×
سیاسی
شناسه خبر : 67049
تاریخ انتشار : شنبه 1400/02/11 ساعت 13:37
تهدید نظامی ایران توسط وزیر اسرائیلی با چه هدفی صورت گرفت؟

نورنیوز بررسی کرد؛

تهدید نظامی ایران توسط وزیر اسرائیلی با چه هدفی صورت گرفت؟

انفجارهای زنجیره‌ای در تاسیسات نظامی و اقتصادی حساس و حملات سایبری به زیرساخت‌های اطلاعاتی ـ امنیتی رژیم صهیونیستی در کنار اوضاع به شدت نابسامان اجتماعی و سیاسی در سرزمین‌های اشغالی بیش از هر چیز توخالی بودن ادعاهای اخیر را ثابت می‌کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دیروز جمعه وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گستاخانه و البته توخالی، برای نخستین بار از احتمال حمله نظامی به تاسیسات اتمی و موشکی ایران سخن گفت!

«الی کوهن» اظهار داشت: اگر توافق خوبی در مذاکرات کنونی ایالات متحده با ایران به دست نیاید، اسرائیل ناچار خواهد شد به عملیات نظامی روی آورد!

این اظهارات در زمانی بیان شده که «یوسی کوهن» رئیس موساد و «مئیر بن شبات» مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای مدیریت رفتار آمریکایی‌ها در مذاکرات وین، در واشینگتن به سر می‌برند تا به زعم خود مانع رسیدن ایالات متحده به یک توافق بد با ایران شوند.

اظهارات الی کوهن پوشش هدف‌مندی در رسانه‌های غربی داشت، چنانچه «فارین افیرز» آن را این‌گونه گزارش کرد که؛ «دیر یا زود، اسرائیل به احتمال زیاد با استفاده از نیروی نظامی سعی در جلوگیری از تسلیحاتی شدن اورانیوم غنی شده توسط ایران خواهد داشت و ایالات متحده به درگیری کشانده خواهد شد.»

فضاسازی و ایران هراسی هماهنگ صهیونیست‌ها با کاخ سفید البته محدود به اظهارات دیروز کوهن نیست و «گیلعاد اِردان» سفیر این رژیم در واشینگتن و سازمان ملل نیز در اظهاراتی از خطرات فزاینده ایران سخن گفته و به دولت بایدن یادآور شده که کوتاه آمدن در برابر ایران، امنیت اسرائیل و منطقه را سخت به خطر می‌اندازد.

فضاسازی‌های ایران‌هراسانه اخیر صهیونیست‌ها اما؛ دستِ کم از دو جنبه قابل بررسی است:

اول اینکه؛ این تحرکات کاملا با ایالات متحده هماهنگ بوده و در راستای تقویت «دیپلماسی اجبار» علیه ایران انجام می‌شود تا تهران را مجبور به پذیرش خواسته‌های کاخ سفید و عدول از منافع خود در مذاکرات برجامی اخیر کند. 

دوم اینکه؛ سفر پر سر و صدای مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی به واشینگتن به علاوه تدارکات رسانه‌ای گسترده و رجزخوانی‌های نمایشی این چنینی، بیشتر به دلیل آسیب‌پذیری شدید تل‌آویو در «دفاع و امنیت»، یعنی آن حوزه‌ای است که پیش از این خود را در آن دست‌نیافتنی می‌پنداشت.

رخدادهای اخیر در کارخانه موشک‌سازی «تومر»، اصابت موشک به نزدیکی تاسیسات اتمی «دیمونا»، آسیب‌های شدید سایبری اخیر، آتش‌سوزی گسترده شب گذشته در پالایشگاه «حیفا» و... همگی نشان از توخالی بودن ادعاهای مقامات تل‌آویو در آسیب‌ناپذیری خود دارد.

به بیان دقیق‌تر؛ انفجارهای زنجیره‌ای در تاسیسات نظامی و اقتصادی حساس و حملات سایبری به زیرساخت‌های اطلاعاتی ـ امنیتی رژیم صهیونیستی در کنار اوضاع به شدت نابسامان اجتماعی و سیاسی در سرزمین‌های اشغالی بیش از هر چیز توخالی بودن ادعاهای اخیر را ثابت می‌کند. 

البته رژیم صهیونیستی مدت‌هاست که با تاکتیک القاء ترس به افکار عمومی داخل ایران در صدد است تا خود را در تقابل موجود طرف برتر جا بزند و به زعم خود تهران را زیر فشار ترس وارد شده به مردم، مجبور به عقب‌نشینی و سازش کند و به همین دلیل است که هر اتفاق کوچک و بزرگی در کشور را تلویحا یا صراحتا به خود منتسب می‌کند.

به هر حال و در یک جمع‌بندی کلی باید گفت؛ تهدیدات توخالی اخیر صهیونیست‌ها با هدف ایران‌هراسی و تقویت مسیر «دیپلماسی اجبار» آمریکایی‌ها رخ داده و منطقا محلی از اِعراب ندارد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و مونتاژی امروز 18 آبان 1404
هشت کشور آماده بازداشت نتانیاهو به اتهام جنایت جنگی در غزه
یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اراک میزبان دربی پایتخت شد
چرا کالای ایرانی در بازار عراق 17 درصد گران‌تر تمام می شود؟
راز قتل مادر زن با اعتراف داماد فاش شد
پرواز تمام هواپیماهای «MD-11» در آمریکا ممنوع شد
هیچ کس حق لغو کنسرت‌ها را به‌خاطر سلیقه شخصی ندارد
اخراج کارمندان با 3 فرزند یا مادران باردار ممنوع شد
آغاز طرح ملی بازگرداندن جاماندگان از تحصیل از سیستان و بلوچستان
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال 1405 دوباره اجرا می‌شود
دلایل عدم بارش باران در پاییز اعلام شد
وزیر کشور عراق: انتخابات با امنیت کامل در حال برگزاری است
ایران در خشک‌ترین دوره 50 سال اخیر؛ تا 10 روز آینده باران نخواهد آمد
تغییر ساعت نظافت تهران پس از حادثه فوت کارگران
آتش‌سوزی در بخش نوزادان بیمارستان کودکان بندرعباس
شایعه ابردزدی از ایران تکذیب شد
مذاکره با بانک مرکزی برای کاهش زمان ترخیص کالا
تجهیزات هوش مصنوعی از پرداخت گمرکی معاف شدند
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
بحران آب در مشهد؛ ذخیره آب سدها به کمتر از 3 درصد رسید
عراق در تب‌وتاب انتخابات پارلمانی
راه‌حل رئیس‌جمهور
بازگشت استراتژیک امریکا به قلب آسیا
اردوغان توقیف دارایی‌های الجولانی و وزیر کشورش را لغو کرد
لغو بیش از 2000 پرواز در آمریکا از زمان تعطیلی دولت
نیویورک، تله مرگ نتانیاهو
نخست‌وزیر و وزیر خزانه‌داری انگلیس در بحران اعتماد عمومی
ورود مهاجران با «چاقی و دیابت» به آمریکا ممنوع می شود
آزادی یا تخفیف مجازات 160 محکوم امنیتی در عفو معیاری اخیر
59 کشته بر اثر شکنجه در زندان‌های جولانی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
قالیباف: آمریکا باید پیامدهای حقوقی و سیاسی تجاوز به ایران را بپذیرد
مداردیپلماسی | اعترافی که پرونده جنایتکار را کامل کرد
فراخوان پلیس برای شناسایی قاتل فراری
درخشان ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی؛ والیبال صدرنشین و فوتسال در نیمه‌نهایی
ایهود باراک: کابینه نتانیاهو را باید ساقط کرد
آغاز رأی‌گیری ویژه در ششمین دوره انتخابات پارلمانی عراق
جزئیات پرونده قتل مبینا زارع در غرب تهران ؛ قاتل از کشور گریخت
آب، سرمایه امنیتی است نه فقط دارایی طبیعی
رای قاطع ایرلند برای اخراج رژیم اسرائیل از یوفا
انگلیس در آستانه بحرانی‌ترین خشکسالی چند دهه اخیر
نورویدیو | نسیم همسخنی در خلیج‌فارس پس از طوفان جنگ
اعلام آمادگی ایران برای میانجیگری در اختلافات پاکستان و افغانستان
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 18 آبان 1404
ابو محمد جولانی برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 18 آبان+ وضعیت استان ها
نظامیان انگلیس در جنگ‌های جهانی کجا دفن شده‌اند؟+فیلم
برنامه امروز مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
مالدیو، سیگار کشیدن را برای افراد زیر 18 سال ممنوع کرد
X
آگهی تبلیغاتی