×
اقتصادی
شناسه خبر : 65923
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/02/06 ساعت 17:02
صادرات تخم مرغ متوقف شد/ دامپینگ ترکیه علیه بازارهای ایران

صادرات تخم مرغ متوقف شد/ دامپینگ ترکیه علیه بازارهای ایران

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن با بیان اینکه ترکیه بر عیله تخم مرغ ایران در کشورهای هدف صادراتی دامپینگ کرده است، افزود: به محض آغاز صادرات تخم مرغ ایران، کشور ترکیه قیمت‌های خود را کاهش داد تا ما را از بازار رقابت کنار بزند.

نورنیوز ـ گروه اقتصادی: صدرا علی اکبرخانی درباره آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ اظهار کرد: با کاهش قیمت خرید تخم مرغ از مرغداران به زیر نرخ مصوب تصمیم بر این گرفته شد تا برای به تعادل رسیدن قیمت بخشی از تولید صادر شود.

وی ادامه داد: قرار بر این بود که صادرات فقط تا زمان به تعادل رسیدن قیمت برای مرغدار ادامه می‌یابد و هر زمان قیمت خرید تخم مرغ از مرغدار به قیمت مصوب 14 هزار تومان برسد صادرات را متوقف شود.

علی اکبرخانی با تاکید بر اینکه به محض شروع صادرات با واکنش کشور ترکیه مواجه شدیم، اظهار کرد: با صدور اولین محموله تخم مرغ به کشور عراق، ترکیه بر علیه کالا ما دامپینگ کرد و قیمت خود در بازار این کشور کاهش داد.

وی افزود: این کشور نه تنها در عراق بلکه در سایر کشورهای که هدف صادراتی ما بودند مانند افغانستان نیز بر علیه تخم مرغ ما دامپینگ کرده است.

علی اکبرخانی تصریح کرد: دامپینگ کشور ترکیه برای تخم مرغ ایرانی در حالی است که تجار ما برای صادرات روند طولانی و پیچیده‌ای را طی می‌کنند و دولت برای هر کیلوگرم صادرات تخم مرغ 3500 تومان عوارض تعیین کرده است.

به گفته وی؛ علاوه بر دامپینگ ترکیه، قوانین داخلی نیز عملا دست و پای تجار را بستند و عملا دیگر تخم مرغی از کشور صادر نمی‌شود.

علی اکبرخانی  یادآور شد: جالب آنکه کشور رقیب ترکیه برای پس زدن ایران از بازار رقابتی این کالا را از کشور ما عبور می‌دهد، تا تخم مرغ را به کشور مقصد صادراتی برای حدف ما از بازار برساند.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن با تاکید بر اینکه در شرایط زیان مرغداران شاهد افزایش مشکلات در تامین نهاده‌ها نیز هستیم، اظهار کرد: به رغم بارگذاری سهمیه نهاده‌های دامی دولتی در سامانه بازارگاه از ابتدای سال 1400 تا به امروز نهاده به مرغداران تحویل داده نشده است.

علی اکبرخانی ادامه داد: تاخیر در تحویل نهاده‌های دامی دولتی در زمانی که مرغداران در حال زیان هستند مشکلات آن‌ها را چند برابر کرده است.

وی با بیان اینکه اکنون مرغداران نهاده‌های خود را از بازار آزاد به چند برابر قیمت تهیه می‌کنند، گفت: ما به دستگاه‌های مسئول شرایط نابسامان کنونی را گزارش داده‌ایم و از آن‌ها خواسته‌ایم که اجازه واردات و تامین نهاده را برای مرغداران بدهند، اما این مهم منحصر به تعدادی از افراد شده است.

علی اکبرخانی  معتقد است؛ اتحادیه‌ها بیش از هر فرد یا شرکت دیگری اهلیت خرید نهاده برای اعضای خود و توزیع آن را دارد و می‌توانند نماینده آن‌ها برای تامین نهاده‌های کیفی با قیمت مناسب باشند.

