×
سیاسی
شناسه خبر : 67434
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 13:54
43 شهید و 296 زخمی در حملات رژیم اشغالگر صهیونیستی به غزه

43 شهید و 296 زخمی در حملات رژیم اشغالگر صهیونیستی به غزه

منابع فلسطینی از ادامه بمباران مناطق مسکونی در غزه خبر دادند. وزارت بهداشت فلسطین نیز اعلام کرد که بیشتر شهدای حملات رژیم صهیونستی زن و کودک هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در ادامه حملات علیه نواحی مختلف غزه که طبق اعلام ارتش این رژیم شدیدترین و خشونت آمیزترین حملات از آغاز تجاوز به غزه محسوب می‌شود مناطق مسکونی در این باریکه را هدف گرفتند.

به گفته منابع این جنگنده‌ها امروز چهارشنبه برج مسکونی "السعاده" در تل الهوی در مرکز غزه را بمباران کردند. ساعاتی قبل نیز برج الجوهره در مرکز غزه با 7 موشک هدف قرار گرفت که منجر به فروریختن آن شد.

این برج 16 طبقه دومین برج غزه بود که توسط اسرائیل هدفگیری شد و پیش از حمله ساکنان آن تخلیه شده بودند. این برج شامل دفاتر مطبوعاتی و شرکت های رسانه ای و فنی از جمله دفتر شبکه فلسطینی الکوفیه بود.

شب گذشته نیز برج مسکونی و 13 طبقه "هنادی" در غرب غزه بمباران شد.

همچنین وزارت آموزش غزه اعلام کرد شمار زیادی از مدارس دولتی و خصوصی و نهادهای امدادرسان هدف حمله قرار گرفتند.

این وزارتخانه اعلان کرد که تا بعد از ظهر روز سه شنبه 5 مدرسه دولتی و یک مجتمع آموزشی و نهادهای آموزشی وابسته به آنروا تخریب شدند.

خبرگزاری معا نیز اعلام کرد ارتش اسرائیل سه شنبه شب  یک مهدکودک را نیز  هدف گرفت که در این حملات به مراکز آموزشی 9 تن از جمله 3 دانش آموز یک مدرسه راهنمایی در شمال غزه نیز در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

از سوی دیگر، منابع اسرائیلی از دستور ارتش این رژیم برای گسترش دامنه حملات به غزه خبر دادند. این عملیات از روزهای گذشته آغاز شده و از دوشنبه شدت گرفت.

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای بانک اهدافش در غزه ر ا مشخص و تهدید به حملات علیه اهداف بزرگتر کرد.

ارتش این رژیم درباره عملیات نظامی‌اش در غزه اعلام کرد: ما 500 هدف در نوار غزه را بمباران کرده و نیز حملات بسیار گسترده‌ای را علیه حماس انجام دادیم. ما پنج گروه اهداف را مورد حمله قرار می‌دهیم که عبارتند از:گروه اول ساختمان‌های چندطبقه‌ای که "سازمان‌های تروریستی" از آن استفاده می‌کنند. گروه دوم اهداف و مراکز زیرزمینی. گروه سوم رهبران ارشد حماس که شب گذشته در عملیات مشترکی با شاباک تعدادی از فعالان ارشد سازمان اطلاعات نظامی حماس از جمله حسن القهوجی و معاونش وائل عیسی و مروان عیسی، برادر فرمانده شاخه نظامی حماس "کشته" شدند. گروه چهارم پرتابگرهای زیر زمینی. گروه پنجم منازل رهبرانی که به زیرزمین فرار کرده‌اند. منازل مسئولان ارشد شاخه نظامی حماس از جمله بسام عیسی، فرمانده گردان غزه، رافع سلامه، فرمانده گردان خان یونس و محمد یازووی، فرمانده اطلاعات نظامی هدف قرار گرفتند.

در بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی آمده است: از آغاز عملیات حدود 500 هدف مورد حمله قرار گرفت. 850 موشک به سمت اسرائیل شلیک شد. 200 مورد آن در داخل نوار غزه سقوط کرد.

همچنین ارتش اسرائیل اعلام کرد که حملات آتی به این اهداف بزرگتر خواهد بود.

به گفته منابع ارتش رژیم صهیونیستی امروز(چهارشنبه) حملات هوایی جدیدی را به غزه انجام داد.

ارتش اسرائیل مدعی شد منزل صلاح دهمان، از رهبران حماس، برج السوسی در خیابان الصناعه  و ورزشگاه مازن فقها در محله تل الهوا در جنوب غزه را هدف قرار داده است.

وزارت بهداشت غزه نیز  اعلام کرد شمار شهدای فلسطینی حملات رژیم صهیونیستی به 43 تن از جمله 13 کودک رسید. همچنین 296 فلسطینی در این حملات مجروح شدند.

این وزارتخانه گزارش داد، 43٪ از قربانیان حمله اسرائیل به نوار غزه به دلیل هدف قرار دادن خانه های امن و محله های مسکونی کودکان و زنان هستند.

در مقابل نیروهای مقاومت فلسطین با بالغ بر 1000 موشک تل‌آویو و شهرهای اراضی اشغالی را هدف گرفتند که این حملات شمار زیادی از شهرک‌نشینان را به پناهگاه‌ها کشاند.

این بزرگترین عملیات مقاومت فلسطین در نبرد با اشغالگران اسرائیلی است.

طبق اعلام الجزیره در پی حمله موشکی مقاومت به شهرک های غلاف غزه یک صهیونیست کشته و دو تن زخمی شدند.

از سوی دیگر مرکز اطلاع رسانی فلسطین اعلام کرد 5 فلسطینی از جمله یک کودک در جنین با گلوله زخمی شدند و نفر ششم نیز توسط یک جیپ نظامی زیر گرفته شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
ناو هواپیمابر جدید چین از تنگه تایوان عبور کرد
هشدار فدراسیون کوهنوردی: تا اطلاع‌ ثانوی به کوه نروید!
تصادف جاده ای در تربت جام 5 کشته برجا گذاشت
سقف یادگیری دانش‌آموزان محدود و محصور نشود
آغاز قیمت‌گذاری بیش از 100 شعبه بانک آینده
یحیی فروتن مدیرعامل بانک پارسیان شد
وزیر کار: برنامه دولت برای افزایش حقوق کارگران بررسی می‌شود
حذف 5 فرد و نهاد از فهرست تحریم‌های لندن علیه سوریه و ایران
رسانه آمریکایی: پهپاد لوکاس به پای شاهد ایرانی نمی‌رسد
کاهش 100 میلیون مترمکعبی برداشت آب از سدهای تهران
کاظمی: طرح تحول پرورشی آماده شده است
روایت عراقچی به دانشجویان روس درباره تغییر پیام‌های آمریکا در جنگ 12 روزه
هیچ کمبودی در بازار نیست
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 26 آذز 1404+ جدول
طرح توزیع شیر در تمامی مدارس ابتدایی کشور اجرا شده‌است
مدال طلای نخبگان دنیا بر گردن زن ایرانی
ایران – پرتغال؛ آزمون بزرگ شاگردان قلعه‌نویی در خرداد 1405
فاجعه در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود هیات کانادایی به کرانه باختری
رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است
صحن حضرت زهرا (س) در نجف امروز افتتاح می‌شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه26 آذر 1404+ جدول
جزئیات شروط ورود معلمان به مدارس غیردولتی
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
هدیه بزرگ شکیل اونیل برای 600 کودک
فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چقدراست؟
عراقچی و لاوروف دیدار کردند
پادکست | نشانه هایی از بیماری خودایمنی
افزایش قیمت دلار عامل اصلی افزایش قیمت آجیل
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز 6 هزار واحد رشد کرد
تاکید چین بر ایفای نقش محوری فلسطین در آینده غزه
بارش یک متری برف در شهرستان رابر تکذیب شد
بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون درگذشت
توزیع مرغ منجمد تنظیم بازاری با قیمت کمتر از 100 هزار تومان
کالابرگ الکترونیکی دهک‌های دیگر تا هفته آینده پرداخت می‌شود
پاسخ معاون وزیر به چالش رسانه‌ها؛ کاغذ، اقتصاد و اینترنت خبرنگاران
3 هزار لیتر بنزین دپو شده قاچاق در قلعه‌گنج کشف شد
X
آگهی تبلیغاتی