×
سیاسی
شناسه خبر : 65862
تاریخ انتشار : شنبه 1400/02/04 ساعت 16:48
کارشناس مسائل بین الملل: وقت کشی در پروسه مذاکرات ممنوع

کارشناس مسائل بین الملل: وقت کشی در پروسه مذاکرات ممنوع

سید رضا صدرالحسینی: قطعا جمهوری اسلامی ایران تمایلی به فرسایشی شدن نشست ها و تکرار بازی های آمریکا برای اتلاف زمان و وقت کشی ندارد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: نشست های برجامی همچنان در حال برگزاری است و طرفین نسبت به روند برگزاری نشست ها و رسیدن به نتیجه اظهار امیدواری می کنند، اما موضوع مهمی که برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است عدم فرسایشی شدن نشست ها و توجه به این نکته مهم است که عنوان مذاکره بر آن گذاشته نشود، چرا که ما دلیلی برای مذاکره بر سر آنچه بدان عمل کرده ایم و طرف آمریکایی از آن عدول و خارج شده نداریم از این رو با سید رضا صدرالحسینی کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاست خارجی و روابط بین الملل دراین باره گفت و گو کرده ایم.

سید رضا صدرالحسینی کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاست بین الملل درخصوص این موضوع که اصولا نشست هایی که در وین برگزار می شود به معنای مذاکره جمهوری اسلامی ایران با طرف های برجامی یا آمریکا نیست گفت: جمهوری اسلامی ایران برای حفظ منافع خود و تعاملات اقتصادی و سیاسی و فرهنگی با همه کشورهای جهان به جز رژیم غاصب صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا مایل به همکاری و تعامل دو جانبه است؛ اما موضوع برجام و نشست وین که رسانه ها از آن به عنوان مذاکره یاد می کنند بین ایران و آمریکا و حتی ایران و 1+4 منتفی است به این دلیل که ما قبلا با این کشورها درباره توافق نامه ای به اسم برجام مذاکره داشته ایم.

وی دراین باره خاطر نشان کرد: از این نظر راهبرد جمهوری اسلامی ایران درباره هر گونه مذاکره ای با آمریکا منتفی است و آنچه با 1+4 در مورد چگونگی بازگشت آمریکا به برجام صورت گرفته فقط نشست است نه مذاکره، آن هم در راستای لغو کلیه تحریم ها و راستی آزمایی آمریکا برای بازگشت همه جانبه به تعهدات برجامی خود.

صدرالحسینی در این باره خاطر نشان کرد: به هر حال مقامات جمهوری اسلامی ایران براساس پادرمیانی یا میانجی گری اروپا و اعلام بازگشت آمریکا به برجام برای نشست های وین موافقت خود را اعلام کردند، چرا که جمهوری اسلامی ایران تلاش می کند تا با تنش زدایی در جهت تحقق اهداف و حفظ منافع داخلی و حتی کشورهای منطقه و غرب آسیا بیشترین تلاش خود را به کار بگیرد.

کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی درباره عدم بازگشت به برجام تا رفع کلیه تحریم ها از سوی جمهوری اسلامی ایران گفت: در حال حاضر  فهرست کلیه تحریمها برای دو طرف کاملا مشخص است، لذا هیچ گونه فهرست بندی برای رفع گام به گام تحریم ها برای ما قابل قبول نیست، ضمن اینکه نظام جمهوری اسلامی نظر قاطع خود را در این باره اظهار داشته که در صورت لغو کلیه تحریم ها وراستی آزمایی به برجام بازمی گردد، و این موضوع با مصوبه مجلس شورای اسلامی قانونی شده و دولت موظف به اجرای آن است.

سید رضا صدرالحسینی درباره تداوم نشست های نمایندگان ایران با اعضای برجامی در وین خاطر نشان کرد: بنابراین اصرار دولت مبنی بر مذاکره با 1+4 در حال حاضر منعی ندارد، اما اینکه دولت بخواهد درباره لغو گام به گام تحریم ها کوتاهی از خود نشان دهد و در برابر خواسته های آمریکا کرنشی نشان ندهد؛ از دید مجموعه نظام به هیچ وجه قابل قبول نیست، ضمن اینکه بازگشت آمریکا به برجام برای ما اولویت ندارد بلکه رفع کلیه تحریم ها حائز اهمیت است.

کارشناس و تحلیلگر مسائل بین الملل با انتقاد از فرسایشی شدن نشست ها بیان داشت: قطعا جمهوری اسلامی ایران تمایلی به فرسایشی شدن نشست ها و تکرار بازی های آمریکا برای اتلاف زمان و وقت کشی ندارد، بنابراین موضوعات ومسائل داخلی آمریکا، اعم از نظرات اعضای کنگره و نمایندگان مجلس آمریکا به هیچ وجه برای ما اهمیت ندارد و این مسائل برای ملت ایران قابل پذیرش نیست که دولت آمریکا مسائلی مثل سنگ اندازی های کنگره و سران آمریکایی را بهانه کند.