وی یادآور شد: در حال حاضر مرغداران تنها می‌توانند به سامانه مراجعه و درخواست خود را ثبت کند بدون اینکه درباره زمان دقیق دریافت نهاده یا کیفیت آن اطلاع داشته باشد.


ایلنا
نظرات

آخرین اخبار
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا
برایتون 3-0 آرسنال/ توپچی‌ها قهرمان را به توپ بستند!
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 29 شهریور 1405؛ سکه به 236 میلیون رسید
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 29 شهریور 1405 ؛ دلار یک قدم تا 230 هزار تومان
روایت از آکسیوس از جنگ ایران و رنج جهانی پای نازل سوخت
دبیر شورای عالی امنیت ملی در گفتگو با الجزیره: ایران برای یک جنگ تعیین‌کننده آماده است
صنعا: عربستان با رهگیری بر فراز شهرها، غیرنظامیان را به خطر می‌اندازد
اخراج 10 دیپلمات روس از سوی مجارستان
هشدار هواشناسی مازندران؛ دریای خزر مواج و شنا در دریا ممنوع شد
جزئیات واریز حقوق شهریور بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ کدام گروه ها فردا حقوق می گیرند؟
بقائی: آمریکا اقدامات خود را به ایران نسبت می‌دهد
درخواست روسیه از ایران برای انتقال تجربیات حفاظت از زیرساخت‌ها
انصارالله: عربستان روزهای سخت‌تری پیش رو دارد
پرواز چهار ساعته هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز مرزهای روسیه
آخرین جزئیات از پیگیری پرونده قاتلان محیط‌بانان شهید
روسیه: بیش از هزار نظامی اوکراینی در 24 ساعت از دست رفتند
قیمت ارزی واردات ذرت، روغن و گوشت تعیین شد
شش ساعت تا دستگیری قاتلان زن 60 ساله اراکی
دروغ یزرگ سنتکام درباره تنگه هرمز
نوراینفو | کولر خودرو چقدر بنزین می بلعد؟
پایان صدرنشینی تاریخی آکسفورد و کمبریج در رتبه‌بندی جدید
منطقه آزاد تهران به مسیر توسعه صادرات تبدیل می‌شود
دیدار سناتور ژاپنی با خانواده شهیده 12 ساله ایرانی
جنبلاط راه خروج را به آمریکا و عربستان نشان داد
هزینه سفر در تعطیلات؛ عوارض تهران–شمال به 720 هزار تومان رسید
انصارالله کار را در مأرب تمام می‌کند؟/ کوئینسی: حروج عربستان آسان نیست
تابلوی پنهان مونه با ارزش 30 میلیون یورو به حراج می‌رود
هشدار صنعا درباره پاسخ به اقدامات عربستان
برنامه رقابت ورزشکاران ایران در روز نخست بازی‌های آسیایی 2026 +ساعت بازی ها
ارشد و دکتری در سال تحصیلی جدید کاملاً حضوری می‌شوند
سیمئونه: نباید به رئال مادرید فرصت نفس کشیدن بدهیم
عراق به آمریکا: انحصار سلاح در کشور زمان می‌برد
تاتنهام 2-3 استون ویلا/ طلسمی که در لندن شکست
دستگیری سارقان محصولات باغی و زراعی در شرق گیلان
پیشروی ارتش سودان در شمال کردفان
واکنش روسیه به قطعنامه کنفرانس عمومی آژانس درباره اوکراین
زخمی شدن دو نظامی اسرائیلی در جنوب لبنان
«کارت عربستان» در دستان نتانیاهو برای انتخابات کنست
افتخارآفرینی مهسا برزگری در مسابقات جهانی پومسه
آغاز موج جدید رزمایش «جانفدایان ایران» در استان‌ها
آغاز محدودیت‌های تردد در جاده‌های شمال
معاون نخست‌وزیر چین راهی آمریکا شد؛ رایزنی اقتصادی پیش از دیدار ترامپ و شی