×
فرهنگی
شناسه خبر : 63251
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/01/10 ساعت 13:56
تعداد مبتلایان کرونا در اصفهان 3 برابر شد

تعداد مبتلایان کرونا در اصفهان 3 برابر شد

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در حال حاضر در شرایطی هستیم که تعداد بیماران کرونایی شناسایی شده در اصفهان نسبت به اوایل اسفند 99 سه برابر و تعداد میزان بستری‌ها دو برابر شده است.

نورنیوز ـ گروه جامعه: "آرش نجیمی" سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره وضعیت کرونایی استان اصفهان در پی ورود مسافران نوروزی بیان کرد: ما قبل از تعطیلات یعنی در اوایل اسفند ماه شرایط مناسبی داشتیم و تعداد بیمارانمان کاهش پیدا کرد. همچنین درصد افراد با تست مثبت کرونا و شیوع بیماری به شدت رو به کاهش بود و نزدیک به 13 درصد رسید.

وی ادامه داد: اما متاسفانه هر چه به تعطیلات و به انتهای اسفند ماه نزدیک شدیم نه تنها آن روند کاهش پیدا نکرد، بلکه با افزایش موارد شناسایی شده به خصوص در موارد سرپایی مواجه شدیم. برخی گزارشات به ما می‌رسید، مبنی بر اینکه احتمال دارد، وضع بدتر شود به همین خاطر ما یک سری تغییرات در بیمارستان‌ها دادیم، زیرا پیش بینی می‌‎کردیم با این شرایط با افزایش بیماران رو به رو شویم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: متاسفانه با ورود به تعطیلات نوروز، با ازدحام برای خرید و آماده شدن مردم برای عید رو به رو بودیم و بعد از آن هم سفر‌ها آغاز شد. در اوایل فرودین ماه ما با یک موج افزایش بسیار شدید ابتلا در برخی از شهرستان‌ها رو به رو شدیم.

نجیمی گفت: تغییر رنگ به سرعت در برخی از شهرستان‌ها از جمله گلپایگان و خوانسار اتفاق افتاد و وضعیت آن‌ها قرمز شدند، سپس سه شهرستان ما نارنجی اعلام شد. این احتمال هم وجود دارد که تعداد بیشتری از شهرستان‌های زرد به سمت نارنجی یا حتی قرمز شدن پیش بروند.

وی بیان کرد: به طورکلی ما الان در شرایطی هستیم که تعداد بیماران شناسایی شده نسبت به اوایل اسفند 99 سه برابر و تعداد میزان بستری‌ها دو برابر شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد: با توجه به این روند احتمال می‌رود که تا آخر فرودین 1400باز با جمعی از بیماران بستری بیش از 1000 نفر هم مواجه شویم؛ زیرا هنوز به طور کامل اثرات موج اول مسافرت‌ها را دریافت نکردیم و بیشتر این موارد مربوط به همان تجمعات برای خریدهای قبل از عید است و احتمال دارد این شرایط و مسافرت‌ها ما را با وضعیت و چالش بسیار شدیدی در انتهای فرودین رو به رو کند.

وی در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی انجام شده تا ورودی‌ها به استان اصفهان جهت کاهش شیوع کرونا کنترل شوند؟ گفت: متاسفانه قرار بود یک سامانه هماهنگی در کشور شکل بگیرد که بتوان با کمک آن افراد مبتلا را شناسایی کرد، ولی متاسفانه این سامانه چندان کارآمد نشد.

نجیمی افزود: با این حجم از مسافران راهکاری که بتوان به طور مشخص وضعیت ورودی‌ها را بررسی کرد، ممکن نبود. اگرچه حجم مسافران امسال نسبت به دو، سه سال گذشته کم شده، اما نسبت به سال گذشته و زمان شیوع کووید۱۹ تعداد مسافران افزایش داشته است. بر همین اساس مشکلی که ما در خوانسار و گلپایگان داشتیم، دقیقا به خاطر بازگشت خیلی از افراد از شهرهایشان به منازل دوم‌شان یا منازل خانواده و اقوام بوده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: ما هنوز هم نگرانی بسیار زیادی داریم و درخواست می‌کنیم که اگر کسی هنوز به اصفهان نیامده، همچنان به این استان سفر نکند، زیرا حتی احتمال تغییر رنگ شهر اصفهان با تعداد موارد ابتلایی که اکنون با آن رو به رو هستیم، وجود دارد و اگر تغییر رنگی رخ دهد ما مجبور می‌شویم که در ورودی‌ها محدودیت‌هایی را اعمال کنیم.

نجیمی در پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر مراکز تفریحی و گردشگری در استان اصفهان باز هستند؟ گفت: تلاش شده آن‌هایی که پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند و شرایط تهویه مناسب دارند و یا محیط‌های سرباز هستند را حدالمقدور باز نگهداریم و آن مواردی که امکان‌پذیر نبود و شرایط به لحاظ پروتکل‌ها مناسب نبود، رایزنی شد که این مراکز تعطیل باشند.


ایلنا
نظرات

آخرین اخبار
بحران مهمات در ارتش اسرائیل
گردن آویز برنز برای صحرایی در کشتی سمیرم
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 12 شهریور 1405 ؛ سکه 9 میلیون تومان گران شد
پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد
تهران نفس‌گیر شد؛ شاخص آلودگی هوا به 124 رسید
کی‌روش در غنا ماندنی شد
پزشکیان: رانندگان و مردم را با اصلاح الگوی مصرف آشنا کنید
تیراندازی در کرانه باختری؛ 2 فلسطینی شهید شدند
بن بست ترامپ در جنگ با ایران
اسرائیل سطح آماده‌باش در کرانه باختری را افزایش داد
آخرین قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 12 شهریور 1405؛ دلار بازهم افزایشی شد
سایپا هم قیمت 4 خودرو تولیدی اش را گران کرد+ جدول خودروها و قیمت های جدید
استقلال از داوران دربی شکایت کرد
پاسخ مسکو به آمریکا؛ حمایت روسیه از ایران ادامه دارد
تک ضرب | خداحافظی با یک اسطوره پا به توپ
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 12 شهریور 1405 ؛ سکه در مسیر کانال‌های بالاتر
مخالفت پکن با تحریم های مرتبط با ایران
توقف همه مسابقات فوتبال در آرژانتین در دقیقه 10
رقابت خاتون بم در گروه مرگ
تشکیل پرونده قضایی برای عوامل «دیدارنیوز»
هشدار هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش شدید و سیلابی
پادکست | تصویری از مقاومت مردم تنگستان به رهبری رئیسعلی دلواری در برابر اشغال بوشهر
درخشش شطرنج بازان ایرانی در ترکیه
محدودیت های روز جمعه برای تردد در جاده چالوس
پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش نیروهای مسلح ایران
عرضه کالا با 25 درصد زیر قیمت بازار در تهران
آخرین قیمت‌گوشت قرمز امروز 12 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
ترامپ به دنبال اعلام پایان جنگ با ایران است
نفت در مرز 100 دلار؛ برنت همچنان بالای 95 دلار ماند
بمب امریکایی مراسم عروسی سیریک را هدف قرار داد
نوراینفو | علائم کمبود مواد معدنی در بدن؛ این نشانه‌ها را جدی بگیرید
افشای عملیات ترور مشاور بشار اسد پس از 18 سال
اژه‌ای: صدای مردم ایران را در اجلاس بریکس به گوش جهان می‌رسانم
رایزنی تلفنی ترامپ و رئیس امارات
حکم نهایی ساعدی‌نیا صادر شد
نامه ایران به شورای امنیت در پی تجاوز آمریکا به خاک کشور
برنامه قطعی برق قم امروز 12 شهریور + لینک برنامه خاموشی قم
سران آمریکا درباره حمله های خود به عروسی‌ها در کشورهای مختلف به افکار عمومی جهان پاسخ دهند
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا
الگوی تهاجم سه‌وجهی واشنگتن
داستان منطقه E1 چیست؟
خبر خوش برای مردم؛ خاموشی‌ها در خط پایان
«کریدور داوود» توطئه جدید اسرائیل علیه ایران
جدول قطعی برق هرمزگان پنجشنبه 12 شهریور+برنامه خاموشی هرمزگان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 12 شهریور 1405؛جهش عجیب قیمت مونتاژی‌ها+ جدول قیمت ها
امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته برای متقاضیان کارشناسی ارشد
نتایج مرحله اول المپیاد علمی دانشجویی 1405 منتشر شد
روایت ناتمام دلواری‌ها در آب‌های تنگه هرمز
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 12 شهریور 1405 + وضعیت استان‌ها
18شهید و 142مصدوم در تجاوز اخیر امریکا به ایران