×
فرهنگی
شناسه خبر : 67204
تاریخ انتشار :

غرامت استراماچونی چقدر است؟

سرمربی ایتالیایی با شکایت به فیفا خواستار غرامت شده است اما گمانه‌زنی‌های زیادی پیرامون رقم دقیق آن مطرح می‌شود.

نورنیوز ـ گروه جامعه: از روز گذشته، شایعه عجیبی پیرامون شکایت آندره آ استراماچونی از باشگاه استقلال مطرح شد. طبق این شایعه اگر این سرمربی ایتالیایی تا پایان تیرماه سال جاری(1400) موفق به همکاری با هیچ تیمی نشود، باشگاه استقلال باید مبلغ یک میلیون یورو به عنوان غرامت به او می‌پرداخت!

نکته اصلی درباره شکایت استراماچونی به فیفا این است که او در ماه‌های پایانی سال گذشته خواستار دریافت مطالباتش بود و باشگاه استقلال درخواست کرده تا گراندز یا مشروح این رای ابلاغ شود که به تازگی گراندز اعلام شده و آنها هم 21 روز فرصت دارند تا به آن اعتراض کنند. در واقع 21 روز فرصت این وجود دارد که باشگاه استقلال این رای را به دادگاه حکمیت ورزش برده و برای تجدید نظر اقدام کند.

به همراه شایعه پرداخت غرامت یک میلیون یورویی، همینطور عنوان شد که استقلال نباید هیچگونه غرامتی به این سرزمین بپردازد که این موضوع نیز صحت ندارد. طلب استراماچونی از استقلال حدود 400 هزار یورو بود که او مطابق بنده 3 ماده 6 قراردادش درخواست غرامت کرد و در شکایتش به فیفا این رقم به یک میلیون و دویست و هشتاد هزار یورو رسید.

در این بند می‌خوانید که قائده پرداخت غرامت به این سرمربی مشخص شده و غیرقابل تغییر است:

«در صورت فسخ موجه سرمربی و یا اخراج استراماچونی و دستیاران، باشگاه استقلال می‌بایست مبلغ مابقی مدت قرارداد را پرداخت نماید. نکته بسیار قابل‌توجه آن است که اگر باشگاه استقلال پیش از 10 تیرماه 1399 استراماچونی را اخراج نماید یا استراماچونی قرارداد را به‌صورت موجه فسخ نماید، 20 درصد کل قرارداد را علاوه بر مبلغ فوق‌الذکر باید بپردازد. استقلال اکنون در این شرایط قرارگرفته و می‌بایست علاوه بر دستمزد مدت باقیمانده، 20 درصد کل قرارداد، یعنی 2 فصل کامل را نیز بپردازد.

ایراد این بند آنجاست که نخست در فرضی که مربی بتواند پس از فسخ، با باشگاه دیگری قراردادی منعقد نماید، در مرجع رسیدگی به اختلاف از میزان غرامت کاسته می‌شود ولی وجود این بند، مانع از هرگونه کاهش غرامت به سود باشگاه خواهد بود. دوم اینکه، نمایندگان باشگاه استقلال می‌دانند که در شرایط مالی باشگاه‌های ایرانی و تحریم‌های بانکی، انتقال تمام مبلغ یک‌فصل بسیار دشوار است و با در نظر گرفتن رویه فیفا و دیوان داوری ورزش، خسارت بسیار سنگینی برای دیرکرد پیش روی استقلال قرار می‌گیرد. بهتر بود نمایندگان استقلال در هنگام نگارش، فرض محتمل عدم پرداخت و فسخ را در نظر می‌گرفتند.»

اگر قرارداد استراماچونی فسخ نمی‌شد او تا تیرماه سال جاری در مسند سرمربیگری استقلال باقی می‌ماند. طبق فرمول تعیین شده در قرارداد این سرمربی، غرامت او مابقی قراردادش از زمان فسخ قرارداد است. در مواردی که غرامت مبلغش مشخص است، حتی اگر سرمربی تیمی فعالیتش را در تیم دیگری از سر بگیرد، باشگاه قبلی موظف‌ به پرداخت است. در مورد استراماچونی کاهش غرامت یک موضوع بی اساس است. تمامی مذاکراتی که او برای بازگشت به سرمربیگری انجام داده مربوط به فصل آتی می‌شود و علنا حتی اگر او فعالیتش را از سر بگیرد هیچ ارتباطی با قرارداد دوساله استقلال ندارد و مبلغ غرامت از دستمزد او در قرارداد جدید کسر نمی‌شود.


ایلنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
X
آگهی تبلیغاتی