×
سیاسی
شناسه خبر : 67345
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/02/20 ساعت 12:58

مسجدالاقصی در محاصره کامل نظامیان صهیونیست

مدیر مسجدالاقصی: ما اکنون در میدان جنگ هستیم. منابع رسانه‌ای از درگیری شدید اشغالگران صهیونیست با نمازگزاران فلسطینی در صحن مسجدالاقصی و زخمی شدن 180 نفر و شهادت یک فلسطینی خبر می دهند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: به نقل از المیادین، صحن‌های مسجدالاقصی از صبح امروز شاهد درگیری نظامیان صهیونیست با شماری از نمازگزاران فلسطینی است.

شماری از نمازگزاران فلسطینی در صحن‌های مسجدالاقصی برای مقابله با ورود غیر قانونی و حملات شهرک‌نشینان در این مسجد تجمع کرده‌اند.

اشغالگران صهیونیست نیز برای متفرق کردن نمازگزاران از گاز اشک‌آور و گلوله‌های پلاستیکی و بمب‌های صوتی استفاده می‌کنند.

«شیخ عمر الکسوانی» مدیر مسجدالاقصی با توصیف وضعیت درگیریهای کنونی مسجدالاقصی اظهار داشت: ما هم اکنون در میدان جنگ قرار داریم. نظامیان صهیونیست از تمامی ورودیهای مسجدالاقصی وارد شده و همه افراد حاضر در مسجد را محاصره کرده اند. نظامیان صهیونیست هر کسی که قصد خروج از دربهای مسجدالاقصی را دارد، بازداشت می کنند.

استقرار صدها نظامی صهیونیست برای محاصره البلده القدیمه

ارتش رژیم صهیونیستی برای محاصره البلده القدیمه صدها نظامی مستقر کرده است تا مانع از ورود بیشتر نمازگزاران فلسطینی به مسجدالاقصی شوند. نظامیان صهیونیست همچنین از کسبه خواسته است تا مغازه هایشان را تا عصر امروز تعطیل کنند.

آتش سوزی در ورودی «باب الجنائز»

منابع رسانه ای در قدس اشغالی از وقوع آتش سوزی در ورودی باب الجنائز واقع در نزدیکی مصلای القبلی در مسجدالاقصی خبر می دهند. در نتیجه مقاومت مرابطین و محافظان، نظامیان اشغالگر صهیونیست که همواره برای ورود شهرک نشینان به مسجدالاقصی چتر حمایتی بوده اند، تاکنون موفق نشده اند شهرک نشینان را به داخل مسجدالاقصی هدایت کنند.

زخمی شدن 180 فلسطینی

الجزیره گزارش داد که صهیونیست‌ها به مصلای «القبلی» حمله کردند. بر اثر این حمله تاکنون 180 فلسطینی مجروح شده‌اند.

ممانعت از ورود کادر درمان به مسجدالاقصی

در همین حال مدیر مسجدالاقصی اعلام کرد که اشغالگران به اتاقی که سیستم صوتی مصلای القبلی در آن قرار دارد حمله و به سوی مسجد قبه الصخره گاز اشک‌آور شلیک کردند. اداره اوقاف اسلامی نیز از مجروح شدن دهها متحصن در مسجدالاقصی خبر داد و گفت: اشغالگران و تک تیراندازان صهیونیست به سوی تحصن کنندگان فلسطینی گلوله‌های فلزی شلیک می‌کنند.

بنا بر اعلام هلال احمر فلسطین، اشغالگران صهیونیست مانع از ورود کادر درمانی و رسیدن آنها به مسجدالاقصی برای امدادرسانی می‌شوند. گفته می‌شود صهیونیست‌ها با گلوله‌های فلزی سرهای تحصن کنندگان در مسجدالاقصی را هدف قرار می‌دهند.

با وجود ممانعت از ورود کادر درمان به داخل مسجدالاقصی تاکنون 50 نفر از مجروحان به بیمارستان قدس و بیمارستان سیار ایجاد شده در نزدیکی مسجدالاقصی منتقل شده اند.

محاصره کامل مسجدالاقصی و بازداشت مجروحان

اشغالگران صهیونیست در حال حاضر مسجدالاقصی را تحت محاصره کامل خود درآورده‌اند و تمامی افراد موجود در داخل این مسجد را هدف قرار می‌دهند. صهیونیست‌ها نه تنها مانع از ورود کادر درمان به داخل مسجدالاقصی می‌شوند بلکه شماری از مجروحان را نیز بازداشت کرده‌اند.

اشغالگران صهیونیست بر شدت و میزان شلیک گاز اشک آور و صوتی و گلوله های پلاستیکی در مصلای القبلی، قبه الصخره و مصلای المروانی افزودند.

قبه الصخره یکی از بخش های مسجدالاقصی است که در جنوب شرقی بخش قدیمی قدس واقع است. دیگر بخش های آن شامل مصلای القبلی، المروانی، مصلای قدیمی الاقصی، مسجد قبه الصخره، البراق، باب المغاربه و مسجد النساء است.

این درگیریها در حالی صورت می‌گیرد که در روزهای گذشته درگیری در محله شیخ جراح واقع در قدس اشغالی نیز در پی تهدید شدن تعدادی از خانواده‌های فلسطینی ساکن در این محل از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی برای خالی کردن منازل خود و واگذاری آن‌ها به صهیونیست‌ها افزایش یافته است.

آمار مجروحین درگیری‌هایی را که از روز جمعه در قدس اشغالی آغاز شده است، بیش از 300 نفر اعلام می‌شود. شورای امنیت سازمان ملل قرار است روز دوشنبه تشدید تنش‌ها در بیت‌المقدس و حملات نظامیان رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها در مسجدالاقصی و محله شیخ جراح را بررسی کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دفتر نخست‌وزیر اوکراین به آتش کشیده شد
ساعت کاری مراکز تعویض پلاک به روال قبل برگشت
چگونه نماز آیات بخوانیم؟
جزئیات محکومیت قطعی متهمان پرونده بزرگ اختلاس منابع طبیعی
امشب چشم از ماه برندارید؛ طولانی‌ترین خسوف قرن در راه است
نورنما | تعقیب و گریز پلیس آمریکا
پیام معاون ترامپ در شبکه‌های اجتماعی جنجالی شد
فردا پیش فروش سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود
ریاکاری به سبک ترامپ؛ صلح در شعار و جنگ در عمل
پلیس راهور اعلام کرد: تغییر قانون؛ کلید صدور گواهینامه بانوان
وقتی سینما صدای عدالت می‌شود
بیماران سرطانی حتماً باید واکسن آنفولانزا تزریق کنند
مشارکت اوکراین و دانمارک در تولید موشک و پهپاد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 16 شهریور
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 شهریور + جدول
تحولی شگفت انگیز در سرعت هوش مصنوعی با رایانه جدید نوری مایکروسافت
لبنان؛ همچنان در کانون طوفان
بار روغن زیتون، شیشه از آب درآمد
پیشنهاد تازه آمریکا به حماس برای توقف جنگ در غزه
حماس: آماده پذیرش آتش‌بس دائمی هستیم
اروپا به اوکراین دروغ می‌گوید، هیچ نیرویی برای نجات نمی‌آید
بررسی سه فوریتی طرح خروج از NPT در مجلس تکذیب شد
بازیکنان تیم ملی والیبال جوانان از سربازی معاف شدند
نخست‌وزیر ژاپن استعفا می دهد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 16 شهریورماه 1404 + جدول
نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو منتقل شد
ناوگان جهانی مقاومت
اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند
عراقچی: اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا محکوم است
خونریزی در سویداء سوریه ادامه دارد/شمار قربانیان به 2 هزار نفر رسید
فینال تاشکند ؛ آزمون بزرگ قلعه نویی
جنگندۀ آذربایجان در دست اوکراین؛ باکو به جبهه ضدروسی ورود کرده است؟
زمان واریز اعتبار «کالابرگ» به حساب دهک‌های4 تا 7 اعلام شد
اسرائیل به دنبال راه اندازی سازمان جدیدی برای جنگ رسانه‌ای جهانی
جزییات جدید از دستگیری راننده 206 چالوس+فیلم
توافق با ایران؟ دورنما تیره و تار است
خروج رسمی ماشاریپوف از فهرست استقلال
سرمایه‌داری ملی و بابک زنجانی
علت اختلال اینترنت در آسیا و اروپا چیست؟
تداوم نقض آتش بس؛ حملات توپخانه‌ای عربستان علیه غیرنظامیان یمن
دهک‌بندی اشتباه وزارت کار؛ کارگران قربانی تراکنش‌های کارفرمایان
انفجار گاز در سرآسیاب ملارد 14 مصدوم داشت
آهنگ دوستی دو ملت ایران و ارمنستان در تخت جمشید طنین انداز شد
واریز بیش از 744 میلیارد تومان سود به حساب یک میلیون و 294 هزار سهام‌دار
خواهران منصوریان و دریایی طلایی شدند
تغییرات ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در دفترچه کنکور 1404 منتشر شد+ جزئیات
شکست تحریم‌های آمریکایی
مداردیپلماسی | شانگهای نماد دیپلماسی متوازن ایران در دوران پساجنگ
رسانه عبری خبر داد؛ امارات تهدید به خروج از توافقنامه ابراهیم کرد
برگزاری دادگاه 4 متهم شبکه جاسوسی موساد و منافقین در کرج
X
آگهی تبلیغاتی