×
فرهنگی
شناسه خبر : 65801
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/02/01 ساعت 13:36
گزارش محرمانه اداره امنیت ترکیه درباره داعش

گزارش محرمانه اداره امنیت ترکیه درباره داعش

گزارش محرمانه‌ای که اخیرا منتشر شده‌است نحوه گزینش اعضای داعش، آموزش و اعزام آن‌ها به خارج برای انجام ماموریت‌های تروریستی را نشان می‌دهد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: وب سایت «نوردیک مانیتور» وابسته به شبکه نظارت بر مسائل افراط گرایی در اروپا و جهان به تازگی به گزارش محرمانه‌ای دست یافته که توسط اداره کل امنیت ترکیه در سال 2016 تهیه شده است.

این گزارش نشان می‌دهد یک «واحد ویژه» در داعش، مسئولیت آموزش و بررسی عناصر خارجی را برای اعزام آنها به خارج از سوریه و انجام عملیات‌های تروریستی بر عهده دارد. این تیم ویژه عناصری را که به سوریه می‌آیند پس از گذراندن دوره‌های آموزشی درباره بمب و مواد منفجره و همچنین دوره‌های عقیدتی، بررسی و از میان آن ها افرادی را برای انجام مأموریت‌های تروریستی در خارج از سوریه انتخاب می‌کند.

طبق این گزارش افرادی که مایل به عضویت در این سازمان هستند باید یک دوره اعتقادی یک ماهه را بگذرانند که با امتحان پایان می‌یابد و کسانی که موفق به قبولی در این آزمون نشوند باید یک ماه دیگر دوره را تکرار کنند.

همچنین سرکرده‌های داعش داوطلبانی را که این دوره را با موفقیت پشت سر می‌گذارند، آموزش می‌دهند و آنها بر اساس عملکرد و توانایی‌های جسمی در واحدهای مختلف ثبت نام می‌شوند.

اولویت در روند انتخاب نیز به واحدی به نام «لواء جیش الخلافه» (جند الخلافه) اختصاص داده شده است که از واحدهای نخبه این گروه تروریستی محسوب می‌شود.

طبق گزارش مذکور کسانی که انتخاب می‌شوند پیش از سفر تلفن‌های بدون سیم کارت دریافت می‌کنند که برنامه «تلگراف»(تلگرام پیشرفته) بر روی آنها نصب شده است تا با سرکرده‌های داعش در سوریه در ارتباط باشند و به این افراد در طول سفر پول تعلق می‌گیرد.

این افراد در ترکیه سیم کارت‌های ثبت نشده و یا ثبت شده به نام دیگران را خریداری می‌کنند تا بتوانند از طریق برنامه‌های مختلف با مافوق خود در سوریه ارتباط برقرار کنند.

عناصری که برای انجام مأموریت به ترکیه فرستاده می‌شوند، از طریق گذرگاه مرزی «قرقمیش» در استان غازی آنتپ از منطقه جرابلس سوریه وارد ترکیه می‌شوند طوری که قاچاقچیان حواس سربازان مرزی را پرت کرده و عناصر مذکور از سوراخ دیوارهای مرزی عبور می‌کنند. آنها خود را در ترکیه مخفی کرده و تظاهر می‌کنند که اعضای یک خانواده هستند.

این افراد در ابتدا مدت کوتاهی در هتل‌ها اقامت داشته و سپس آپارتمان‌هایی مبله‌ای را اجاره می‌کنند تا اینگونه به نظر برسد که متعلق به خانواده‌هایی عادی هستند.

مقدمات حملات تروریستی در آپارتمان‌های اجاره‌ای که پرده‌های آنها همیشه بسته است، انجام می‌شود.

همچنین از بیم اینکه افراد مذکور انعطاف کافی در اجرای دستورات ارسالی از طرف سران گروه را نداشته باشند، به آنها دستور داده شده است که مشاغل طولانی مدت در ترکیه انجام ندهند.

این عناصر داعش در ترکیه از طریق تلگرام و پیام‌های رمزگذاری شده دستورالعمل‌هایی را درباره اقداماتشان، مناطق مورد نظر و تماس با آنها دریافت می‌کنند و از آنها خواسته شده است که برای جلوگیری از شنود صحبت‌هایشان تماس تلفنی منظمی نداشته باشند.

این افراد همچنین از اعضای قبلی داعش در ترکیه سلاح و مواد منفجره مور نیاز برای اقدامات تروریستی را دریافت می‌کنند و شخصی وجود دارد که مواد منفجره را برای آنها ارسال می‌کند. فرد مذکور نیز سلاح‌ها و مواد منفجره را در مکانی تا زمانی که از طریق پیام‌های رمزگذاری شده‌ سرکرده‌های داعش برای تحویل آنها به عناصر داعش در ترکیه دستور بگیرد، پنهان می‌کند.

طبق گزارش، ارتباط میان عناصر داعش و فرد مکلف به ارسال بمب برای آنها از طریق تلفن رمزگذاری شده برای تعیین موعد دیدار در یک منطقه خلوت صورت می‌گیرد و آنها ابتدا جزئیات را مورد بررسی قرار می‌دهند و مواد منفجره در جلسه دوم تحویل داده می‌شود.

این عناصر داعش همچنین از طریق صرافی‌هایی که توسط سوری‌ها در استان‌های مختلف ترکیه مانند قونیه ، آنتالیا و غازی آنتپ اداره می‌شوند، پول خود را دریافت می‌کنند


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اقتصادنگار | شوخی تلخ و خطرناک با نان
برنامه بازی‌های جام جهانی 2026 امروز چهارشنبه 10 تیر
آیزنکوت رسماً نامزد نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 10 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 10 تیر 1405 + وضعیت استانها
سازمان غذا و دارو: این محصولات را نخرید
توصیه‌های مهم به سالمندان برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید
الشرق: اسرائیل عامل اصلی بحران‌های منطقه است
هشدار درباره آمپول‌های لاغری
دانشمندان سلول‌های سرطان پانکراس را وادار به خودتخریبی کردند
سازمان جهانی بهداشت:تابستان‌های داغ‌تر در انتظار اروپا
استاندار تهران: پایتخت در آماده‌باش کامل برای مراسم تشییع رهبر شهید
سازمان همکاری اسلامی خواستار توقف حملات اسرائیل به سوریه شد
رئیس‌جمهور: وزارت علوم فرآیند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور را راهبری کند
وزارت بهداشت دستورالعمل نظارت بر مراسم تشییع رهبر شهید را ابلاغ کرد
ادعای ونس: مذاکرات فنی با ایران ادامه دارد
حماس: نیروهای بین‌المللی باید حملات اسرائیل به غزه را متوقف کنند
نکاتی برای استفاده از موبایل در مراسم تشییع رهبر شهید
دیدار وزیر کشور ترکیه با الجولانی در دمشق
جزئیات تازه قالیباف از تفاهم اسلام‌آباد؛ مذاکرات ایران و آمریکا به کجا رسید؟
قطعی برق 16 هزار مشترک در فرانسه همزمان با گرمای بی‌سابقه
حسین طیبی برترین بازیکن فوتسال ایران در سال 1404 شد
رئیس سیا؛ جنگ با ایران، جنگ فناوری است
آماده‌باش امنیتی پس از اعلام ربایش هواپیمای عازم تل‌آویو
هالند در آخرین فرصت درخشید؛ نروژ حریف برزیل شد
پاکستان: قطع آب از سوی هند، اعلام جنگ است
ثابت کردید شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید
لایحه امنیتی انگلیس، آزادی رسانه‌ها را نشانه گرفت
مصر و قطر بر تداوم مذاکرات تهران و واشنگتن تأکید کردند
رئیس‌جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید ایران حضور می‌یابد
اعلام آمادگی کامل نیروی زمینی سپاه برای مراسم تشییع رهبر شهید
سفر هیئت حماس به قاهره برای ادامه مذاکرات آتش‌بس
بودجه ویژه برای مقابله با قاچاق سوخت
آمار شوکه‌کننده وزیر آموزش و پرورش از مدارس آسیب‌دیده
فراخوانی که همه را غافلگیر کرد
تأکید وزارت راه بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای حل بحران مسکن
آشورماتوف به‌زودی به تمرینات آبی‌ها اضافه می‌شود
ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد؛ جزئیات نحوه نام‌نویسی
ادعای دفن امانتی پیکر رهبر شهید در قم تکذیب شد
ادعای کاخ سفید درباره هزینه 30 میلیارد دلاری جنگ با ایران
لغو ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی و پلیمری
مرتس پس از حذف آلمان، سوژه رسانه‌ها شد
عیادت حجت‌الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت‌الاسلام راشد یزدی
طرح 4 میلیارد دلاری آمریکا برای پایگاه‌های نظامی خود در انگلیس
آغاز پرداخت تسهیلات کم‌بهره برای نصب پنل‌های خورشیدی خانگی
رئیس‌جمهور ترکیه: اتهام‌زنی اسرائیل علیه آنکارا بی‌ارزش است
عموزاد و سهرابی برترین کشتی‌گیران جهان در ماه ژوئن شدند
دروغ مذاکراتی ترامپ برای کاهش قیمت نفت
آمریکا تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله اعمال کرد
پزشکیان: با همکاری کشورهای مسئولیت‌پذیر، تلاش‌های مخرب برخی بازیگران ناکام می‌مانَد