×
سیاسی
شناسه خبر : 67350
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/02/20 ساعت 13:32
کارشناس لبنانی: اسرائیل دیگر امنیت نخواهد داشت

در گفتگو با نورنیوز مطرح شد:

کارشناس لبنانی: اسرائیل دیگر امنیت نخواهد داشت

فیصل عبدالساتر کارشناس لبنانی مسائل سیاسی: اسرائیل به رغم تمامی تلاش های ضد ایرانی اش به خصوص با همکاری دولت قبلی و کنونی آمریکا امروز سیلی بزرگی خورد و به نتیجه هم نرسید.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: فیصل عبدالساتر کارشناس لبنانی مسائل سیاسی در گفتگو با «نورنیوز» گفت: ناظران مسائل بین رژیم صهیونیستی و جمهوری اسلامی و گروه‌های محور مقاومت از عراق تا سوریه و لبنان  تا داخل فلسطین درک می‌کنند که اتفاقات اخیر بین دو کشور عادی نیست، بلکه کسی آن ها را رقم زده است. ما در این مدت شاهد برخی اتفاقات دیگر نیز بوده ایم مثل هدف قرار گرفتن کشتی‌های صهیونیستی دردریای سرخ یا دریای عرب و یا در خلیج فارس .

در این زمینه باید به برخی اشاره های غیر مستقیم از سوی فرماندهان ایرانی مثل رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده سپاه و جانشین ایشان اشاره کنم که گفتند: صهیونیست ها باید درباره این مسائل که نمی تواند اتفاقی یا عادی باشد فکر کنند. این سخنان ایران، ترس بیشتری در دل دشمن صهیونیستی ایجاد می کند. علاوه بر این  به رغم تمامی سانسورهای صورت گرفته از سمت واحد سانسور رسانه ای ارتش این رژیم ولی خبر موشک پرتاب شده به سمت دیمونا منتشر شد .

عبد الساتر در ادامه افزود: واضح است که این موشک دشمن را بسیار ترساند به خصوص که این موشک مسیر بسیار طولانی را پیموده است و به نقب که در انتهای جنوب سرزمین های اشغالی است رسیده و این مساله ای عادی و اتفاقی نیست و معتقدم که هنوز این نبرد باز است.

این رژیم بسیار تلاش کرد تا در صحنه بین الملل کشورها را علیه ایران تحریک کند و آمریکا را با ایران وارد جنگ کند و خود پشت پرده بایستد و یا عملیات های امنیتی تروریستی انجام دهد،ولی به نظرم شاید ایران هم به این شکل پاسخ دشمن را داد و پاسخ های بزرگتری هم در انتظار صهیونیست هاست.

عبدالساتر گفت:طبیعی است که بروز این مسائل در یک زمان نزدیک و در کنار هم برای صهیونیست ها یک کابوس بزرگ را ایجاد کرده است و به خصوص این که همزمان با آن انتفاضه بزرگی را در قدس و فلسطین در کنارش پرتاب موشک از غزه شاهد هستیم.

این مانوری که امروز صهیونیست با هدف یک جنگ فرضی با مقاومت و حزب الله برگزار می کنند نشان می دهد که دشمن در وضع خوبی قرار ندارد و باید بگویم بحران سیاسی خفه کننده نیز برای صهیونیست ها مزید بر علت شده است و مانند ریختن روغن بر آتش است.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت:همچنین این روزها اخبار خوبی که می شنویم اهمیت زیادی دارد.  تمامی این خواب های صهیونیستی را تبدیل به کابوس خواهد کرد،یکی از آنها اخباری است که از گفتگوهای وین به ما می رسد و امروز دیدیم رئیس جمهور اسلامی ایران به عنوان بزرگترین مسئول اجرایی کشور از نزدیک بودن برداشتن کامل تحریم ها سخن گفتند و معنای این حرف این است که اسرائیل به رغم تمامی تلاش های ضد ایرانی اش به خصوص با همکاری دولت قبلی و کنونی  آمریکا امروز سیلی بزرگی خورد و به نتیجه هم نرسید.

وی در ادامه افزود:همچنین سخنان امروز بن سلمان که روزی از بزرگترین افرادی بود که بر علیه ایران دیگران را تحریم می کرد و میلیاردها دلار به ترامپ داد و تلاش کرد دولت جدید آمریکا را هم تطمیع کند، هنگامی که درک کرد آمریکا و هم‌پیمانان اروپایی اش تصمیم به بازگشت به برجام گرفته اند، او هم تصمیم به تغییر رفتارش گرفته است و صهیونیست ها هم به دیوار خورده اند و تمام تلاش هایشان شکست خورده است و اسرائیل دیگر در امنیت نخواهد بود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
پنج‌شنبه 1400/02/23 ساعت 12:50
نورنیوز بررسی کرد؛
شعله‌های شرارت رژیم صهیونیستی تل‌آویو را سوزاند
حمایت راهبردی ایران از آرمان فلسطین و گروه‌های مقاومت، عملا هندسه اصلی تحولات و درگیری‌ها در سرزمین های اشغالی را تعیین کرده و موازنه پیشین قدرت در این خصوص را به چالش کشیده است، به گونه‌ای که جراید صهیونیستی برای اولین بار طی همه این سال‌ها، از تیتر «تل‌آویو می‌سوزد» استفاده کردند.
اسماعیل هنیه: فصل جدیدی از مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی فرا رسیده است
چهارشنبه 1400/02/22 ساعت 00:47
اسماعیل هنیه: فصل جدیدی از مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی فرا رسیده است
هنیه اعلام کرد: ما توانستیم جشن‌های خیالی شهرک‌نشینان را در مسجد الاقصی برهم بزنیم. اکنون از موضع اقتدار فلسطینیان را می مخاطب قرار می دهم که توانستند معادلات را به سود مقاومت رقم بزنند.
موشک باران کوبنده تل‌آویو/ فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها+ویدئو
سه‌شنبه 1400/02/21 ساعت 22:49
موشک باران کوبنده تل‌آویو/ فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها+ویدئو
گردان‌های شهید عزالدین القسام به تنهایی و طی دقایق کوتاهی 130 موشک به سمت تل‌آویو پرتاب کردند.
نظرات

آخرین اخبار
تداوم خشونت علیه رسانه‌ها؛ حمله نظامیان صهیونیست به خبرنگار پرس تی وی
هشدار آتشین انصارالله: هدف قرار گرفتن اردوگاه‌های عربستان در راه است
ثبت 67 میلیون تردد در محورهای منتهی به مرزها
درخشش داوران ایرانی در سمینار سالانه AFC در تاشکند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا
افشای برکناری در موساد پس از شکست پروژه علیه ایران
نگاه سفارت ایران به بیانیه اتریش؛ تقابل حقوق بشر و جنایات رژیم صهیونیستی
اتصال ریلی چابهار به زاهدان؛ گام بزرگ برای توسعه سواحل مکران
افسردگی و اُفت شدید روحیه ملوانان ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن
کریدورهای شمالی و جنوبی تنگه هرمز؛ برنامه جدید برای مدیریت عبور کشتی‌ها
هشدار امنیتی در آلمان؛ پهپاد بمب‌گذاری‌شده در فرودگاه لایپزیگ خنثی شد
قطعی سامانه تأمین اجتماعی و افزایش پرداخت از جیب مردم؛ انتقادها بالا گرفت
چگونه تاب‌آوری تهران، ترامپ را غافلگیر کرد؟
رشد فعالیت‌های تجاری در قشم؛ بندر کاوه 22 هزار تن کالا تخلیه کرد
هومن برق‌نورد و محمد بی‌ریا در جدیدترین اثر اطیابی
تراژدی ساحل توسکسرای رامسر؛ ضرورت بازنگری در مدیریت ایمنی سواحل
کهکشانی‌ها شکار بزرگ خود را معرفی کردند؛ دیومانده با قرارداد 7 ساله در رئال
عملیات یگان حفاظت منابع طبیعی علیه قاچاقچیان بلوط در کرمانشاه
ایران و چین به‌دنبال جهش همکاری‌های اقتصادی؛ از تجارت تا سرمایه‌گذاری مشترک
درگذشت یک پیشکسوت دیگر از سینما
کریدور قفقاز؛ اهرم ژئوپلیتیکی ضد ایران
توزیع 20 تن گاز مایع یارانه‌ای در مرز چذابه
جزئیات حملات موشکی یمن به مواضع نیروهای وابسته به عربستان
مخابره پیام وحدت و عدالت راهپیمایی اربعین 1405 به جهان
طرح جدید همدان برای افزایش درآمد روستاییان؛ از تولید تا بازار فروش آنلاین
هشدار پلیس فتا درباره شگردهای کلاهبرداران در حوزه گردشگری
رقم ناچیز فسخ قرارداد رضاییان با استقلال
جلوگیری از فاجعه در همدان؛ آتش‌نشانی مانع انفجار پست برق در آتش‌سوزی برج شد
حاجی‌بابایی: انسجام ملی و پیروی از رهبری، سد محکم ایران در برابر جنگ رسانه‌ای است
تکرار تجربه ناموفق ائتلاف از سوی عربستان
هشدار کارشناسان سازمان ملل؛ شکل‌گیری «غزه‌ خاموش» در کوبا
فرصت ویژه برای متخصصان IT؛ تمدید مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی مهارت
نورنما | تصاویری از مراسم تشییع مریم همتیان،بازیگر جوان سینما
حادثه هولناک در یاسوج؛ تریلی خودروهای پلیس و امداد را در هم کوبید
برج‌های بادی متحرک در ایتالیا؛ بازخوانی هوشمندانه هنر معماری بومی ایران
رکوردشکنی دوباره زهرا زارعی؛ شاهکار زنانه در مسابقات بین‌المللی بلاروس
ادامه روند رم یعنی تضییع حقوق ملی و خدشه به حاکمیت لبنان
تحقیق درباره جنایت جنگی
افزایش نگرانی‌های واشنگتن از زخم‌های نامرئی
نشست بحران پنتاگون درباره کمبود تسلیحات؛ دُم خروس بیرون زد!
چه کسانی از دریافت یارانه نقدی و کالابرگ محروم می‌شوند؟+ جزییات کامل
فدراسیون کشتی اسامی دعوت‌شدگان به اردوی تیم ملی فرنگی را اعلام کرد
روسیه: سکوت ژاپن درباره نقش آمریکا در بمباران هیروشیما ننگ‌آور است
مناقصه شورای صلح برای ساخت پایگاه در غزه!
تشدید جنگ انرژی؛ اوکراین پالایشگاه‌های نفت روسیه را هدف قرار داد
واکنش عالیشاه بعد از پیوستن به گل‌گهر
اظهارات تأمل‌برانگیز وزیر خارجه مصر
تشدید برخورد مسکو با نیروهای خارجی؛ محکومیت 36 مزدور جنگ اوکراین
رئیس‌جمهور: انقلاب مشروطه نماد آزادی‌خواهی و حاکمیت قانون در ایران است
موضع‌گیری جدید ترکیه علیه رژیم صهیونیستی