×
اقتصادی
شناسه خبر : 67203
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/15 ساعت 13:34
هشدار درباره وضعیت تولید تخم مرغ

هشدار درباره وضعیت تولید تخم مرغ

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران با اشاره به افزایش قیمت مولفه های تولید تخم مرغ، از قیمت‌گذاری دستوری و بی توجهی مسئولان به تولید در زمان کاهش قیمت محصول انتقاد کرد.

نورنیوز ـ گروه اقتصادی: ناصر نبی پور با اشاره به اینکه میانگین قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری بین 10هزار تا 11 هزار و 400 تومان است، گفت: این رقم حدود 4 هزار تومان زیر نرخ مصوب است.

وی با اشاره به افزایش نرخ مصوب نهاده‌های دامی طی روزهای اخیر گفت: قیمت نهاده‌های سویا و ذرت حدود 15 درصد افزایش یافته و هم اکنون قیمت سویا 3400 تومان و ذرت نیز 1900تومان است ضمن اینکه نرخ کرایه‌ها نیز بعد از عید 31 درصد افزایش داشته است.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران قیمت تمام شده تولید هر کیلوگرم تخم مرغ را در حال حاضر بالای 18 هزار تومان است، گفت: با توجه به شرایط ایجاد شده و با توجه به اینکه درگیر قیمت گذاری دستوری دولت هستیم و بدون مجوز دولت، اجازه نداریم نرخ را متناسب با افزایش قیمت نهاده‌های تولید، افزایش دهیم، پیشنهاد ما این است که تشکل‌ها از مسئولان مربوطه به دلیل کوتاهی‌هایی که می‌کنند، به دیوان عدالت اداری یا سایر نهادهای مرتبط شکایت کنند چرا که وقتی قیمت تخم مرغ بالا می‌رود، مسئولان با تولیدکنندگان برخوردهای شدید و قیمت واقعی محصول را سرکوب می‌کنند اما وقتی قیمت پایین می‌آید و تولیدکننده در زیان قرار می‌گیرد، مسئولان پنهان می‌شوند.

نبی پور با اشاره به صادرات تخم مرغ نیز افزود: طی 10 تا 15 روز گذشته بیش از 2600 تا 2700 تن تخم مرغ از کشور صادر شده اما با توجه به کاهش شدید مصرف داخل و تولید زیاد، تأثیری بر شرایط بازار نداشته است.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران دلیل کاهش مصرف تخم مرغ در داخل را فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اعلام کرد و گفت: علاوه بر این 3500 تومان تعرفه نیز برای صادرات تخم مرغ اعمال شده است که در شرایط کنونی نباید این تعرفه باشد. این تعرفه در کنار کرایه‌های حمل و نقل باعث می‌شود که صادرات برای صادرکنندگان سودی نداشته باشد و مجموع این شرایط وضعیت تولید را با مشکل مواجه می‌کند.

وی با اشاره به نابسامانی‌های بازار جوجه یکروزه نیز افزود: قیمت جوجه یکروزه تخم گذار در بازار همچنان 15هزار تومان و قیمت مصوب آن 8 هزار تومان است که البته در این زمینه ما حق را به واحدهای مرغ مادر تخم گذار که جوجه تولید می‌کنند، می‌دهیم چرا که هر وقت قیمت جوجه کاهش می‌یابد مانند اتفاقی که در سال گذشته افتاد، دولت به ماجرا ورود و از تولیدکنندگان حمایت نمی‌کند، بنابراین این واحدها دچار زیان شدید می‌شوند و ناچارند به نوعی این هزینه‌ها را جبران کنند.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران اضافه کرد: به عنوان مثال در ماه‌های تیر، مرداد و شهریور تولید جوجه افزایش و قیمت آن به شدت افت می‌کند که موجب می‌شود خسارات جدی به تولیدکنندگان وارد شود آیا آن زمان دولت از تولیدکننده حمایت می‌کند و مانع زیان گسترده آنان می‌شود؟


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ضارب فرمانده انتظامی مشهد پس از شناسایی بازداشت شد
صدور مجوز استخدام 20 هزار بابای مدرسه
مقام‌های آمریکایی: حملات در سوریه احتمالا چند هفته تا یک ماه ادامه دارد
آغاز ساخت مسکن کارگری پس از 4دهه
روسیه به دنبال تصرف کامل اوکراین و جمهوری‌های پیشین شوروی در اروپا
توزیع شیر رایگان برای 8.3 میلیون دانش‌آموز با 6 هزار میلیارد تومان اعتبار
تهرانی‌ها در شب یلدا خون اهدا کنند
برگزاری آزمایشگاه شبیه‌سازی دیپلماسی پارلمانی ایران و چین
ترامپ فرمانده جدید «فرماندهی جنوبی» آمریکا را منصوب کرد
حمله نیروهای اشغالگر صهیونیستی به جنوب سوریه
عارف: برخی به‌دلیل منافع شخصی عدم شفافیت را با مسائل امنیت ملی توجیه می‌کنند
مجروح شدن 3 محیط‌بان در عملیات تعقیب شکارچیان غیرمجاز
بمباران سوریه؛ مبارزه با داعش یا فرار به جلو؟
شهادت 2 مامور مرزبانی میرجاوه در تصادف جاده‌ای
جاده‌های چهار استان کشور زیر بارش برف
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
پادکست | گردن درد و عوامل آن
وزیر نیرو: شرایط نرمال بارشی هم قادر به جبران کم‌بارشی‌های گذشته نیست
افزایش 10 تا 270 درصدی قیمت برخی داروها
هریس: بایدن از من حمایت نکرد
محور چالوس از فردا برای 3 روز مسدود می‌شود
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراها غیرحضوری است
خواهران منصوریان نقره داغ شدند
عمران خان و همسرش به 17 سال حبس محکوم شدند
همه فرودگاه‌های کشور عملیاتی است
کندوان 3 روز مقطعی مسدود می‌شود
هوای اهواز و کارون در وضعیت «قرمز»
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
عراقچی: حمل‌ونقل نقش کلیدی در تحقق منافع ملی دارد
میوه شب یلدا با قیمت متعادل عرضه می شود
جزئیات قتل قهرمان کشتی در نزاع خانوادگی در بیمارستان
فتح قله 3.8 میلیون واحدی در بورس تهران
یوسف صیادی در بیمارستان بستری شد
موج بعدی بارش‌ها ازراه می‌رسد/افزایش شمارجانباختگان به7نفر/ رشد 260 درصدی بارش‌ درهرمزگان
پادکست | تاثیرات افزایش نرخ سود بین بانکی
پیام تبریک دکتر پزشکیان به مناسبت روز ملی قطر
چاه‌های 200متری منابع زیرزمینی پایتخت را از بین می‌برد
روایت نابغه ایرانی گوگل از انقلاب سرعت پردازش داده‌ها
کشف 41 هزار تُن برنج و نهاده دامی قاچاق و احتکاری در تهران
آغاز نوبت‌دهی اینترنتی بیمارستان‌های دولتی از اول دی‌ ماه
اعلام رسمی علت مرگ کارگردان معروف هالیوود و همسرش
7 میلیون موتورسیکلت، گره اصلی ترافیک تهران
صلاح باز هم عربستانی‌ها را ناامید کرد
پهلو گرفتن کشتی 66 هزار تُنی گندم در بندر شهید رجایی
پیش‌نویس لایحه «به رسمیت شناختن زبان اشاره ایرانی» تدوین شد
نقشه علمی جهان اسلام به کدام سو می‌رود؟
رئیس سازمان بورس: تا پایان سال 20 عرضه اولیه انجام می‌شود
پرشدگی 33 درصدی سدها
پیست اسکی توچال بازگشایی شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(142) «جهرم»
X
آگهی تبلیغاتی