×
فرهنگی
شناسه خبر : 65888
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/02/05 ساعت 14:32
عمادی: بیماران به دلیل تراکم جمعیت در بیمارستان فوت می‌کنند

عمادی: بیماران به دلیل تراکم جمعیت در بیمارستان فوت می‌کنند

رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی گفت: الان بیماران به دلیل تراکم جمعیت در بیمارستان، فوت می‌کنند.

 نورنیوز ـ گروه جامعه: «حمید عمادی» رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی  با اشاره به وضعیت ورودی این بیمارستان بیان کرد: وضعیت بیمارستان در حال بدتر شدن است و در یک طی دو روز گذشته یک مقدار  وضعیت بیمارستان و آمارها ثابت مانده، ولی وضعیت در روزهای آینده نامشخص است.

وی در مورد اینکه آیا نیاز است تا بیمارستان امام خمینی هم مانند مسیح دانشوری بیمارستان صحرایی ایجاد کند، افزود: بیمارستان امام خمینی بیش از هزار تخت خواب دارد و در واقع بیمارستان کوچکی نیست که زود اشباع شود.

عمادی گفت: الان از ظرفیت‌های بیمارستان استفاده می‌کنیم، بخش‌های دیگر را تعطیل می‌کنیم تا به بخش کرونا تبدیل شوند، البته الان به حد اشباع بیمارستان رسیدیم و بستری‌ها خیلی زیاد است، اما به حد بیمارستان صحرایی هنوز نرسیدیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 20 بخش از بخش‌های بیمارستان به بخش کرونا تبدیل شده‌اند و الان بیش از 500 تحت بیمارستانی زیر بار کروناست.

عمادی با اشاره به تاثیر محدودیت‌ها بیان کرد: هر محدودیتی یک تاثیری بر روی بیمارستان‌ها می‌گذارد که هر چقدر جدی‌تر و سفت و سخت‌تر باشد، اثر بخشی آن بیشتر خواهد بود، اگر محدودیت تا یک حدی هم اعمال شده باشد باز تا همان حد هم تاثیر دارد.

عمادی افزود: ما باید هر کاری کنیم تا مواجهه‌ مردم با هم کم‌تر شود و الان واقعا مشکل ما این است که افراد همه با هم مریض می‌شوند و ما نمی‌توانیم جوابگوی همه باشیم، اگر یک مقداری شدت بیماری و تعداد بیماران کمتر شود ما می‌توانیم سرویس درستی به آنها ارائه بدهیم، اما وقتی حجم زیادی از افراد با هم بیمار می‌شوند، در آن صورت وقتی می‌توانستیم سرویس خوبی به بیمار بدهیم، الان نمی‌توانیم و متاسفانه کار بیمار می‌ماند.

رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی ادامه داد: اگر بیمار کرونایی چند ماه پیش به بیمارستان مراجعه می‌کرد، راحت آن را درمان می‌کردیم و حتی اگر یک الی دو ماه دیگر هم که بیماری فروکش خواهد کرد، مراجعه کند، او را با حال عمومی خوب ترخیص می‌کنیم، اما الان به دلیل تراکم جمعیت و کمبود تخت، همین بیمار فوت می‌کند.

وی گفت: برای همین می‌گوییم کاری صورت گیرد که آمار مبتلایان از این حد بالاتر نرود، وگرنه بالا رفتن آمار، افزایش مرگ و میر را به همراه دارد.

عمادی افزود: توجه کنید که این مرگ و میرها قابل پیشگیری است، یعنی اگر فرد سریع شروع به درمان کند خوب می‌شود و اگر درمان نشود یا به دلیل شلوغی بیمارستان درمان مناسب نگیرد، مشکل ایجاد می‌شود.

وی گفت: در واقع این بیماری یک طرفش مرگ و طرف دیگرش سلامت 100 درصد است، واقعا آدم دلش می‌سوزد که الان ظرفیت‌ها پر شده و دیگر نمی‌توانیم مردم را درمان کنیم.

عمادی ادامه داد: اگرچه خستگی کادر درمان واقعیت است ولی در مواردی که اشاره کردم، اصلا بحث احساس خستگی کادر درمان مطرح نیست، چرا که برای کادر درمان بحث اول نجات جان مردم است، وقتی نتوانیم سرویس مناسب به مردم بدهیم طبیعتا شرمنده‌ی مردم می‌شویم و خودمان از نظر روحی آسیب می‌بینیم.

وی گفت: اما اگر بتوانیم کاری کنیم که مردم همه با هم مبتلا نشوند که چنین وضعی پیش بیاید، طبیعتا می‌توانیم جلوی چنین فاجعه‌ی انسانی را بگیریم. 

رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی تصریح کرد: همه می‌دانند باید چه کار کنند تا بیمار نشوند، ولی مشکلی که الان داریم این است که عمل نمی‌کنیم و مشکل ما ندانستن نیست، بلکه مشکل ما عمل نکردن است که باید به مردم گفت اگر جانتان را دوست دارید، مراقب باشید چون وضعیت خرابی داریم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند