×
سیاسی
شناسه خبر : 67243
تاریخ انتشار : جمعه 1400/02/17 ساعت 05:47

185 شخصیت اسرائیلی: حاضریم اسنادی از جنایات جنگی اسرائیل به دادگاه لاهه ارائه دهیم

185 شخصیت علمی و ادبی اسرائیلی در نامه‌ای به دادگاه لاهه گفتند که حاضر به همکاری در راستای اثبات جنایات جنگی این رژیم علیه فلسطینی‌ها هستند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: 185 شخصیت علمی، فرهنگی و ادبی ساکن در سرزمین اشغالی امروز (پنج شنبه) در نامه‌ای به «فاتو بنسوده» دادستان دادگاه کیفری بین‌المللی در لاهه، از وی خواستند تا توجیحات رژیم صهیونیستی در خصوص جنایات جنگی خود علیه فلسطینی‌ها را باور نکند.

به نوشته وبگاه عرب 48، در این نامه که به وکیل خانم بنسوده تحویل داده شده، آمده است که آن‌ها حاضرند با سازمان‌های حقوق بشری مستقر در سرزمین اشغالی برای جمع‌آوری اسناد جنایات جنگی اسرائیل علی فلسطینی‌ها در خلال جنگ 2014 غزه و شهرک‌سازی‌ها همکاری کنند.

در میان امضاء کنندگان این نامه،35 نفر استاد دانشگاه با درجه پروفسوری، 10 دارنده جائزه علمی، افسران عالی‌رتبه، شخصیت‌های ادبی، هنرمندان و فعالان چپ‌گرا حضور دارند.

در این نامه آمده است: «بر اساس تجربه گذشته خود، تأکید داریم که نسبت به عزم و اراده و جدیت نهادهای قضایی اسرائیل در خصوص تحقیق بر روی بروز جنایت جنگی علیه فلسطینی‌ها شک و تردید عمیقی داریم. این تردید بر پایه ارتکاب دهها مورد جنایت جنگی در اراضی اشغالی است که درباره عمده آن‌ها هیچ زمانی تحقیقی صورت نگرفت و تنها در موارد اندکی تحقیقات سطحی پیش رفته و در نهایت نیز رأی تبرئه صادر شده است.»

امضاء کنندگان این نامه در ادامه مواردی از اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در حق مردم فلسطین را ذکر کرده و نوشتند: «اقدامات تبعیض‌آمیز بی‌ شمار، محدودیت‌های رفت و آمد، مصادره اراضی فلسطینی‌ها برای شهرک‌نشینان، مجازات دسته‌جمعی، بازداشت‌های بی مورد، بازداشت‌های طولانی مدت بدون سپری شدن مراحل دادرسی، زندانی کردن غیر قانونی در خارج از اراضی اشغالی، یورش‌های پر تکرار به خانه‌ها و روستاها، تخریب خانه‌ها و ساختمان‌ها، ممانعت از دسترسی به نیازهای اولیه از جمله آب، لغو مجوز سکونت، ممانعت فلسطینیان از ورود به زمین‌های کشاورزی خود و محاکمه در دادگاههای نظامی بر اساس اسناد غیر واقعی نمونه‌هایی از جنایات اسرائیل علیه فلسطینی‌ها به شمار می‌رود.»

در ادامه این نامه آمده است که تمامی موارد ذکر شده و موارد دیگر نیازمند انجام تحقیقات از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی است و علی‌رغم اینکه تصویری از اسرائیل به عنوان حکومتی با سیستم قضایی توسعه یافته ترسیم می‌شود، اما باید گفت که در واقعیت شرایط تفاوت دارد و سیستم قضایی در این رژیم، نژادپرستانه و بیرحمانه است.

امضاء کنندگان تأکید کردند که قوانینی که در اراضی اشغالی اعمال می‌شود و نوع اجرای آن‌ها از سوی مقامات اجرایی و امنیتی اسرائیلی به گونه‌ای است که در عمل اجازه ارتکاب ظلم و جنایت جنگی را می‌دهد و آن‌ها در ارتباط با سازمان‌های حقوق بشری و فعالانی که در اراضی اشغالی و اراضی فلسطینی‌ها فعالیت می‌کنند، آماده هستند تا جنایات جنگی رژیم صهیونیستی را مستند کرده و به سهم خود به دادگاه کیفری بین‌المللی کمک کنند.

دیوان کیفری بین‌المللی مستقر در لاهه در اسفند ماه 1399 اعلام کرد که تحقیق رسمی درباره وقوع جرائم جنگی در اراضی فلسطین اشغالی را آغاز کرده است. دولت دونالد ترامپ سال گذشته تلاش بسیاری برای ممانعت از آغاز این تحقیقات انجام داد و مسئولان دادگاه لاهه را تحریم کرد. مقامات رژیم صهیونیستی نیز گفته‌اند که تحقیق درباره جنایات جنگی این رژیم، عبور از خطر قرمز آن‌ها محسوب می‌شود. مقامات عالی‌رتبه و فرماندهان رده‌بالای رژیم صهیونیستی بیم آن دارند که در صورت صدور رأی علیه آن‌ها به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، دیگر نتوانند آزادانه به هر کشوری که بخواهند سفر کنند.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تنیسور ایرانی با پیروزی مقابل روسیه فینالیست شد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
X
آگهی تبلیغاتی