×
سیاسی
شناسه خبر : 67049
تاریخ انتشار : شنبه 1400/02/11 ساعت 13:37
تهدید نظامی ایران توسط وزیر اسرائیلی با چه هدفی صورت گرفت؟

نورنیوز بررسی کرد؛

تهدید نظامی ایران توسط وزیر اسرائیلی با چه هدفی صورت گرفت؟

انفجارهای زنجیره‌ای در تاسیسات نظامی و اقتصادی حساس و حملات سایبری به زیرساخت‌های اطلاعاتی ـ امنیتی رژیم صهیونیستی در کنار اوضاع به شدت نابسامان اجتماعی و سیاسی در سرزمین‌های اشغالی بیش از هر چیز توخالی بودن ادعاهای اخیر را ثابت می‌کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دیروز جمعه وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گستاخانه و البته توخالی، برای نخستین بار از احتمال حمله نظامی به تاسیسات اتمی و موشکی ایران سخن گفت!

«الی کوهن» اظهار داشت: اگر توافق خوبی در مذاکرات کنونی ایالات متحده با ایران به دست نیاید، اسرائیل ناچار خواهد شد به عملیات نظامی روی آورد!

این اظهارات در زمانی بیان شده که «یوسی کوهن» رئیس موساد و «مئیر بن شبات» مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای مدیریت رفتار آمریکایی‌ها در مذاکرات وین، در واشینگتن به سر می‌برند تا به زعم خود مانع رسیدن ایالات متحده به یک توافق بد با ایران شوند.

اظهارات الی کوهن پوشش هدف‌مندی در رسانه‌های غربی داشت، چنانچه «فارین افیرز» آن را این‌گونه گزارش کرد که؛ «دیر یا زود، اسرائیل به احتمال زیاد با استفاده از نیروی نظامی سعی در جلوگیری از تسلیحاتی شدن اورانیوم غنی شده توسط ایران خواهد داشت و ایالات متحده به درگیری کشانده خواهد شد.»

فضاسازی و ایران هراسی هماهنگ صهیونیست‌ها با کاخ سفید البته محدود به اظهارات دیروز کوهن نیست و «گیلعاد اِردان» سفیر این رژیم در واشینگتن و سازمان ملل نیز در اظهاراتی از خطرات فزاینده ایران سخن گفته و به دولت بایدن یادآور شده که کوتاه آمدن در برابر ایران، امنیت اسرائیل و منطقه را سخت به خطر می‌اندازد.

فضاسازی‌های ایران‌هراسانه اخیر صهیونیست‌ها اما؛ دستِ کم از دو جنبه قابل بررسی است:

اول اینکه؛ این تحرکات کاملا با ایالات متحده هماهنگ بوده و در راستای تقویت «دیپلماسی اجبار» علیه ایران انجام می‌شود تا تهران را مجبور به پذیرش خواسته‌های کاخ سفید و عدول از منافع خود در مذاکرات برجامی اخیر کند. 

دوم اینکه؛ سفر پر سر و صدای مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی به واشینگتن به علاوه تدارکات رسانه‌ای گسترده و رجزخوانی‌های نمایشی این چنینی، بیشتر به دلیل آسیب‌پذیری شدید تل‌آویو در «دفاع و امنیت»، یعنی آن حوزه‌ای است که پیش از این خود را در آن دست‌نیافتنی می‌پنداشت.

رخدادهای اخیر در کارخانه موشک‌سازی «تومر»، اصابت موشک به نزدیکی تاسیسات اتمی «دیمونا»، آسیب‌های شدید سایبری اخیر، آتش‌سوزی گسترده شب گذشته در پالایشگاه «حیفا» و... همگی نشان از توخالی بودن ادعاهای مقامات تل‌آویو در آسیب‌ناپذیری خود دارد.

به بیان دقیق‌تر؛ انفجارهای زنجیره‌ای در تاسیسات نظامی و اقتصادی حساس و حملات سایبری به زیرساخت‌های اطلاعاتی ـ امنیتی رژیم صهیونیستی در کنار اوضاع به شدت نابسامان اجتماعی و سیاسی در سرزمین‌های اشغالی بیش از هر چیز توخالی بودن ادعاهای اخیر را ثابت می‌کند. 

البته رژیم صهیونیستی مدت‌هاست که با تاکتیک القاء ترس به افکار عمومی داخل ایران در صدد است تا خود را در تقابل موجود طرف برتر جا بزند و به زعم خود تهران را زیر فشار ترس وارد شده به مردم، مجبور به عقب‌نشینی و سازش کند و به همین دلیل است که هر اتفاق کوچک و بزرگی در کشور را تلویحا یا صراحتا به خود منتسب می‌کند.

به هر حال و در یک جمع‌بندی کلی باید گفت؛ تهدیدات توخالی اخیر صهیونیست‌ها با هدف ایران‌هراسی و تقویت مسیر «دیپلماسی اجبار» آمریکایی‌ها رخ داده و منطقا محلی از اِعراب ندارد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وجه همه بلیت‌های پروازهای لغوشده بازگردانده شد
هشدار درباره احتمال سقوط اجسام در هنگام ورزش باد شدید
ایهود باراک: نتانیاهو برای تشدید جنگ تدارک می‌بیند
رشد انفجاری معاملات بورس کالا و انرژی در 3 ماه نخست سال
مهاجرانی: دولت برای عزت ایران حتی گلوله هم می‌خورد
پیام‌هایی از مراسم آقای شهید
جدال بر سر یادداشت تفاهم
پشت پرده سفر رامین رضاییان به اسپانیا؛ واکنش باشگاه استقلال به خبر انتقال جنجالی
پیاتزا: اردوی صربستان برای ما مثل یک مرهم بود
وضعیت ترافیک تهران امروز 20 تیر ماه
مترو و BRT تهران تا کی رایگان می‌ماند؟
تهدید به مرگ خامینتون کامباس؛ سایه وحشت پس از حذف کلمبیا از جام جهانی
خسارت 300 میلیون دلاری به زیرساخت‌های پژوهشی کشور در جنگ
بن سلمان و ترامپ درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند
دلخوری محمدی از پرسپولیس؛ آیا میلاد با قرمزها قرارداد می‌بندد؟
آغاز عرضه ارز زیارتی اربعین از امروز + جزئیات خرید
دبیرکل کتائب حزب‌الله: تهدید دشمنان، ما را از مسیرمان باز نمی‌دارد
ترامپ چرا ناگهان از جان خودش گفت؟
اسپانیا - فرانسه؛ فینال زودرس جام جهانی 2026 در راه است
شبکه امداد مترویی تهران در راه بهره‌برداری تا پایان سال
چرا ترامپ ناگهان از جان خود گفت؟ پیام پنهان پس از تشییع میلیونی رهبر شهید
نورنما | سناریوی ترسناک در چین
حسین؛ پیام‌آور کرامت انسان
ابَر سرمایه تشییع قائد شهید
کالابرگ تیر 1405 شارژ شد+ جزئیات
آتش‌بس در لبنان و دشواری‌های پیش‌‌رو
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 20 تیر 1405+ جدول
پرونده جنایی عجیب؛ راز زیر گرفتن شوهر پس از انتقال خانه فاش شد
تداوم گرمای هوا و گرد و خاک در استان یزد
آماده‌سازی هتل‌های قصرشیرین برای میزبانی از زائران اربعین
آمار هولناک زلزله ونزوئلا؛ بیش از 4 هزار کشته و 16 هزار زخمی
ترافیک سنگین در هراز و مسیرهای تهران
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب شنبه 20 تیر و بامداد فردا
تهدید دوباره ترامپ علیه ایران: هزار موشک آماده شلیک است
پایان تفاهم یا آغاز دیپلماسی اجبار؛نقشه جدید واشنگتن برای بازگشت به میز مذاکره چیست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 20 تیر 1405 + وضعیت استانها
هشدار پژوهشگران: آسم شدید تنها یک بیماری تنفسی نیست
هشدار متخصصان: دندان قروچه سلامت دندان و ایمپلنت را تهدید می‌کند
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه