×
سیاسی
شناسه خبر : 65842
تاریخ انتشار : جمعه 1400/02/03 ساعت 23:25
هدف واقعی سفر مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی به واشنگتن چیست؟

نورنیوز بررسی کرد؛

هدف واقعی سفر مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی به واشنگتن چیست؟

محور عبری ـ آمریکایی سعی دارد هم‌زمان با «مذاکرات » در وین چماق تروریستی خود را بالا گرفته و با تاکتیک «دیپلماسی اجبار» ایران را مجبور به پذیرش مطالبات زیاده‌خواهانه خود کند و از سوی دیگر این‌گونه القا کند که دولت بایدن مسیر گذشته (دولت ترامپ) را تغییر داده و حاضر نیست در قبال ایران با کابینه نتانیاهو همراهی داشته باشد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: اعضای امنیتی ـ سیاسی کابینه رژیم صهیونیستی شامل نخست‌وزیر و وزیران پست‌های حساس، رئیس ستاد ارتش، رئیس موساد، رئیس شاباک و مشاور امنیت ملی شامگاه پنج‌شنبه دوم اردیبهشت، دومین نشست خود طی هفته جاری را با موضوع ایران برگزار کردند.

پیش از این نشست اعلام شده بود که مقام‌های ارشد نظامی، امنیتی و اطلاعاتی این رژیم، بعد از این نشست راهی واشینگتن خواهند شد تا برای جلوگیری از بازگشت آمریکا به برجام، تلاش کنند.

شامگاه یک‌شنبه ۲۹ فروردین نیز نشستی با همین ترکیب برگزار شده بود تا واکنش‌های احتمالی ایران به اقدامات خراب‌کارانه اخیر و همچنین موضوع نشست‌های برجامی در وین بررسی شود.

بخش فارسی وب‌سایت «رادیو فردا» وابسته به سازمان سیا که در دوره جدید سعی دارد با ادبیاتی خاص، وجود فاصله میان دولت «جو بایدن» با کابینه «بنیامین نتانیاهو» را القا کند، در گزارشی در این خصوص نوشته است؛ مقامات ارشد امنیتی اسرائیل گرچه معتقدند دولت بایدن برای بازگشت به برجام عزم راسخ دارد اما می‌گویند نباید در این باره با کاخ سفید درگیر شد.

در همین حال روزنامه «اسرائیل هیوم» روز پنج‌شنبه نوشت؛ «یوسی کوهن» رئیس موساد، «آویو کوخاوی» رئیس ستاد ارتش و «مئیر بن‌شبات» مشاور امنیت ملی اسرائیل، پس از نشست شامگاه دوم اردیبهشت در «کابینه محدود امنیتی- سیاسی» راهی واشینگتن خواهند شد تا اطلاعات تازه‌ای در مورد ایران را به آگاهی مقامات واشینگتن برسانند.

این سفر دو هفته پس از دیدار ژنرال «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا به تل‌آویو انجام می‌شود که چند روز  پس از حمله به کشتی ایرانی «ساویز» و تنها ساعاتی پس از حادثه خراب‌کاری در نطنز آن هم در بحبوحه نشست‌های برجامی وین به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده بود.

گرچه مقامات آمریکا تاکید کرده‌اند که واشینگتن در خراب‌کاری نطنز و حمله دریایی به کشتی ساویز نقشی نداشته و مقامات صهیونیستی نیز رسما مسئولیت این حوادث را نپذیرفته‌اند، اما شواهد امر حاکی از آن است که تمام این اتفاقات در چارچوب برنامه‌ای مشترک و هدف‌مند در حال پیگیری است.

بدیهی است از یک سو؛ محور عبری ـ آمریکایی سعی دارد هم‌زمان با «مذاکرات » در وین چماق تروریستی خود را بالا گرفته و با تاکتیک «دیپلماسی اجبار» ایران را مجبور به پذیرش مطالبات زیاده‌خواهانه خود کند و از سوی دیگر این‌گونه القا کند که دولت بایدن مسیر گذشته (دولت ترامپ) را تغییر داده و حاضر نیست در قبال ایران با کابینه نتانیاهو همراهی داشته باشد.

از طرفی با توجه به هشدارهای پیشین تهران مبنی بر مسئول دانستن رژیم صهیونیستی در هرگونه حادثه تروریستی یا خراب‌کارانه علیه ایران و محرز بودن هماهنگی میان تل‌آویو و واشینگتن در این حوادث، رفت ‌و آمدهای مقامات صهیونیستی و آمریکایی معنای خاصی پیدا کرده است.

به نظر می‌رسد حوادثی چون انفجار در کشتی اسرائیلی در فجیره، انفجار در کارخانه ساخت موتورهای موشک و اصابت موشک به نزدیکی تاسیسات هسته‌ای دیمونا، محور عبری ـ آمریکایی را با اثرگذاری معکوس سیاست‌های مبتنی بر شرارت و هزینه‌های سنگین ناشی از تداوم رفتارهایی از این دست روبرو نموده و تغییرات معادلات میدانی در منطقه، هراس رژیم صهیونیستی و متحدان و حامیانش را مضاعف کرده است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
آیا فصل دروی توفان در سرزمین‌های اشغالی فرا رسیده است؟
پنج‌شنبه 1400/02/02 ساعت 16:49
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا فصل دروی توفان در سرزمین‌های اشغالی فرا رسیده است؟
دو رخداد بسیار مهم یعنی انفجار در کارخانه‌جات تولید موشک‌های پدافند هوایی «آرو» که ستون فقرات پدافند موشکی و سامانه گنبد آهنین است، به همراه اصابت موشک به نزدیکی دیمونا، قطعا واجد پیام‌های روشنی برای سردمداران شرور رژیم صهیونیستی است که تداوم شرارت می‌تواند هزینه‌هایی با ابعاد بسیار بزرگتر و خطرناک‌تر برای این رژیم داشته باشد.
دستپاچگی ارتش صهیونیستی برای سرپوش گذاشتن بر افتضاح اصابت موشک زمین به زمین به دیمونا
پنج‌شنبه 1400/02/02 ساعت 05:31
دستپاچگی ارتش صهیونیستی برای سرپوش گذاشتن بر افتضاح اصابت موشک زمین به زمین به دیمونا
از آنجا که رسیدن موشک زمین به زمین به آسمان تاسیسات تولید بمب اتمی دیمونا افتضاح بسیار بزرگی برای ارتش این رژیم محسوب می‌شود و در صورت ثبت مستندات از آن تاثیر ویران‌گری بر موقعیت سیاسی نتانیاهو در داخل دارد، اتاق رسانه ارتش صهیونیستی سعی کرد آن را لاپوشانی کند.
اصابت موشک زمین به زمین به تاسیسات اتمی دیمونا
پنج‌شنبه 1400/02/02 ساعت 05:25
اصابت موشک زمین به زمین به تاسیسات اتمی دیمونا
رسانه‌های صهیونیستی بامداد پنجشنبه گزارش دادند، از منطقه مابین «بئر السبع» و «دیمونا» در جنوب فلسطین اشغالی صدای آژیر هشدار حمله موشکی شنیده می‌شود.
🎥انفجار شدید در کارخانه تولید موشک اسرائیل
چهارشنبه 1400/02/01 ساعت 13:54
🎥انفجار شدید در کارخانه تولید موشک اسرائیل
انتشار ویدیویی که گفته می شود مربوط به زمان انفجار در کارخانه تولید موشک بوده و با آمادگی قبلی تهیه شده است، ظن ایجاد انفجار بدلیل عملیات از قبل طراحی شده را تقویت کرده است .
نظرات

آخرین اخبار
ستاره آرسنال جام جهانی را از دست داد
ایتالیا تحقیق درباره رفتار بن‌گویر با کاروان امدادی غزه را آغاز کرد
پایان مشارکت هلند در طرح آموزش نیروهای اوکراینی تحت رهبری انگلیس
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد