×
سیاسی
شناسه خبر : 67333
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/02/19 ساعت 18:10

سید عمار حکیم: رژیم صهیونیستی از درون پاشیده است

رهبر جریان حکمت ملی عراق: اولین دلیل ضعف رژیم صهیونیستی وابستگی این رژیم به سلاح بی‌ضابطه‌ و رفتار نظامی دژخیمانه در قبال ملت مظلوم و مستضعف و تقریبا بی‌دفاع فلسطین است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در وبینار «روز قدس، روز مستضعفین» که به همت مجمع جهانی بیداری اسلامی برگزار شد، گفت: آخرین جمعه ماه مبارک رمضان یادآور ابتکار عمل بزرگ امام خمینی (قدس سره الشریف) در جاودانه کردن قدس شریف و اراضی مقدس آن و ملت مظلوم و صبور و استوار فلسطین در وجدان انسانی و اسلامی است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با انقلاب مبارک و رهبری اندیشمندانه خود که امروز در آیت الله خامنه‌ای جلوه‌گر است، 40 سال است که در مسائل سرنوشت‌ساز امت اسلامی در همه ایستگاه‌ها و بزنگاه‌ها پیشگام می‌شود، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران در این راه از هزینه‌های سنگین و چالش‌های سخت باکی ندارد. این همان موضع شجاعانه‌ای است که حوزه عملیه نجف اشرف از دهه‌ها پیش گرفت. از زمان مرحوم آیت‌الله العظمی سیدمحسن حکیم (قدس سره) تا حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی (دام ظله)، در دفاع از فلسطین و ملتش و قدس شریف و آرمان آن.

حکیم با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی، رژیمی شکننده و ضعیف و از درون پاشیده است، گفت: اولین دلیل ضعف رژیم صهیونیستی وابستگی این رژیم به سلاح بی‌ضابطه‌ و رفتار نظامی دژخیمانه در قبال ملت مظلوم و مستضعف و تقریبا بی‌دفاع فلسطین است.

حکیم در ادامه با اشاره به اینکه اگر این حمایت و پشتیبانی خارجی نبود این رژیم هرگز موجودیت قابل توجهی نداشت و  وجودش ادامه پیدا نمی‌کرد گفت: رژیم صهیونیستی رژیمی است که از دودستگی و تفرقه و اختلاف ارتزاق می‌کند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق افزود: رژیم صهیونیستی با گذشت ده‌ها سال همچنان گرفتار عقده جماعت شکست‌خورده وحشت‌زده و منزوی و نگران سرنوشت خویش است. علیرغم صدها شهرک و با وجود غصب زمین‌ها و حکم و تصمیم ها با رفتار ددمنشانه و تحمیل قدرت، رژیم صهیونیستی همچنان مانند جسمی غریب در میان کشورهای باثبات و استوار و اصیل جهان است، چون رژیمی معیوب و ساختگی است.
حکیم تصریح کرد: مسئله فلسطین مسئله‌ای عادلانه و برحق است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت یا از آن کوتاه آمد. وجدان بیدار و امت زنده از کرامت خود کوتاه نمی‌آید و آرمان‌هایش را نادیده نمی‌گیرد. دفاع از فلسطین فقط دفاع از فلسطین نیست بلکه دفاع از بشریت و ارزش‌ها و اصول آن است.

وی همچنین گفت: هر اختلافی بر سر این مسئله وجودی می‌تواند موجب تضعیف مسلمانان شود و دشمن را  بر آنان مسلط کند و این خطری بزرگ است که باید با وحدت کلمه و اتحاد در نگاه و هدف و سرنوشت از آن‌ جلوگیری کنیم و مسئولیت‌پذیر باشیم و اختلافات جنبی را کنار نهیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بورس سبط شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
تنیسور ایرانی با پیروزی مقابل روسیه فینالیست شد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
X
آگهی تبلیغاتی