×
سیاسی
شناسه خبر : 63279
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/01/11 ساعت 17:47
تحمیل شناسایی پایتختی بیت‌المقدس به کوزوو توسط دولت آمریکا و رژیم‌صهیونیستی

تحمیل شناسایی پایتختی بیت‌المقدس به کوزوو توسط دولت آمریکا و رژیم‌صهیونیستی

سید رضا صدرالحسینی: اسراییل برای مشروعیت بخشی به اقدامات سیاسی خود از تهدید یا تطمیع کشورهای کوچک هم نمی گذرد و با چنین اقداماتی سیاست‌های خود را پیش می برد. اقداماتی که نشان دهنده شکست سیاست‌های آمریکا نیز در رابطه مشروعیت بخشی به این رژیم است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سید رضا صدرالحسینی با اشاره به اعلام انتقال سفارت کوزوو در رژیم صهیونیستی از تل آویو به بیت المقدس، اظهارداشت: با نگاهی به روند اعلام عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای اسلامی، مشاهده می کنیم که این رژیم برای مشروعیت بخشی به اقدامات سیاسی خود از دریوزگی، تهدید یا تطمیع کشورهای کوچک هم نمی گذرد و با چنین اقداماتی سیاست‌های خود را پیش می برد. اقداماتی که نشان دهنده شکست سیاست‌های آمریکا نیز در رابطه مشروعیت بخشی به این رژیم است.

وی افزود: این رژیم سعی می کند در قاره های مختلف با کشورهای متعدد وارد مذاکره و روابط دیپلماتیک شود و در جاهایی که برایش امکان دارد، سفارتخانه تاسیس کند و یا اینکه بتواند بیت المقدس را به عنوان پایتخت خود که یک منطقه اشغالی است، با شناسایی کشورها، به عنوان پایتختش جا بیندازد و مقبولیت بین المللی پیدا کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با  شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به اینکه حتی اروپا و یا کشورهای دیگر غیر اروپایی چنین اقدامی را دنبال نکردند، گفت: با توجه به اینکه هم در حوزه روابط این رژیم با کشورها و هم در ارتباط با شناسایی بیت المقدس به عنوان پایتخت این رژیم، بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی و به ویژه اسلامی تحفظات جدی را دارند، رژیم تلاش کرده با ترغیب کشورهای کوچک که داری مشکلات مختلف هستند، برای شناسایی این اقدام را تسریع  و تداوم ببخشد.

صدرالحسینی با اشاره به تلاش های آمریکا برای شناسایی بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، ادامه داد: برخی دولت‌های کوچک مانند کوزوو که البته کشوری اسلامی نیست؛ اما اکثریت مردم آن مسلمان هستند، تحت فشار دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی به این امر تن داده اند تا د‌یگران به‌ویژه در غرب آسیا و آفریقا.

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات نمی تواند به مشروعیت بخشی رژیم صهیونیستی کمک شایانی کند، به چالش های سیاسی و اجتماعی موجود در اراضی اشغالی اشاره کرد و گفت: مهم ترین مشکلی که اکنون رژیم صهیونیستی با آن مواجه است، مسائل داخلی خودش است. ساکنان سرزمین های اشغالی دولت را به گونه ای نمی پذیرند که در حقیقت نمی تواند به آرامش و ثباتی برسد و آن را حفظ کند. بنابراین به میزانی که رژیم در داخل دچار مشکلات مشروعیت ناپذیری و عدم مقبولیت می شود تلاش می کند در حوزه سیاست خارجی فعالیتش را افزایش دهد و بتواند توازنی بین سیاست خارجی و داخلی خود ایجاد کند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا اضافه کرد: پوسیدگی ریشه های هویتی این رژیم، اختلافات عدیده ای که در آن وجود دارد و عدم مقبولیت دولت و عدم احساس تعلق اکثریت جمعیت این رژیم به سرزمین اشغالی به میزانی است که اقداماتی از این دست، یعنی پذیرش پایتخت توسط بعضی از کشورها و یا عادی سازی با بعضی از کشورهای اسلامی، نمی تواند جبران این مشکل باشد.

وی در عین حال با اشاره به اعتراضات و واکنش مسلمانان دنیا نسبت به برخی اقداماتی که از سوی دولت هایشان در راستای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و یا پایتختی بیت المقدس بروز پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: اکثریت جمعیت در کوزوو مسلمانان هستند، اما به نظر می رسد مانند برخی کشورهای دیگر که ممکن است مسلمانان در آن اکثریت باشند، نوع حکومت هایشان اجازه بروز و ظهور به خواسته های این مسلمانان را نمی دهد.

صدرالحسینی تاکید کرد: مسلما مسئله پایتختی بیت المقدس نه فقط برای مسلمانان و جهان اسلام، بلکه برای برخی از سران، مقامات و دولتمردان کشورهای اروپایی هم قابل پذیرش نیست.

این تحلیلگر مسائل غرب آسیا با اشاره به سیاست های دموکرات ها در آمریکا در قبال رژیم صهیونیستی و برخی تفاوت ها با دولت ترامپ در این رابطه، گفت: به نظر می رسد با آمدن بایدن در کاخ سفید مسئله به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی از سوی دولت های اسلامی با کندی بیشتری رو به رو شود. با توجه به اینکه بایدن به سیاست دو پایتختی اعتقاد دارد، انجام چنین اقداماتی از سوی کوزوو منافع قابل‌توجهی جز بدنامی برایش ندارد.

وی گفت: انتظار می‌رود مسلمانان کشورهای اروپایی اسلامی مانند کوزوو اعتراضات شدید خودشان را نسبت به این اقدامات غیرقانونی و غیرمشروع به صورت های گوناگون در غالب نهادها و گروه های مردمی و غیر دولتی و یا با برگزاری اجلاس ها و وبینارها و به هر شکل ممکن نشان دهند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا