×
اقتصادی
شناسه خبر : 67203
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/15 ساعت 13:34
هشدار درباره وضعیت تولید تخم مرغ

هشدار درباره وضعیت تولید تخم مرغ

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران با اشاره به افزایش قیمت مولفه های تولید تخم مرغ، از قیمت‌گذاری دستوری و بی توجهی مسئولان به تولید در زمان کاهش قیمت محصول انتقاد کرد.

نورنیوز ـ گروه اقتصادی: ناصر نبی پور با اشاره به اینکه میانگین قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری بین 10هزار تا 11 هزار و 400 تومان است، گفت: این رقم حدود 4 هزار تومان زیر نرخ مصوب است.

وی با اشاره به افزایش نرخ مصوب نهاده‌های دامی طی روزهای اخیر گفت: قیمت نهاده‌های سویا و ذرت حدود 15 درصد افزایش یافته و هم اکنون قیمت سویا 3400 تومان و ذرت نیز 1900تومان است ضمن اینکه نرخ کرایه‌ها نیز بعد از عید 31 درصد افزایش داشته است.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران قیمت تمام شده تولید هر کیلوگرم تخم مرغ را در حال حاضر بالای 18 هزار تومان است، گفت: با توجه به شرایط ایجاد شده و با توجه به اینکه درگیر قیمت گذاری دستوری دولت هستیم و بدون مجوز دولت، اجازه نداریم نرخ را متناسب با افزایش قیمت نهاده‌های تولید، افزایش دهیم، پیشنهاد ما این است که تشکل‌ها از مسئولان مربوطه به دلیل کوتاهی‌هایی که می‌کنند، به دیوان عدالت اداری یا سایر نهادهای مرتبط شکایت کنند چرا که وقتی قیمت تخم مرغ بالا می‌رود، مسئولان با تولیدکنندگان برخوردهای شدید و قیمت واقعی محصول را سرکوب می‌کنند اما وقتی قیمت پایین می‌آید و تولیدکننده در زیان قرار می‌گیرد، مسئولان پنهان می‌شوند.

نبی پور با اشاره به صادرات تخم مرغ نیز افزود: طی 10 تا 15 روز گذشته بیش از 2600 تا 2700 تن تخم مرغ از کشور صادر شده اما با توجه به کاهش شدید مصرف داخل و تولید زیاد، تأثیری بر شرایط بازار نداشته است.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران دلیل کاهش مصرف تخم مرغ در داخل را فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اعلام کرد و گفت: علاوه بر این 3500 تومان تعرفه نیز برای صادرات تخم مرغ اعمال شده است که در شرایط کنونی نباید این تعرفه باشد. این تعرفه در کنار کرایه‌های حمل و نقل باعث می‌شود که صادرات برای صادرکنندگان سودی نداشته باشد و مجموع این شرایط وضعیت تولید را با مشکل مواجه می‌کند.

وی با اشاره به نابسامانی‌های بازار جوجه یکروزه نیز افزود: قیمت جوجه یکروزه تخم گذار در بازار همچنان 15هزار تومان و قیمت مصوب آن 8 هزار تومان است که البته در این زمینه ما حق را به واحدهای مرغ مادر تخم گذار که جوجه تولید می‌کنند، می‌دهیم چرا که هر وقت قیمت جوجه کاهش می‌یابد مانند اتفاقی که در سال گذشته افتاد، دولت به ماجرا ورود و از تولیدکنندگان حمایت نمی‌کند، بنابراین این واحدها دچار زیان شدید می‌شوند و ناچارند به نوعی این هزینه‌ها را جبران کنند.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران اضافه کرد: به عنوان مثال در ماه‌های تیر، مرداد و شهریور تولید جوجه افزایش و قیمت آن به شدت افت می‌کند که موجب می‌شود خسارات جدی به تولیدکنندگان وارد شود آیا آن زمان دولت از تولیدکننده حمایت می‌کند و مانع زیان گسترده آنان می‌شود؟


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ زوج ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
جزئیات جدید تغییرات در قوانین بازنشستگی در قانون برنامه هفتم پیشرفت+جدول
استقبال حماس از صدور حکم بازداشت 37 مقام صهیونیست در ترکیه
ترامپ: برگزاری نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی ننگین است
سازمان ملل خواستار بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه شد
منشور کوروش راهنمای حکمرانی
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
X
آگهی تبلیغاتی