×
فرهنگی
شناسه خبر : 67318
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/02/19 ساعت 16:12
«احضار» سریال پربیننده شد/ «زندگی پس از زندگی» پر مخاطب ترین برنامه افطار

«احضار» سریال پربیننده شد/ «زندگی پس از زندگی» پر مخاطب ترین برنامه افطار

نظرسنجی جدید صداوسیما نسبت به برنامه‌ها و سریال‌های رمضانی در حالی منتشر شد که برنامه پرمخاطب «زندگی پس از زندگی» در رتبه سوم پربیننده‌ها قرار گرفته است.

نورنیوز ـ گروه جامعه: به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی در خصوص برنامه‌های رمضانی صداوسیما منتشر شد که بر اساس آن 79.3 درصد بیننده برنامه‌های سیما و حدود 21 درصد شنونده برنامه‌های رادیو بوده‌اند و در میان سریال‌های تلویزیون سریال «احضار» شبکه یک سیما با 43.1 درصد مخاطب و رضایت حدود 74 درصد در حد زیاد در صدر سریال‌های رمضانی تلویزیون قرار گرفت.

بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات، سریال «یاور» شبکه سه سیما با حدود 41 درصد مخاطب و رضایت بیش از81 درصد در حد زیاد دومین سریال موردپسند مردم شده است.

رمضان 99 سریال «سرباز» شبکه سه با 24 درصد مخاطب و حدود 51 درصد رضایت در حد زیاد سومین سریال از منظر مردم شده بود که «یاور» در مقایسه با سرباز رشد حدود 17 درصدی مخاطب و رضایت بیش از 30 درصدی در حد زیاد را برای شبکه سه در رمضان امسال به ثبت رسانده است.

فصل چهارم «بچه مهندس» از شبکه دو سیما نیز با 37.3 درصد مخاطب و رضایت بیش از 72 درصد در حد زیاد در جایگاه سوم سریال‌های رمضانی سیما در سال 1400قرار گرفته است.

نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی نشان می‌دهد بیش از 31 درصد مردم در لحظات افطار امسال مهمان سفره‌های افطاری مردم بوده‌اند و این میزان نسبت به رمضان سال 99 رشد سه و نیم درصدی را نشان می‌دهد.

بر اساس این نظرسنجی «دعوت» از شبکه یک سیما با بیش از 19 درصد مخاطب و رضایت حدود 92 درصد در حد زیاد و رشدی 5.3 درصدی نسبت به رمضان 99 در صدر برنامه‌های افطار شبکه‌های سیما قرار گرفته است.

«مثل ماه» شبکه سه سیما هم با حدود 15 درصد مخاطب و رضایت حدود 85 درصد در حد زیاد و رشد 5.4 درصدی نسبت به رمضان 99 رتبه دوم برنامه‌های افطار شبکه‌های سیما را کسب کرد.

«زندگی پس از زندگی» شبکه چهار سیما در فصل دوم خود حد نصاب رشد برنامه‌های ویژه افطار سال 1400 را نسبت به سال 99 شکست و با حدود 6 درصد رشد در رأس برنامه‌های افطاری از این منظر قرار گرفت.

بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی، بیش از 11 درصد مردم امسال پای فصل دوم «زندگی پس از زندگی» نشسته‌اند و بیش از 91 درصد از آن رضایت در حد زیاد داشتند.

«ضیافت» شبکه قرآن و معارف سیما در هشتمین سال حضورش روی آنتن سیما حد نصاب فصول قبلی خود را شکست و با 7.2 درصد مخاطب نسبت به رمضان 99 رشدی 3.2 درصدی را در کارنامه خود ثبت کرد.

«آدم‌های خوب شهر» ویژه افطار شبکه دو سیما هم رمضان امسال توانست حدود 6 درصد را پای تلویزیون بنشاند و نسبت به‌ویژه افطار این شبکه در سال 99 با عنوان «مکث» رشدی بیش از دو درصد را تجربه کند.

شبکه پنج سیما هم امسال ویژه افطار خود را به‌عنوان «شهر زیبا» جایگزین جشن رمضان سال 99 کرد و توانست پنج درصد مردم پای سفره‌های افطار را به خود جلب کند و رشدی یک‌درصدی نسبت به سال قبل داشته باشد.

