×
فرهنگی
شناسه خبر : 65801
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/01 ساعت 13:36
گزارش محرمانه اداره امنیت ترکیه درباره داعش

گزارش محرمانه اداره امنیت ترکیه درباره داعش

گزارش محرمانه‌ای که اخیرا منتشر شده‌است نحوه گزینش اعضای داعش، آموزش و اعزام آن‌ها به خارج برای انجام ماموریت‌های تروریستی را نشان می‌دهد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: وب سایت «نوردیک مانیتور» وابسته به شبکه نظارت بر مسائل افراط گرایی در اروپا و جهان به تازگی به گزارش محرمانه‌ای دست یافته که توسط اداره کل امنیت ترکیه در سال 2016 تهیه شده است.

این گزارش نشان می‌دهد یک «واحد ویژه» در داعش، مسئولیت آموزش و بررسی عناصر خارجی را برای اعزام آنها به خارج از سوریه و انجام عملیات‌های تروریستی بر عهده دارد. این تیم ویژه عناصری را که به سوریه می‌آیند پس از گذراندن دوره‌های آموزشی درباره بمب و مواد منفجره و همچنین دوره‌های عقیدتی، بررسی و از میان آن ها افرادی را برای انجام مأموریت‌های تروریستی در خارج از سوریه انتخاب می‌کند.

طبق این گزارش افرادی که مایل به عضویت در این سازمان هستند باید یک دوره اعتقادی یک ماهه را بگذرانند که با امتحان پایان می‌یابد و کسانی که موفق به قبولی در این آزمون نشوند باید یک ماه دیگر دوره را تکرار کنند.

همچنین سرکرده‌های داعش داوطلبانی را که این دوره را با موفقیت پشت سر می‌گذارند، آموزش می‌دهند و آنها بر اساس عملکرد و توانایی‌های جسمی در واحدهای مختلف ثبت نام می‌شوند.

اولویت در روند انتخاب نیز به واحدی به نام «لواء جیش الخلافه» (جند الخلافه) اختصاص داده شده است که از واحدهای نخبه این گروه تروریستی محسوب می‌شود.

طبق گزارش مذکور کسانی که انتخاب می‌شوند پیش از سفر تلفن‌های بدون سیم کارت دریافت می‌کنند که برنامه «تلگراف»(تلگرام پیشرفته) بر روی آنها نصب شده است تا با سرکرده‌های داعش در سوریه در ارتباط باشند و به این افراد در طول سفر پول تعلق می‌گیرد.

این افراد در ترکیه سیم کارت‌های ثبت نشده و یا ثبت شده به نام دیگران را خریداری می‌کنند تا بتوانند از طریق برنامه‌های مختلف با مافوق خود در سوریه ارتباط برقرار کنند.

عناصری که برای انجام مأموریت به ترکیه فرستاده می‌شوند، از طریق گذرگاه مرزی «قرقمیش» در استان غازی آنتپ از منطقه جرابلس سوریه وارد ترکیه می‌شوند طوری که قاچاقچیان حواس سربازان مرزی را پرت کرده و عناصر مذکور از سوراخ دیوارهای مرزی عبور می‌کنند. آنها خود را در ترکیه مخفی کرده و تظاهر می‌کنند که اعضای یک خانواده هستند.

این افراد در ابتدا مدت کوتاهی در هتل‌ها اقامت داشته و سپس آپارتمان‌هایی مبله‌ای را اجاره می‌کنند تا اینگونه به نظر برسد که متعلق به خانواده‌هایی عادی هستند.

مقدمات حملات تروریستی در آپارتمان‌های اجاره‌ای که پرده‌های آنها همیشه بسته است، انجام می‌شود.

همچنین از بیم اینکه افراد مذکور انعطاف کافی در اجرای دستورات ارسالی از طرف سران گروه را نداشته باشند، به آنها دستور داده شده است که مشاغل طولانی مدت در ترکیه انجام ندهند.

این عناصر داعش در ترکیه از طریق تلگرام و پیام‌های رمزگذاری شده دستورالعمل‌هایی را درباره اقداماتشان، مناطق مورد نظر و تماس با آنها دریافت می‌کنند و از آنها خواسته شده است که برای جلوگیری از شنود صحبت‌هایشان تماس تلفنی منظمی نداشته باشند.

این افراد همچنین از اعضای قبلی داعش در ترکیه سلاح و مواد منفجره مور نیاز برای اقدامات تروریستی را دریافت می‌کنند و شخصی وجود دارد که مواد منفجره را برای آنها ارسال می‌کند. فرد مذکور نیز سلاح‌ها و مواد منفجره را در مکانی تا زمانی که از طریق پیام‌های رمزگذاری شده‌ سرکرده‌های داعش برای تحویل آنها به عناصر داعش در ترکیه دستور بگیرد، پنهان می‌کند.

طبق گزارش، ارتباط میان عناصر داعش و فرد مکلف به ارسال بمب برای آنها از طریق تلفن رمزگذاری شده برای تعیین موعد دیدار در یک منطقه خلوت صورت می‌گیرد و آنها ابتدا جزئیات را مورد بررسی قرار می‌دهند و مواد منفجره در جلسه دوم تحویل داده می‌شود.

این عناصر داعش همچنین از طریق صرافی‌هایی که توسط سوری‌ها در استان‌های مختلف ترکیه مانند قونیه ، آنتالیا و غازی آنتپ اداره می‌شوند، پول خود را دریافت می‌کنند


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین