×
سیاسی
شناسه خبر : 67415
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/02/21 ساعت 22:49
موشک باران کوبنده تل‌آویو/ فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها+ویدئو

موشک باران کوبنده تل‌آویو/ فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها+ویدئو

گردان‌های شهید عزالدین القسام به تنهایی و طی دقایق کوتاهی 130 موشک به سمت تل‌آویو پرتاب کردند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: گردان‌های شهید عزالدین القسام به تنهایی و طی دقایق کوتاهی ۱۳۰ موشک به سمت تل‌آویو پرتاب کردند.


 

همچنین رسانه‌های رژیم صهیونیستی از موشک باران فرودگاه بن‌گوریون در تل‌‌آویو خبر دادند.

این رسانه‌ها خبر دادند که در پی حملات راکتی گروه‌های مقاومت، تمامی پروازهای فرودگاه بین‌المللی بن گوریون تل‌آویو متوقف شد.

ساعتی پیش «ابوحمزه» سخنگوی گردان‌های القدس جهاد اسلامی در پاسخ به حملات صهیونیست‌ها به ساختمان‌های مسکونی ساکنین غزه اعلام کرده بود که تل آویو تا ساعاتی دیگر موشک باران خواهد شد.


صحنه‌هایی از موشک باران تل‌آویو


تصاویری از تل‌آویو که نشان می‌دهد سامانه گنبد آهنین هیچ کارایی نداشته است


رعب و وحشت در فرودگاه بن گوریون

- لحظه به لحظه با آخرین تحولات فلسطین:

روز چهارشنبه

02:10|شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد امروز (چهارشنبه) نشستی را درباره ناآرامی‌ها در سرزمین‌های اشغالی برگزار می‌کند.

02:00| شهردار «اللد» در اراضی اشغالی اعلام کرد که «کنترل شهر به طور کامل از دست رفته و خیابان‌ها شاهد جنگ داخلی بین اعراب و یهود است».

01:40|در پی وقوع درگیری شدید بین فلسطینیان و شهرک‌نشینان صهیونیست در شهر اشغالی اللد، نتانیاهو دستور اعزام گردان‌هایی از نیروهای گارد مرزی به این شهر را صادر کرد.

01:05| رسانه های صهیونیستی از زخمی شدن 32 صهیونیست در پی حملات راکتی مقاومت به تل آویو و وخامت حال برخی از آنها خبر دادند.

00:45| قایق‌های جنگی ارتش رژیم صهیونیستی ساحل شهر غزه و منطقه سودانیه را هدف قرار دادند.

00:30| اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با تأکید بر پیروزی مقاومت در نبرد قدس گفت که مقاومت اکنون وارد مرحله جدیدی از نبرد با دشمن صهیونیست شده است.

00:19| گروه‌های مقاومت فلسطینی شامگاه سه‌شنبه، خط لوله انتقال نفت از بندر ایلات به عسقلان را هدف حملات موشکی قرار دادند.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23:58| ابوعبیده سخنگوی القسام: حملات موشکی اخیر به تل آویو با موشک‌های سنگین "العطار" انجام شده و یکی از موشک‌ها مستقیما به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرده است.

23:45| گردان‌های "ابو علی مصطفی" یک پایگاه پشتیبانی نظامی صهیونیستی در شرق "رفح" واقع در جنوب غزه را هدف حمله موشکی قرار داده‌است.

23:40|در پی حملات راکتی گسترده مقاومت به تل‌آویو، تمامی پروازهای ورودی به فرودگاه بن گوریون به یونان و قبرس منتقل شدند.

23:35| گردان های القسام فرودگاه بن گورین در تل آویو را هدف قرار داد. عسقلان باز هم آماج حملات موشکی مقاومت قرار گرفت.

23:00 | رسانه های عبری اعلام کردند که اکثر ساکنان تل آویو به مناطق امن فرار کردند اما این اماکن گنجایش کافی برای پذیرش همه فراریان را ندارد.

22:59 | گردانهای قسام اعلام کردند که دشمن صهیونیستی اعتراف کرده که به خاطر اصابت دهها موشک شلیک شده توسط این گروه به تل آویو متحمل خسارات بزرگی شده و شماری زخمی شده اند.

22:49 | رژیم صهیونیستی تمام پروازها به فرودگاه بن گوریون تل آویو را به دلیل موشک باران مقاومت به حال تعلیق درآورده است.

22:43 | اورژانس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک دستگاه اتوبوس رژیم در تل آویو هدف موشکهای مقاومت واقع شده است.

22:36 | رویترز به نقل از اورژانس رژیم صهیونیستی گزارش داد که حداقل یک نفر در حملات موشکی به تل آویو به شدت زخمی شده است.

22:31 | رسانه های عبری اعلام کردند که یک فروند موشک به ساختمانی در جومه هولون در تل آویو اصابت کرد.

22:29 | گنبد آهنین می کوشد مانع اصابت دهها موشک شلیک شده از غزه به تل آویو شود.

22:26 | صدای آژیر خطر و انفجار در تل آویو شنیده شد.

22:21 |  گردان های قسام در پاسخ به حمله دشمن علیه غیر نظامیان 130 فروند موشک به تل آویو و حومه آن شلیک کردند.

22:16 | گردانهای قسام از رسانه های گروهی جهانی خواستند برای پوشش خبری شلیک موشک های مقاومت راهی تل آویو شوند.

22:15 | گروهان های قدس با صدور بیانیه ای اعلام کرد که در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به برجهای مسکونی و غیرنظامیان، موشک های مقاومت در آسمان تل آویو ظاهر خواهد شد.

21:47 | رویترز به نقل از شاهدان عینی گزارش داد که یک برج مسکونی 13 طبقه در غزه که هدف حمله هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود و از ساکنانش خواسته شده بود آن را تخلیه کنند، فروریخت.

20:54 | گردانهای قسام اعلام کردند که در صورت استمرار بمباران مناطق مسکونی توسط رژیم صهیونیستی، تل آویو هدف حمله موشکی بسیار شدید واقع خواهد شد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
پنج‌شنبه 1400/02/23 ساعت 12:50
نورنیوز بررسی کرد؛
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
حمایت راهبردی ایران از آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت، عملا هندسه اصلی تحولات و درگیری‌ها در سرزمین های اشغالی را تعیین کرده و موازنه پیشین قدرت در این خصوص را به چالش کشیده است، به گونه‌ای که جراید صهیونیستی برای اولین بار طی همه این سال‌ها، از تیتر «تل‌آویو می‌سوزد» استفاده کردند.
اسماعیل هنیه: فصل جدیدی از مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی فرا رسیده است
چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 00:47
اسماعیل هنیه: فصل جدیدی از مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی فرا رسیده است
هنیه اعلام کرد: ما توانستیم جشن‌های خیالی شهرک‌نشینان را در مسجد الاقصی برهم بزنیم. اکنون از موضع اقتدار فلسطینیان را می مخاطب قرار می دهم که توانستند معادلات را به سود مقاومت رقم بزنند.
کارشناس لبنانی: اسرائیل دیگر امنیت نخواهد داشت
دوشنبه 1400/02/20 ساعت 13:32
در گفتگو با نورنیوز مطرح شد:
کارشناس لبنانی: اسرائیل دیگر امنیت نخواهد داشت
فیصل عبدالساتر کارشناس لبنانی مسائل سیاسی: اسرائیل به رغم تمامی تلاش های ضد ایرانی اش به خصوص با همکاری دولت قبلی و کنونی آمریکا امروز سیلی بزرگی خورد و به نتیجه هم نرسید.
نظرات

آخرین اخبار
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
موج 37؛ سنگین‌ترین عملیات وعده صادق 4/ اصابت مکرر موشک های ایران به سرزمین اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا
قیمت نفت اوپک 115 دلار شد
برنامه بازی‌های امشب لیگ قهرمانان اروپا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: روند بازار طلا و سکه نزولی است
تفاوت نیازهای حمایتی روانی و اجتماعی زنان در دوران جنگ
جزییات پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ
11 کشته و زخمی در آتش‌ گرفتن اتوبوسی در سوئیس
مترو تهران در روز تشییع شهدای رمضان رایگان شد
حمله پهپادی به تاسیسات دیپلماتیک آمریکا در بغداد
چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در  مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
التهاب بازارهای انرژی و ریزش بورس در جهان
زنان باردار از اخبار منفی دوری کنند
روال عادی تجارت و واردات کالای اساسی
یک کشتی کانتینری در سواحل امارات مورد اصابت قرار گرفت