شبکه سلامت هم امسال «ماه ماه» را ویژه افطار خود قرارداد و جایگزین برنامه خرمشهر رمضان99 کرد و با رشدی 3.2 درصدی نسبت به سال قبل بیش از چهار درصد مخاطب را پای خود نشاند.

بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی حدود ۲۰ درصد از مردم مخاطب ویژه‌برنامه‌های سحر تلویزیون در رمضان امسال بوده‌اند که «ماه خدا» از شبکه یک سیما با حدود 13 درصد مخاطب و رضایت بیش از 92 درصد در حد زیاد و رشدی حدود 2 درصد نسبت به رمضان 99 در صدر برنامه‌های سحر سیما قرار گرفت.

«ماه من» از شبکه سه سیما با 7.4 درصد مخاطب، «به افق بهشت» از شبکه دو سیما با 4.8 درصد مخاطب، «مهمان خدا» از شبکه قرآن و معارف سیما با 4.5 درصد مخاطب، «وقت سحر» شبکه افق با 3.2 درصد مخاطب و نواهای رمضانی با 3 درصد مخاطب در رتبه‌های دوم تا ششم ویژه‌برنامه‌های سحر سیما قرار گرفتند.

در میان برنامه‌های سحر سیما «به افق بهشت» شبکه دو سیما با رشد 2.5 درصدی بهترین رشد را نسبت به‌ویژه سحرهای سیما در سال 99 داشته است.

بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی حدود 29 درصد مردم در رمضان امسال پای برنامه‌های ترتیل خوانی قرآن کریم سیمای رسانه ملی نشسته‌اند که شبکه سه سیما با 11.5درصد مخاطب در صدر شبکه‌های سیما ایستاده است.

شبکه‌های یک و دو سیما به ترتیب انتخاب‌های دوم و سوم مردم در ترتیل خوانی قرآن کریم بوده‌اند.

بیش از 25 درصد از مردم هم در رمضان 1400 پای سخنرانی‌های مذهبی سیما از شبکه‌های مختلف نشسته‌اند و در این میان شبکه سه با 10.4درصد مخاطب در رتبه نخست شبکه‌ها قرار گرفته است.

شبکه‌های یک و دو سیما بعد از شبکه سه در رتبه‌های دوم و سوم پخش سخنرانی‌های مذهبی قرار گرفتند.

حدود 26 درصد مردم هم بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات مناجات خوانی شبکه‌های مختلف سیما را بیننده بوده‌اند که در این میان شبکه یک سیما مخاطب بیشتری را پای خود نشانده است و شبکه‌های سه و دو در رتبه‌های بعدی قرار گفته‌اند.

نظرسنجی مرکز تحقیقات نشان می‌دهد در رمضان 1400 حدود 21 درصد شنونده برنامه‌های رادیو بوده‌اند که در میان شبکه‌های رادیویی شبکه‌های استانی با بیش از 36 درصد مخاطب از این 21 درصد، در رأس شبکه‌های صدا قرارگرفته‌اند.

بعد از رادیوهای استانی، رادیو آوا، رادیو پیام، رادیو جوان، رادیو ایران، رادیو ورزش و رادیو قرآن در رتبه‌های بعدی شبکه‌های رادیویی در ماه مبارک رمضان قرارگرفته‌اند.

این نظرسنجی، نظرسنجی نخست مرکز تحقیقات رسانه ملی از برنامه‌های رمضانی رسانه ملی است و نظرسنجی دوم بعد از پایان ماه مبارک رمضان انجام خواهد شد.

نظرسنجی صداوسیما از برنامه‌های ویژه افطار در حالی با رتبه‌های عجیب و غریبی نسبت به برنامه «زندگی پس از زندگی» منتشر شده است که این برنامه از ابتدای ماه رمضان با اقبال بالایی از طرف مخاطب عادی و حتی رسانه‌ها مواجه شده که نشان‌دهنده جذابیت رسانه‌ای و تاثیرگذاری آن برای مخاطب عادی و حتی کیفیت بالای آن از نظر کارشناسان و اهالی رسانه بوده است.

همچنین با مراجعه به آمار تلوبیون و سایت خود صداوسیما می‌توان به این نتیجه رسید که آمار مخاطبان این برنامه حدود هفت برابر بیشتر از دیگر برنامه‌های ویژه افطار بوده است. به طور مثال برنامه «زندگی پس از زندگی» در تلوبیون حدود 7  میلیون 300 هزار مخاطب و برنامه «دعوت» حدود یک و نیم میلیون و «مثل ماه» حدود یک میلیون 400هزار مخاطب دارد.

امید است که نظرسنجی‌های صداوسیما در همه زمینه‌ها و حوزه‌ها به یک صورت پیش رود تا برای مخاطب و رسانه‌ها از اعتبار آن کاسته نشود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چین سیستم هوش مصنوعی گسترده ملی را فعال کرد
دزفول عضو مجمع شهرداران آسیایی شد
نشستن اشتباه، علت کمر درد
وقتی چت بات ها جای مشاور برای نوجوانان را می گیرد
آیا مصرف داروهای ضدافسردگی برای رشد مغز نوزاد مضر است؟
در هوای آلوده، تنگی نفس را جدی بگیرید
مجروح شدن 2 سرباز صهیونیست در جنوب غزه
حماس: رژیم اشغالگر عامدانه به‌دنبال شکست آتش‌بس در غزه است
اعتصاب سراسری در ایتالیا؛ ، حمل‌ونقل عمومی متوقف شد
پایان مأموریت یونامی آغازگر فصل جدیدی در روابط با سازمان ملل
تأکید وزیر علوم بر اختصاص سهم قانونی پژوهش از تولید ناخالص ملی
محکومیت شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری از سوی آلمان
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/ ترامپ: انتقام جدی است
افزایش جذب سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق آزاد
سردرگمی در دبیرخانه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
قلعه‌نویی خواهان 4 بازی تدارکاتی برای تیم ملی شد
اوکراین جنگ دریایی علیه روسیه را اعلام کرد
بنزن عامل آلودگی هوای پایتخت
آزادی 113 محکوم واجد شرایط قانون در پایتخت
بازگشت صلاح و پیروزی لیورپول/چلسی به روزهای برد برگشت
حماس: سلاح مقاومت بخشی از سلاح‌های دولت فلسطین خواهد بود
نورنما | بزرگ‌ترین باغ گردوی جهان در کدام شهر است؟
عراقچی: ما خواهان جنگ نیستیم / آمریکا قابل اعتماد نیست
خاموشی گسترده در اودسای اوکراین
لهستان دیوار دفاعی برابر روسیه می‌سازد
مدارس ابتدایی هرمزگان یکشنبه و دوشنبه غیرحضوری شد
اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان بازداشت شدند
کدام مشاغل مشمول فراخوان مالیات بر ارزش افزوده نمی‌شوند؟
صدای تازه ترین شکاف سیاسی در آمریکا در جیب مردم
هشدار حزب‌الله عراق به ترامپ و نماینده او
اوراسیا و بازتعریف جایگاه ایران در زنجیره تجارت منطقه‌ای
در جنگ بعدی ایران 500 تا هزار موشک همزمان شلیک خواهد کرد
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/پیام تسلیت پزشکیان
5 میلیون درخواست برای بلیط جام‌جهانی فقط در یک روز
گروسی: در خصوص ایران در تلاش برای یافتن راه حل پایدار هستم
استقبال 2.9 میلیون سرپرست خانوار از کالابرگ جدید
معمای لوسیفر
فرمانده ارشد القسام ترور شد
عراقچی: همکاری بین کشورهای منطقه در تثبیت امنیت ضروری است
ماشاریپوف رسما بازیکن استقلال است
پزشکیان: بریکس می‌تواند الگوی ارتباطی نوینی ارائه دهد
کالابرگ درآمدی سه دهک اول درآمدی شارژ شد
فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور تشدید می شود
ثبت پنجمین فوتی ناشی از آنفلوآنزا در هرمزگان
ابلاغ تعرفه واردات خودرو از 4 تا 165 درصد از سوی دولت
ایلام رکورددار بارش‌ها شد
نهاده‌های بندر امام خمینی ترخیص شد
رئیس موسسه تحقیقات آب: بارش‌های اخیر کم‌آبی کشور را جبران نمی‌کند
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی: بازار برنج آرام می‌گیرد
کمالوندی: موضوع هسته‌ای در بهبود وضعیت معیشت جامعه تاثیرگذار است
X
آگهی تبلیغاتی