×
فرهنگی
شناسه خبر : 65507
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/01/22 ساعت 15:55
توصیه‌های ماه رمضانی آیت الله شبیری زنجانی به مؤمنین

توصیه‌های ماه رمضانی آیت الله شبیری زنجانی به مؤمنین

آیت الله شبیری زنجانی از مردم خواستند در این ایام با دعا به پیشگاه خداوند متعال و توسل به حضرات معصومین علیهم السلام برای برطرف شدن خطر کرونا از جامعه بشری دعا کنند.

نورنیوز- گروه فرهنگ: آیت الله شبیری زنجانی از مراجع تقلید در هنگام زیارت حرم حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) در پاسخ به این پرسش که در شرایط سخت کنونی چه توصیه ای به مردم دارید، تصریح کردند: امیدواریم خداوند متعال به پزشکان و کادر درمان توفیق دهد و هرچه زودتر خطر این ویروس رفع شود. وظیفه ما در این شرایط توسل به درگاه خداوند و حضرات معصومین علیهم السلام است.

آیت الله شبیری زنجانی گفتند: حضرات معصومین، مقربان درگاه الهی هستند. در طول تاریخ، شیعه با توسل به آن حضرات از موانع زیادی عبور کرده است. امروز وظیفه همۀ ما دعا کردن است. به‌ویژه در ماه رمضان که ماه دعا و استغفار و عبادت است.

ایشان با اشاره به عدم امکان برگزاری مراسم عمومی به دلیل شیوع کرونا، خاطر نشان کردند: الان به خاطر شرایط، مجالس عمومی مورد تایید برخی از متخصصین نیست، این به معنای فاصله گرفتن از دعا و نیایش نیست. مردم تلاش کنند آنچه مورد تاکید ائمه معصومین علیهم السلام است را به صورت خصوصی دنبال کنند.


 

ایشان اخلاص و نیت برای قرب به پرودگار را لازمه استجابت دعا و عبادت دانستند و فرمودند: مسلمان باید رضایت خدا را در نظر بگیرد. سعی کنیم آنچه شرعا مفید است را مورد توجه قرار دهیم. در برخی از زمان‌ها مسائلی رایج می شود. نفس رایج شدن یک موضوع نشانۀ صحیح بودن و اولویت آن نیست. نباید معیارمان چیزهای رایج و بدون پشتوانه باشد.

به گزارش شفقنا، آیت الله شبیری زنجانی با اشاره به وظیفه سنگین روحانیون در هدایت دینی جامعه افزودند: مبلغان دین هم باید این نکته را در نظر بگیرند. ببنیم چه چیزی در هدایت مردم بیشتر تأثیر دارد. مسائل و مباحثی که «بیّن‌الرُشد» است را مطرح کنیم نه مطالبی را که واضح و روشن نیست و جای شبهه دارد یا در آن رضایت زید و عمرو نهفته است، رضایت خداوند و حضرت ولی عصر (سلام الله علیه) را ملاک و معیار اعمال و سخنانمان قرار بدهیم. مباحث اخلاقی و احکام شرعی از موضوعاتی بوده که همواره مورد توجه بزرگان ما در این ایام عبادت بوده است.

ایشان ادامه دادند: مؤمنین در این ماه، قرآن زیاد تلاوت کنند و سعی کنند به فقراء کمک کنند. کسی که نمی تواند روزه بگیرد کمک کند تا یک خانواده نیازمند بتواند روزه بگیرد. کمک به مردم بالاترین عبادت است.

آیت الله شبیری زنجانی به طلاب و کسانی که اهل علم و دانش هستند، سفارش کردند تا از این فرصت برای تقویت داشته های علمی خود بهره ببرند. ایشان تصریح کردند: آن چیزی که احتیاج به برنامه ها و تشریفات خاصی ندارد بحث‌های علمی است. طلاب مطالب علمی را که برایشان جای سؤال و ابهام داشته را مطرح و دنبال کنند. این نیازی به شرایط خاصی ندارد. مباحثه‌ها می تواند در این شرایط هم دنبال شود. بحث علمی محدود به زمان و مکان نیست و این یکی از امتیازات حوزه است. تدریس حضوری الان مشکل دارد. اما می توان همان مطالب قبلی را با مباحثات دنبال کنند و از مباحث علمی فاصله نگیرند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد
نیمی از جمعیت جهان نباید در برابر بحران‌های منطقه سکوت کنند
آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر کالاها در امن‌ترین وضعیت ممکن است
هلاکت 2 تروریست در درگیری مسلحانه مرزبانان هنگ مرزی
مرسدس‌بنز در آستانه حذف از بازار ایالات متحده
حمایت کرملین از حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و عربستان
بیانیه هشدارآمیز حنظله؛ شبکه آب، برق و ترابری آمریکا در خط مقدم حملات بعدی
چرا بزرگترین شرکت هواپیمایی هند بازگشت به اسرائیل را به تعویق انداخت؟
تحرکات دیپلماتیک عمان در دریای سرخ
واکنش وزارت امور خارجه ایران به واگذاری پایگاه نظامی انگلیس به آمریکا
توقف اعزام‌های دولتی عتبات؛ مسیر کربلا در اختیار کاروان‌های خصوصی
الزیدی و پیام ترامپ!
تولد نوزاد 5650 گرمی درهفتمین زایمان مادر کرمانشاهی
تنگه باب‌المندب، کابوس جدید بازارهای جهانی؛ قیمت نفت به 99 دلار رسید
سونامی تعدیل در آلمان؛ خداحافظی با 6 هزار نیروی کار در امپراتوری پورشه
ابلاغ الگوی جدید هم‌ترازی رشته‌های تحصیلی؛ پایان ابهامات آزمون های استخدامی
یورش شهرک‌نشین های صهیونیست به صحن‌های مسجدالاقصی
بازار لوازم خانگی؛ چرا مردم تعمیر را به خرید ترجیح می‌دهند؟
واکنش روبیو به موضع «چشم در برابر چشم» وزیر امور خارجه ایران
نورنما | شادی غم انگیز مردم جنگ زده غزه از پیروزی تیم فوتبال اسپانیا
فینال جام جهانی 2026 تکرار می شود !
پایان ماجراجویی 4 آدم‌ربا پس از ربودن کودک یزدی
پیش بینی وضعیت آب و هوا استان مازندران فردا جمعه 2 مرداد
پایان عمر باتری‌های لیتیومی؛ رونمایی از شاهکار جدید چینی‌ها در قلب انرژی هسته‌ای
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 1 مرداد+ جدول قیمت ها
پیش‌بینی هوای تهران؛ کاهش نسبی دما و رگبار در ارتفاعات
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 1 مرداد 1405
اقدام قاطع مرزبانان در مواجهه با تروریستها
سیدبندی لیگ قهرمانان آسیا اعلام شد + سیدبندی گل‌گهر
تسهیل آتش بس در دستور کار اسلام آباد
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز پنجشنبه 1 مرداد 1405
راز سقوط بازار کار؛ چه بر سر اقتصادهای بحران‌زده آمد؟
جزئیات ترور وحشتناک شهردار مکزیکی در قلمرو کارتل‌های مواد مخدر
سرقت مسلحانه 40 هزار دلاری در معامله صوری
رکورد 420 میلیون تنی پکن؛ رمزگشایی از رکورد بی‌سابقه تولید نفت چین
واکنش ایران به تهدید آمریکا برای حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی
شعله‌های سرکش آتش 2 هزار هکتار از اراضی فرانسه را بلعید