×
سیاسی
شناسه خبر : 67219
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/15 ساعت 19:46
سیدحسن نصرالله: عمر رژیم  صهیونیستی کوتاه است و آینده‌ای ندارد

سیدحسن نصرالله: عمر رژیم صهیونیستی کوتاه است و آینده‌ای ندارد

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان آرمان قدس و فلسطین را مقدس‌ترین مساله در کره زمین معرفی و بر پایبندی مقاومت به آزادی قدس تاکید کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دبیرکل حزب الله تاکید در سخنرانی امروز خود تاکید کرد: ما بار دیگر از یک منبر و تریبون واحد متعلق به مقاومت و جنبش‌های مقاومت و نیرو‌های مقاومت، پایبندی و ایمان خود را به آرمان فلسطین و التزام خود را به این مسئولیت و اصرار و پافشاری خود را بر انجام این تکلیف الهی، انسانی و اخلاقی و دینی و شرعی در قبال مقدس‌ترین مساله در کره زمین اعلام می‌کنیم.

سید حسن نصرالله افزود: امروز بنا بر دلایل و عواملی مسؤولیت ما در برابر قدس و‌ آرمان مردم فلسطین بیشتر شده است. جوانان فلسطینی همچنان آماده ایثار و از خودگذشتگی هستند. محور مقاومت خطرناکترین مرحله را در منطقه پشت سر گذاشته است. امروز محور مقاومت جدی است و هر روز در حال تکامل و هماهنگی بیشتر است و شاهد صلابت و ثبات محور مقاومت هستیم.
دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد: کنشگری ساکنان نوار غزه با طوفان قدس و ورود نظامی محدود و حساب شده به ماجرا برای یاری قدس با هدف ایجاد یک معادله جدید، در نوع خود تحولی بسیار مهم به شمار می‌آید.

سید حسن نصرالله گفت: ما همگان را در این روز مقدس دعوت می‌کنیم تا موضع صادقانه و مومنانه، خالصانه و شجاعانه خود را بیان کنند. مجموعه عوامل و تحولاتی که وجود دارد بر بزرگی و سنگینی مسئولیت بر دوش همه ما تاکید می‌کند. بعضی از این عوامل مثبت و برخی منفی هستند. هر دو نوع این عوامل احساس مسئولیت ما را در قبال قدس، مساله فلسطین و ملت فلسطین بیشتر می‌کند.

دبیر کل حزب الله لینان در ادامه گفت: از جمله این عوامل در وهله نخست، طوفان قدس است که ساکنان شریف آن از جمله جوانان شجاع به میدان آمدند و دیدیم که چگونه با ابزار‌های جنگی و خوی وحشیگری صهیونیست‌ها مقابله کردند. ما تصاویر و منظره‌هایی از جلال و بزرگی این جوانان را مشاهده کردیم. کنشگری ساکنان نوار غزه با طوفان قدس و ورود نظامی محدود و حساب شده به ماجرا برای یاری قدس با هدف ایجاد یک معادله جدید یک تحول مهم به شمار می‌آید.

سید حسن نصرالله گفت: ما همگان را در این روز مقدس دعوت می‌کنیم تا موضع صادقانه و مومنانه، خالصانه و شجاعانه خود را بیان کنند. مجموعه عوامل و تحولاتی که وجود دارد بر بزرگی و سنگینی مسئولیت بر دوش همه ما تاکید می‌کند. بعضی از این عوامل مثبت و برخی منفی هستند. هر دو نوع این عوامل احساس مسئولیت ما را در قبال قدس، مساله فلسطین و ملت فلسطین بیشتر می‌کند.

سید مقاومت ادامه داد: از جمله این عوامل در وهله نخست، طوفان قدس است که ساکنان شریف آن از جمله جوانان شجاع به میدان آمدند و دیدیم که چگونه با ابزار‌های جنگی و خوی وحشیگری صهیونیست‌ها مقابله کردند. ما تصاویر و منظره‌هایی از جلال و بزرگی این جوانان را مشاهده کردیم. کنشگری ساکنان نوار غزه با طوفان قدس و ورود نظامی محدود و حساب شده به ماجرا برای یاری قدس با هدف ایجاد یک معادله جدید یک تحول مهم به شمار می‌آید.

او به عملیات اخیر در جنوب شهر نابلس و تیراندازی به سمت نظامیان صهیونیست که موجب زخمی شدن سه نظامی شد، اشاره کرد و گفت که این عملیات نشان از اصرار مردم فلسطین بر حق و حقوق خودشان است و نسل جوان فلسطین همچنان آماده فداکاری است و در هر شرایطی به سمت پیروزی قاطعانه قدم بر می‌دارند.

سید حسن نصرالله در ادامه گفت که پایان دوره ترامپ و عاملانش در منطقه و سقوط طرح معامله قرن از جمله تحولات مهم در منطقه است و اتفاقات اخیر فرصت‌های پیش روی محور مقاومت را افزایش داده و شرایط جدید منطقه و اعتراف دشمنان به شکست و رسیدن به بن بست از جمله عواملی است باید احساس کنیم آزادی قدس نزدیک است.

او با بیان اینکه امروز تأثیر سازش را می‌بینیم، گفت که سازش موجب شد تا صدای مقاومت رساتر شود و کشورهای سازشگر یک روز نیز در درگیری و مبارزه با رژیم صهیونیستی نبوده‌اند تا خروج آن‌ها از مسیر مبارزه تأثیری در مسأله داشته باشد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان سپس تأکید کرد که محور مقاومت باید همبستگی خود را افزایش داده و بیش از پیش در میدان حاضر باشد و قدرت خود را افزایش دهد، چرا که آینده را در منطقه محور مقاومت خواهد ساخت.

او خطاب به رژیم صهیونیستی گفت: «شما بر اساس پیش‌زمینه‌های دینی و عقیدتی خود می‌دانید که این رژیم آینده‌ای ندارد و در معرض نابودی است. به اسرائیلی‌ها می‌گویم که شما در این معرکه تلاش و کوشش و جوانان خودتان را ضایع کرده و نابودی می‌کشانید و خون آن‌ها را هدر می‌دهید.»

سید حسن نصرالله سپس به شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: «به روح بزرگ فرمانده شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی درود می‌فرستیم که نام و تصویر و روح و تفکر استراتژیکش باقی خواهد ماند. حضور میدانی و نفس‌های او با قدرت در تمامی میدان‌های محور مقاومت امتداد دارد.»

دبیرکل حزب الله لبنان سپس گفت که حضور مردم فلسطین در میادین مبارزه حجت الهی بزرگی برای تمامی مردمان عرب و مسلمانان و هر انسان آزاده‌ای در جهان است تا مسئولیت خود را شناخته و با قدرت و با تمامی امکانات در کنار مردم فلسطین بایستد.

او تأکید کرد که در روز قدس علی‌رغم خطر ویروس کرونا به هر شکلی که منافاتی با اقدامات پیشگیرانه نداشته باشد باید با قدرت موضع خود را فریاد بزنیم.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دستکاری ژنتیکی سلول‌های بنیادی؛ جهشی تازه در مسیر پزشکی بازساختی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ + فیلم تیراندازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم