، آزمونی که با توجه به قرائن موجود، بعید نیست آزمون آخر باشد!
پیشنهاد ظریف به سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با جنایت اسرائیل
یکشنبه 1400/02/26 ساعت 16:58
پیشنهاد ظریف به سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با جنایت اسرائیل
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست اضطراری مجازی وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی با تاکید بر اینکه باید کارزار نهادینه شده حقوقی و سیاسی علیه رژیم آپارتاید صهیونیستی ایجاد کنیم گفت: جمهوری اسلامی ایران، مانند همیشه، دست دوستی خود را به سوی همه شما دراز می‌کند.
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
پنج‌شنبه 1400/02/23 ساعت 12:50
نورنیوز بررسی کرد؛
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
حمایت راهبردی ایران از آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت، عملا هندسه اصلی تحولات و درگیری‌ها در سرزمین های اشغالی را تعیین کرده و موازنه پیشین قدرت در این خصوص را به چالش کشیده است، به گونه‌ای که جراید صهیونیستی برای اولین بار طی همه این سال‌ها، از تیتر «تل‌آویو می‌سوزد» استفاده کردند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
ایران حمله در سیدنی را محکوم کرد
X
آگهی تبلیغاتی