×
اقتصادی
شناسه خبر : 65941
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/02/07 ساعت 11:43
انجام پروازهای هند باوجود ممنوعیت، واقعیت دارد؟

انجام پروازهای هند باوجود ممنوعیت، واقعیت دارد؟

در حالی که سازمان هواپیمایی کشوری از ممنوعیت پروازهای مستقیم و غیر مستقیم به هند و پاکستان خبر می دهد، اما برخی خبرها حاکی از انجام پروازها به هند بود که این سازمان آن را تکذیب می کند.

نورنیوز ـ گروه اقتصادی: سازمان هواپیمایی کشوری شنبه 4 اردیبهشت با دستور ستاد ملی مقابله با کرونا، نوتام (Notice To Airman) مبنی بر ممنوعیت پروازهای مستقیم و غیر مستقیم به هند و پاکستان به شرکت‌های هواپیمایی داخلی و خارجی و شرکت‌های فرودگاه‌ها و فرودگاه امام خمینی (ره) از ساعت 24 همان روز صادر و ابلاغ کرد.

این در حالی است که برخی رسانه‌ها از انجام پرواز به هند یا فروش بلیت پروازهای غیر مستقیم به این کشور با نرخ‌های نجومی چند میلیون تومانی خبر می‌دهند؛ همچنین یک پرواز از دهلی به تهران از سوی یکی از ایرلاین‌های داخلی در 5:20 صبح 4 اردیبهشت انجام شد که با انتقادات بسیاری همراه شد؛ این در حالی است که این پرواز، قبل از اعلام ممنوعیت‌ها انجام شده و به گفته مدیران ارشد سازمان هواپیمایی کشوری، از قبل برای آن مجوز اخذ شده بود.

وزیر بهداشت: کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس پس از بازگشت از هند به قرنطینه می‌روند

با این حال آنچه محل بحث است، انجام پروازهای موردی از جمله پرواز اختصاصی بازگشت تیم پرسپولیس از گوای هند محل انجام بازی‌های لیگ قهرمانان آسیاست که به گفته وزیر بهداشت، قرار است کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس پس از بازگشت از هند، به قرنطینه بروند.

علی بابا بلیت پرواز هند فروخت؛ اخطار گرفت

همچنین یکی از وب سایت‌های فروش بلیت که اقدام به فروش بلیت پروازهای هند به صورت غیر مستقیم و چند ایرلاینی کرده بود نیز از سوی سازمان هواپیمایی کشوری اخطار دریافت کرد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری: اگر مسافری به هند برود، تا اطلاع ثانوی امکان بازگشت به کشور را ندارد

حسن ذی بخش، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، درباره انجام پروازهای هند و فروش بلیت سفر رفت و برگشت کانکشنی (غیر مستقیم) به این کشور و پاکستان گفت: ممکن است برخی افراد با پروازهای کانکشنی از دوحه، استانبول یا دوبی به هند سفر کنند؛ ولی پرواز مستقیم نداریم؛ ضمن اینکه آنچه مهم است این است که اولاً پرواز برگشت مستقیم از هند و پاکستان به ایران نداریم و ثانیاً اگر مسافری از هند با پروازهای غیر مستقیم وارد ایران شود، امکان ورود به داخل کشور را نخواهد داشت.

به گفته ذیبخش، طبق نوتام صادره از سوی سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت‌های هواپیمایی، برای هیچ مسافری از مبدأ هند یا پاکستان با پروازهای غیر مستقیم، بلیت به مقصد ایران صادر نمی‌شود و از سوی ایران از ورود آنها به کشورمان ممانعت به عمل می‌آید.

این مقام مسئول افزود: اگر مسافری به هند برود، تا زمانی که ستاد ملی کرونا، مصوبه ممنوعیت فعلی را لغو نکند، امکان بازگشت به کشور را نخواهد داشت.

معاون سازمان هواپیمایی کشوری: همه پروازها به هند و پاکستان ابطال شده است

ابوالقاسم جلالی معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری نیز اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا همه پروازهای رفت و برگشت هند و پاکستان ممنوع بوده و هیچ مسافری از این دو کشور را نمی‌پذیریم.

وی افزود: علی رغم آنکه با ابلاغ ستاد ملی مقابله با کرونا، ممنوعیت پروازهای هند و پاکستان در دو روز اخیر ابلاغ شده، اما فروش بلیت برای این پروازها در برخی از وبسایت‌ها ادامه داشت که البته هیچکدام از آن‌ها مجوز از این سازمان ندارند.

جلالی تصریح کرد: برای جلوگیری از پذیرش مسافران با پروازهای کانکشنی (غیر مستقیم) از مبدأ این دو کشور نظارت کامل سازمان هواپیمایی کشوری با همکاری پایگاه مراقبت بهداشت مرزی و بر اساس دستور العمل‌ها انجام می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا هزینه افرادی که بلیت هند خریداری کرده‌اند، عودت داده می‌شود، گفت: تمام مجوزهای پروازهای رفت و برگشت به این دو کشور ابطال شده و در صورت تهیه بلیت توسط مسافران، هزینه آن به صورت کامل مسترد خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
X
آگهی تبلیغاتی