وی دراین باره تصریح نمود: قطعا مشکلات داخلی آمریکا به ما ربطی ندارد و باید یادمان باشد که جمهوری اسلامی ایران در طول پنج سال گذشته به دلیل افزایش تحریم های امریکا دچار مشکلات اقتصادی شده بود اما آمریکایی ها نه تنها به این موضوع توجهی نکردند بلکه خواستار تشدید فشارها و تحریم ها بر ملت ایران بودند، از این نظر مشکلات داخلی آمریکا به ما ربطی ندارد و اینکه کدام نهاد آمریکایی باید تحریم ها را لغو کند اما از نظر ما دولت آمریکا باید تحریم ها را به صورت کامل لغو کند.


راهبرد معاصر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«چت جی‌پی‌تی» مسئله ریاضی 2000 ساله را حل کرد
موبایل تاشوی جدید با زوم 100 برابری
برلین: پذیرای مذاکره با ایران هستیم
حماس: تونی بلر جایگاهی در آینده غزه ندارد
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: هرگز تسلیم زور نمی‌شویم
رسانه عبری: بین اسرائیل و ترامپ درباره پایان جنگ غزه اختلاف شدیدی وجود دارد
ارتحال همسر جلیله حضرت آیت‌الله سیستانی
وبگاه آمریکایی: چین به خرید نفت از ایران ادامه خواهد داد
غروب روزهای خوب+فیلم
نامه عراقچی به همتایان سایر کشورها در رد اقدام آمریکا و اروپا
کاروان زمینی یاران صمود راهی آب‌های آزاد شد
جدیدترین موضع ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرانسه: گفت‌وگو با ایران ادامه خواهد داشت
ورود کاروان نظامی آمریکا به شمال و شرق سوریه
تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس: صحبت‌های مدیران پرسپولیس قانع کننده نبود
رضا درویش: اوریه بزرگواری کرد که مسئله پزشکی‌اش را پیگیری نکرد
معاون ترامپ: مذاکرات پیچیده‌ای درباره غزه در جریان است!
نورنما | روستایی در قزوین که مردمش رومانیایی حرف می زنند!
تیراندازی و آتش سوزی در یک کلیسا در میشیگان/ یک کشته و 9 زخمی در این حادثه
درخواست البرادعی از کشورهای عربی برای توقف روابط با رژیم صهیونستی
ترامپ: توافق صلح غزه در مرحله نهایی قرار دارد
تنش‌های تجاری چین و مکزیک بالا گرفت
عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه بررسی و نهایی شده است
هشدار ناتو به مسکو: جنگنده‌های روس را هدف قرار می‌دهیم
نامه لاوروف به گوترش: بازگشت قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران غیرقانونی است
مدال برنز ملی‌پوش پارادوومیدانی ایران در قهرمانی جهان
تصویب اولیه قانون اعدام مبارزان فلسطینی در پارلمان اسرائیل
لوکاشنکو: به اقدامات خصمانه ناتو پاسخ فوری می‌دهیم
تاریخ‌نگار مشهور اسرائیلی: حماس نباید در فهرست سازمان‌های تروریستی بماند
محسنی اژه‌ای: مسائل ضروری در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی مطرح شود
هر دو مسیر تونل نیایش امشب مسدود است
بگرام کانون رقابت آمریکا، ایران و چین در منطقه
شکست حمله به سران حماس در قطر زیر ذره‌بین «شین‌بت»
اسپانیا برای تحریم رژیم صهیونیستی به «گروه لاهه» پیوست
همدان لرزید +جزئیات
سردار شکارچی: خط تولید موشکی ایران هرگز متوقف نخواهد شد
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 5 مهر 1404
ادعای نتانیاهو درباره اطلاع از مکان اورانیوم غنی‌شده ایران
پزشکیان : اگر تحریم‌ها رفع شوند، امکان گفت‌وگو و مذاکره وجود دارد
آتش‌سوزی در خیابان سعدی جنوبی + جزئیات
پزشکیان: زندگی و معیشت مردم در کانون توجه دولت قرار دارد
قالیباف: خانوارها بابت صرفه‌جویی انرژی، مابه‌ازای اقتصادی شفاف دریافت کنند
بیانیه سازمان ملل درباره بازگشت تحریم‌ها و قطعنامه‌های لغوشده علیه ایران
پرداخت الکترونیکی عوارض و جرایم آزادراه‌ها با حساب خودرو
حمایت هیات مدیره پرسپولیس از هاشمیان
ترامپ: برای اولین بار همه موافق کاری بزرگ در خاورمیانه هستند
بازار ارز و طلا به آرامش نسبی رسید
اتحاد پشت پرده ترور و جنگ‌افروزی غرب
نورنما |حمله نهنگ ها به قایق گردشگران در سواحل پرتغال
X
آگهی تبلیغاتی