×
سیاسی
شناسه خبر : 67447
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 17:51
پیام نماینده ولی فقیه در نیروی قدس سپاه در محکومیت جنایات اخیر در غزه و افغانستان

پیام نماینده ولی فقیه در نیروی قدس سپاه در محکومیت جنایات اخیر در غزه و افغانستان

حجت‌الاسلام علی محمدی سیرت نماینده ولی فقیه در سپاه قدس در محکومیت جنایات ددمنشانه و ضدبشری رژیم غاصب صهیونیستی علیه مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین و گروهک تروریستی آمریکایی داعش علیه ملت و فرزندان بی‌دفاع افغانستان و سکوت مجامع بین‌المللی و موضع انفعالی سازمان ملل متحد در برابر این وحشی‌گری‌ها پیامی صادر کرد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: متن پیام بنماینده ولی فقیه در نیروی قدس سپاه:

بسم الله الرحمن الرحیم

رژیم غاصب صهیونیستی و تروریست‌های داعشی این فرزندان نامشروع آمریکای جنایتکار در آخرین روزهای ماه مبارک رمضان، یکبار دیگر سایه شوم ترور و وحشی‌گری خود را بر قدس اشغالی و مردم مظلوم افغانستان از طریق هدف قرار دادن کشتار غیرنظامیان، کودکان و زنان و مردان بی گناه گسترانیدند.

این اقدامات ددمنشانه و جنایات بشری صهیونیست‌های داعشی و داعشیون صهیونیست در حالی در سرزمین‌های اشغالی و افغانستان تداوم می‌یابد که نهادهای بین‌المللی و مدعی حقوق بشر و به ویژه شورای امنیت سازمان ملل متحد در برابر آن‌ها انفعال پیشه نموده و در سکوتی مرگبار فرو رفته‌اند، انفعالی که بن مایه آن جانبداری و حمایت بی قید و شرط از صهیونیست‌ها و گروه های تروریستی همچون داعش است و باید گفت اکنون، بیش از هر زمان دیگری فلسفه وجودی نهادها و سازمان‌های مذکور زیر سؤال رفته است؛ بماند که از دولت‌ها و رهبران کشورهای غربی و اذناب منطقه ای آن‌ها به عنوان شرکای درجه یک رژیم صهیونیستی و داعش نیز انتظار هیچ واکنشی نمی‌توان داشت.

در رسای مظلومیت فلسطین و شیعیان افغانستان، همین بس که در سایه سکوت و همدستی منافقان اُمّت با کُفّار حربی و صهیونیسم بین‌الملل، زنان و مردان و کودکان و جوانان و پیران‌شان آماج شعله های سبعیت و وحشی‌گری قرار گرفته و دردمندانه در حال جان دادن هستند! چه اندوهی بالاتر از این که بی‌شک دل پیغمبر گرامی اسلام صلوات الله علیه و ائمه معصومین علیهم‌السلام را در آستانه عید مسلمین به درد آورده است.

اما امروز دیگر فلسطین مظلوم و شیعیان افغانستان تنها و بی‌دفاع نیستند و به لطف خداوند متعال و تأسی به تفکر و راهبرد مقاومت نه تنها گروه‌های فلسطینی با ضربات پی‌درپی بر پیکره سست رژیم صهیونیستی در حال نمایش بی‌نظیر قدرت و اقتدار در مقابل این رژیم منحوس هستند بلکه مردم افغانستان نیز با تشخیص دشمن واقعی خود یعنی آمریکا و دفع شر آن از کشورشان ریشه ظلم و جنایت را خواهند خشکاند.
امروز محور مقاومت در غزه با واکنشی کوبنده نه تنها کودک کُشان صهیونیست را زمین‌گیر نموده بلکه آن‌ها را به پناهگاه‌های زیرزمینی گسیل داشته اند و آمریکا روز به روز با واقعیت خروج از منطقه و کشورهایی همچون افغانستان و عراق بیش از پیش روبرو می‌گردد.

اینجانب ضمن محکومیت شدید اقدامات جنایتکارانه رژیم منحوس صهیونیستی در غزه و داعش و آمریکا در افغانستان ضمن هشدار شدید به عاملان این جنایات و حامیانشان و دعوت از علما و نخبگان و اندیشمندان و محافل سیاسی و مذهبی و رسانه‌ای جهان اسلام برای محکومیت این اقدامات، اعلام می‌دارد که مقاومت اسلامی با تمسک به روح مطهر شهدای مقاومت بالاخص سید الشهدای مقاومت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، همچون سابق با عاملان این جنایات ناجوانمردانه مقابله خواهد کرد و این بار نیز طعم تلخ شکست و زبونی را به ارتش صهیونیست و آمریکای جنایتکار خواهند چشاند و آن‌ها را در تحقق اهداف‌شان ناکام خواهند گذاشت.

علی محمدی
نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه
22 اردیبهشت 1400 / 29 رمضان 1442


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار