×
فرهنگی
شناسه خبر : 67204
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/15 ساعت 13:39
غرامت استراماچونی چقدر است؟

غرامت استراماچونی چقدر است؟

سرمربی ایتالیایی با شکایت به فیفا خواستار غرامت شده است اما گمانه‌زنی‌های زیادی پیرامون رقم دقیق آن مطرح می‌شود.

نورنیوز ـ گروه جامعه: از روز گذشته، شایعه عجیبی پیرامون شکایت آندره آ استراماچونی از باشگاه استقلال مطرح شد. طبق این شایعه اگر این سرمربی ایتالیایی تا پایان تیرماه سال جاری(1400) موفق به همکاری با هیچ تیمی نشود، باشگاه استقلال باید مبلغ یک میلیون یورو به عنوان غرامت به او می‌پرداخت!

نکته اصلی درباره شکایت استراماچونی به فیفا این است که او در ماه‌های پایانی سال گذشته خواستار دریافت مطالباتش بود و باشگاه استقلال درخواست کرده تا گراندز یا مشروح این رای ابلاغ شود که به تازگی گراندز اعلام شده و آنها هم 21 روز فرصت دارند تا به آن اعتراض کنند. در واقع 21 روز فرصت این وجود دارد که باشگاه استقلال این رای را به دادگاه حکمیت ورزش برده و برای تجدید نظر اقدام کند.

به همراه شایعه پرداخت غرامت یک میلیون یورویی، همینطور عنوان شد که استقلال نباید هیچگونه غرامتی به این سرزمین بپردازد که این موضوع نیز صحت ندارد. طلب استراماچونی از استقلال حدود 400 هزار یورو بود که او مطابق بنده 3 ماده 6 قراردادش درخواست غرامت کرد و در شکایتش به فیفا این رقم به یک میلیون و دویست و هشتاد هزار یورو رسید.

در این بند می‌خوانید که قائده پرداخت غرامت به این سرمربی مشخص شده و غیرقابل تغییر است:

«در صورت فسخ موجه سرمربی و یا اخراج استراماچونی و دستیاران، باشگاه استقلال می‌بایست مبلغ مابقی مدت قرارداد را پرداخت نماید. نکته بسیار قابل‌توجه آن است که اگر باشگاه استقلال پیش از 10 تیرماه 1399 استراماچونی را اخراج نماید یا استراماچونی قرارداد را به‌صورت موجه فسخ نماید، 20 درصد کل قرارداد را علاوه بر مبلغ فوق‌الذکر باید بپردازد. استقلال اکنون در این شرایط قرارگرفته و می‌بایست علاوه بر دستمزد مدت باقیمانده، 20 درصد کل قرارداد، یعنی 2 فصل کامل را نیز بپردازد.

ایراد این بند آنجاست که نخست در فرضی که مربی بتواند پس از فسخ، با باشگاه دیگری قراردادی منعقد نماید، در مرجع رسیدگی به اختلاف از میزان غرامت کاسته می‌شود ولی وجود این بند، مانع از هرگونه کاهش غرامت به سود باشگاه خواهد بود. دوم اینکه، نمایندگان باشگاه استقلال می‌دانند که در شرایط مالی باشگاه‌های ایرانی و تحریم‌های بانکی، انتقال تمام مبلغ یک‌فصل بسیار دشوار است و با در نظر گرفتن رویه فیفا و دیوان داوری ورزش، خسارت بسیار سنگینی برای دیرکرد پیش روی استقلال قرار می‌گیرد. بهتر بود نمایندگان استقلال در هنگام نگارش، فرض محتمل عدم پرداخت و فسخ را در نظر می‌گرفتند.»

اگر قرارداد استراماچونی فسخ نمی‌شد او تا تیرماه سال جاری در مسند سرمربیگری استقلال باقی می‌ماند. طبق فرمول تعیین شده در قرارداد این سرمربی، غرامت او مابقی قراردادش از زمان فسخ قرارداد است. در مواردی که غرامت مبلغش مشخص است، حتی اگر سرمربی تیمی فعالیتش را در تیم دیگری از سر بگیرد، باشگاه قبلی موظف‌ به پرداخت است. در مورد استراماچونی کاهش غرامت یک موضوع بی اساس است. تمامی مذاکراتی که او برای بازگشت به سرمربیگری انجام داده مربوط به فصل آتی می‌شود و علنا حتی اگر او فعالیتش را از سر بگیرد هیچ ارتباطی با قرارداد دوساله استقلال ندارد و مبلغ غرامت از دستمزد او در قرارداد جدید کسر نمی‌شود.


ایلنا
نظرات

آخرین اخبار
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی