×
سیاسی
شناسه خبر : 65517
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/01/23 ساعت 11:33
حساب‌های جعلی محمد بن سلمان در توییتر برای جاسوسی از مخالفان

حساب‌های جعلی محمد بن سلمان در توییتر برای جاسوسی از مخالفان

یک حساب کاربری طی تحقیقاتی اعلام کرد که البدر حساب کاربری ساختگی ولیعهد سعودی برای سرکوب مخالفان و منتقدان است که این موضوع واکنش کاربران توییتر را به دنبال داشته است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سعودی لیکس در گزارشی خود آورده است، در تحقیقات رسانه‌ای که توسط حساب کاربری « تحقیق فی البلد» انجام شد، مشخص شد که «البدر» حساب کاربری جعلی «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی در شبکه توییتر است.

در این تحقیق 3 میلیون توییت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و همه دنبال کنندگان حساب کاربری «البدر» ، که سه میلیون و 13 هزار نفر هستند، تحت نظارت قرار گرفتند که بعدا مشخص شد این دنبال کنندگان از خانواده آل سعود و یا خانواده مقامات سعودی مانند « بدرالعساکر» مدیر دفتر ولیعهد و دبیرکل بنیاد مسک و همچنین «نواف المقائرن» دوست نزدیک ولیعهد سعودی ،« احمد التوایان»، «عزام الدخیل» و « عبدالعزیز الیوسف» شخصیت‌های نزدیک به پادشاه عربستان هستند.

بر اساس تحقیقات حساب کاربری « تحقیق فی البلد» حساب کاربری البدر کلیه توییت‌های موجود در شبکه توییتر و صفحات مستند و سایر موارد را برای خانواده و نهادهای دولتی پیگیری و کنترل می‌کند.

این حساب کاربری، رهبران مگس‌های الکترونیکی سعودی و صفحات رسمی مأموریت‌های بین المللی را دنبال می‌کند و علاقه‌مند به توییت‌هایی است که از پادشاه و ولیعهد سعودی و دستاوردهای وی تمجید می‌کنند.

شایان ذکر است که در دسامبر 2020 حساب کاربری « العهد الجدید» اعلام کرد که ولیعهد سعودی روزانه 4 ساعت وقت خود را در دنیای مجازی می‌گذراند تا بر توییت‌ها و نویسندگان نظارت و تصمیمات خود را از خلال این نظارت‌ها اتخاذ کند.

العهد الجدید همچنین فاش کرد که ولیعهد سعودی گاهی اوقات از حساب کاربری « سعود القحطانی» مشاور خود در دربار سلطنتی برای نظارت بر توییت‌ها استفاده می‌کند.

تحقیقات حساب کاربری به این نتیجه رسید که محمد بن سلمان ممکن است حساب کاربری دیگری داشته باشد تا از خلال آن مخالفان و منتقدان سعودی را ردیابی کند.

افشای تحقیقات حساب کاربری تحقیق فی البلد در خصوص حساب جعلی ولیعهد سعودی واکنش بسیاری از کاربران توییتر را به دنبال داشت که آن‌ها این اقدام ولیعهد سعودی را نشان‌دهنده طرز فکر حاکم بی‌پروا در مدیریت عربستان و ناتوانی در رسیدگی به مسائل دانستند.

این توئیترها با اعلام هشتک‌هایی حساب کاربری جعلی محمد بن سلمان را مضحک دانستند که بسیاری از مخالفان و فعالان سعودی نیز در این خصوص نظرات خود را اعلام کردند.

حساب کاربری «ترکی الشلهوب» نویسنده سعودی اعلام کرد که این حساب جعلی نشان می‌دهد ولیعهد سعودی با ذهنیت کودکانه عربستان را رهبری می‌کند درحالی‌که وی در کلیه اقدامات خود شکست خورده و حتی حساب کاربری جعلی وی نیز فاش شده است.

دکتر « دیب بن عماش» یکی دیگر از کاربران حساب توییتر اعلام کرد که ولیعهد سعودی پیوسته در وهم و خیالات به سر می‌برد؛ چشم انداز خیالی، پروژه های خیالی، وعده‌های شغلی خیالی و حساب کاربری خیالی.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان
طلا به اوج رسید؛ سکه تمام به 119 میلیون تومان
استقلال 1 _ الوصل 0
دادگاه فرانسه درخواست تجدید نظر سارکوزی را رد کرد
واکنش طالبان به پاکستان: تجاوز را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم
تصویب محدودیت سنی برای شبکه‌های اجتماعی
انجام اولین پرواز مستقیم «کیش – دوشنبه» از فردا
آغاز جشنواره جهانی فیلم فجر با اکران«زیر درختان زیتون»
رئیس‌جمهور سابق برزیل به 27 سال زندان محکوم شد
حساب‌های کاربری سربازان زیر ذره بین ارتش اسرائیل
پروازهای لوفت‌هانزا به ایران از 26 دی‌ماه برقرار می‌شود
انفجار انبار مهمات در ادلب سوریه
دولت برای اصلاحات احتمالی در مصوبه بنزین به نفع مردم آمادگی دارد
کاتس: امنیت کشورش تضمین نشود، «هیچ آرامشی» در لبنان وجود نخواهد داشت
شیخ نعیم قاسم: دور باطل تجاور آمریکایی-اسرائیلی به پایان خواهد رسید
نتانیاهو از حضور مکرر در دادگاه شکایت کرد!
لاریجانی: حاضریم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم
آلودگی هوا تا اواسط هفته آینده در تهران می ماند
سهمیه بندی سوخت صنایع و معادن براساس فرمول جدید
فرانسه و غرب در چهارراه انتخاب حقیقت و توهم
مهلت 24 ساعته سازمان بازرسی به تأمین اجتماعی برای بیمه تکمیلی بازنشستگان
پیروزی پُرگل ایران مقابل پاناما در جام جهانی فوتسال بانوان
عراقچی: کشورهای غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی پاسخگو باشند
انتخابی جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا؛ ایران صدرنشین ماند
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای طرح‌های مهار گازهای مشعل
آغاز تولید انبوه موشک هایپرسونیک YKJ-1000 در چین
قیمت کارخانه‌ای برخی خودروها افزایش یافت+ جدول قیمتها
عارف: هدف دولت رسیدن به کسری بودجه صفر است
شیوع آنفلوانزا مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان را غیرحضوری کرد
2 کشته و 3 مصدوم در واژگونی مرگبار سمند
افزایش 4 برابری عرضه کالابرگ در دولت چهاردهم
رفع هرگونه محدودیت‌ و موانع اقتصادی بین ایران و پاکستان
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
X
آگهی تبلیغاتی