×
سیاسی
شناسه خبر : 62082
تاریخ انتشار :

سید‌حسن‌نصرالله: لبنان در دل یک بحران واقعی اقتصادی و سیاسی قرار دارد/پیشنهاد ایران برای فروش مشتقات نفتی به لبنان

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد اسناد جدید نقش دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در جذب سرکردگان «داعش» در زندان‌های عراق و آزادسازی آنها از زندان‌ها را آشکار می‌کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سید «حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان امشب (28 اسفندماه) در ابتدای سخنانش درگذشت شیخ «احمد الزین»، از علمای برجسته اهل سنت لبنان و رئیس هیأت امنای جمعیت علمای مسلمان لبنان و «انیس نقاش»، از چهره‌های سرشناس مقاومت و تحلیلگر برجسته لبنانی را به خانواده این دو شخصیت برجسته لبنانی تسلیت گفت.

سید حسن نصرالله تاکید کرد که به دلیل تحولات اخیر و تنش‌ها و خطرات موجود در لبنان سخنان امشب  خود را به مسائل داخلی کشور اختصاص خواهد داد.

دبیرکل حزب الله لبنان طی سخنانی که امشب به مناسبت میلاد امام حسین(ع) و روز جانباز ایراد می‌کرد، گفت: هر روز که می‌گذرد، واقعیت گروه‌های مسلح تروریستی تکفیری و هویت اداره کننده و حامی آنها بیش از پیش مشخص می‌شود.

نقش دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در جذب سرکردگان «داعش»

سید حسن نصرالله تصریح کرد اسناد جدید نقش دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در جذب سرکردگان «داعش» در زندان‌های عراق و آزاد سازی آنها از زندان‌ها را آشکار می‌کند.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: ما در برابر گروه‌های تروریستی هستیم که تشکیل، اداره، حمایت و تسلیح آنها از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا صورت می‌گیرد.

لبنان در دل یک بحران واقعی اقتصادی و سیاسی قرار دارد

وی با اشاره به تحولات داخلی و بحران اقتصادی این کشور گفت: لبنان در دل یک بحران واقعی ملی بزرگ اقتصادی و معیشتی و مالی و همچنین سیاسی قرار دارد.

سیدحسن نصرالله افزود:  هنگامی که اوضاع و شرایط مان را بررسی و مقایسه می‌کنیم، نباید لزوم تعامل خردمندانه و مسئولانه و حکیمانه با آن را فراموش کنیم.

برخی طرف‌های خارجی دنبال شعله‌ور کردن جنگ داخلی در لبنان هستند

دبیرکل حزب الله لبنان با تأکید بر اینکه کسانی در تلاش برای برافروختن آتش جنگ داخلی در لبنان هستند و هنگامی که در برابر مقاومت لبنان درمانده می شوند، ممکن است، به گزینه جنگ داخلی روی بیاورند، تصریح کرد: برخی طرف‌های خارجی و داخلی اوضاع را به سمت جنگ داخلی سوق می دهند و به دنبال سوخت برای شعله ور کردن این آتش هستند.
 
نقش آمریکا در بحران اقتصادی لبنان
 وی، از مهمترین دلایل بحران لبنان را سیاست‌های اقتصادی، مالی و سیاست استقراض، سود بانکی، فساد، انفجار بندر بیروت و بحران‌ها دانست و گفت: فشارهای آمریکا بر لبنان و ترساندن برای روی آوردن به برخی از گزینه‌های خاص اقتصادی، اصلی مهم در این بحران است.
 
سیدحسن نصرالله با بیان اینکه باید تمام این دلایل و علت ‌را مورد بررسی قرار داد، وگرنه امکان دستیابی به راه حل وجود ندارد، تصریح کرد: وضعیت کنونی حاصل و نتیجه ده‌ها سال گذشته است و نمی‌توان آن را با یک یا دو سال درمان کرد.
 

با دولت تکنو- سیاسی موافقیم
 دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به اینکه ما با یک وضعیت همه گیر مواجه و نیازمند اصلاح در ساختار اداری و مالی و از بین بردن برخی شکاف‌های موجود در نظام سیاسی هستیم، گفت: اگر «سعد الحریری» و «میشل عون» درباره دولت شایسته سالار غیر حزبی (تکنو سیاسی) به توافق برسند، ما با آن موافق هستیم.


آمریکا می‌خواهد لبنان بخشی از محور آمریکایی-اسرائیلی باشد
 سید حسن نصرالله با اشاره به رویکرد نگاه به شرق و با بیان اینکه در لبنان هستند، کسانی که از رویکرد لبنان به سمت چین از بیم آمریکا نگران هستند تصریح کرد: آمریکایی‌ها می خواهند، لبنان همانند آنچه در قبال کشورهای عربی اتفاق افتاد، در محور آمریکا- اسرائیل باشند.
 
وی با اشاره به شرایط صندوق بین المللی پول این سؤال را مطرح کرد که آیا ملت لبنان می‌توانند، پیامدهای پذیرش و اجرای شرایط صندوق بین‌المللی پول و لغو سوبسید از مواد اساسی را تحمل کنند؟ آیا دولت تکنوکرات تحمل تصمیمات سرنوشت ساز بزرگ را دارد؟
 
درخواست نصرالله از حریری برای صرف نظر کردن از تشکیل دولت تکنوکرات
 دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به بن بست تشکیل دولت جدید در لبنان به سعدالحریری نخست وزیر مامور تشکیل دولت جدید این کشور توصیه کرد که دولتی تشکیل دهد که توان و قدرت تحمل بار سنگین مشکلات را داشته باشد، چون به تنهایی نمی‌تواند، این بار سنگین را به بار بکشد.
 
وی همچنین از حریری خواست که در تصمیم تشکیل دولت فن سالار تجدید نظر کند و به جای آن به تشکیل دولت تکنو – سیاسی روی آورد و نخست وزیر مکلف دولتی تشکیل دهد که نیروهای سیاسی مسئولیت پذیر را دربرگیرد و هرکس که از مسئولیت شانه خالی کند، محاکمه شود.
 
نصرالله با تاکید بر اینکه در صورت تشکیل دولت تکنوکرات، این دولت پایدار نخواهد ماند و نمی‌تواند، مسئولیت بحران در کشور را برعهده گیرد، از تمام نیروها و جریان‌های  سیاسی کشور دعوت کرد که توان و قدرت داخلی و مناسبات خارجی خود را برای حل بحران لبنان به خدمت بگیرند.
 
پیشنهاد ایران برای فروش مشتقات نفتی به لبنان

دبیرکل حزب الله با اشاره به اینکه پیشنهاد ایران مبنی بر خرید مشتقات نفتی از این کشور به قوت خود باقی است و اجرای پیشنهاد ایران، از سوی دولت لبنان و براساس قوانین آن صورت می گیرد، افزود: اگر بحران سازی در پرونده تشکیل دولت ادامه یابد، اولین راهکار ادامه به کار دولت کنونی خواهد بود.

وی با بیان اینکه، رئیس بانک مرکزی لبنان مسئولیت بزرگی در حفظ ارزش پول ملی لبنان دارد، خطاب به وی گفت که مسئولیت شما حمایت و حفظ ارزش پول ملی است و شما توانایی این را دارید، مسئولیت شما تثبیت قیمت دلار و جلوگیری از افزایش قیمت مجدد آن است.
 
اعتراض‌های خیابانی کمکی به حل بحران نمی‌کند
 دبیرکل حزب الله لبنان درباره اعتراض های خیابانی این کشور و بستن راه‌ها و خیابان‌ها و با تاکید بر اینکه اینگونه اقدامات کمکی به حل بحران نمی‌کند و راه‌های دیگری برای بیان اعتراض‌ها وجود دارد، گفت: بستن راه‌ها و خیابان‌ها گرسنگی مردم را بیشتر می‌کند و به کشته شدن بی‌گناهان منتهی می‌شود و کشور را تا مرز درگیری و کشتار داخلی سوق می‌دهد.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تکذیب شایعه وقوع حادثه در ساختمان‌های وزارت نفت
اسرائیل در شوک حملات؛ آیا وضعیت اضطراری تا یک ماه دیگر ادامه دارد؟
شناسایی 21 متهم به تشویش اذهان عمومی پس از حملات تروریستی اسرائیل در سمنان
پیکر شهید سلامی به معراج رسید + عکس
گفت‌وگوهای رئیس‌جمهور پزشکیان با سران جهان برای تقویت همکاری‌ها + عکس
تعداد شهدا از آغاز حملات جنایتکارانه اسرائیل تاکنون اعلام شد
شش درجه فاصله در زمان جنگ
نورنما | حمله اسرائیل در حین برگزاری کلاس آنلاین کنکور
حمله موشکی اسرائیل به کتابخانه مؤسسه مطالعات سیاسی در نیاوران
هشدار قاطع لاریجانی درخصوص حمله به تاسیسات نفتی ایران+ فیلم
رئیس سازمان اطلاعات سپاه و دو فرمانده مجاهد دیگر به شهادت رسیدند
PSG بی‌رحم و منظم؛ خط حمله‌ای مرگبار با 4 گل حتی بدون دمبله + خلاصه بازی
عملیات تیراندازی فلسطینی‌ها در کرانه باختری همزمان با حملات ایران
رسانه‌های رژیم صهیونیستی:حملات موشکی ایران؛ خسارت‌های بی‌سابقه به اسراییل وارد کرد
ساختمان وزارت خارجه ایران هدف حمله مستقیم اسرائیل قرار گرفت
در پی لغو امتحانات دانش‌آموزان؛ حضور عوامل اجرایی در مدارس الزامی نیست
پدافند سنندج هدف متخاصم را منهدم کرد+فیلم
ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا تغییر می کند
اولین برد تیم ملی والیبال ایرن مقابل اوکراین در لیگ ملت‌های 2025 + جزئیات بازی
واکنش روزنامه انگلیسی «تلگراف»درخصوص فروپاشی سامانه دفاع هوایی رژیم صهیونیستی
پیروزی بایرن مونیخ با 10 گل دیدنی در جام باشگاه‌های جهان + خلاصه بازی
فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو مورد اصابت موشک ایران قرار گرفت
تصاویری از عبور موشکهای ایران از فراز مسجدالاقصی به سمت اهداف رژیم صهیونیستی
گزارش تصویری | تجاوز رژیم صهیونیستی به منطقه مسکونی غیر نظامی در تهران
لحظه اصابت مستقیم موشک ایران به حیفا+ فیلم
مصدومیت 5 دانشجوی خارجی در حمله امروز رژیم صهیونیستی به تهران
موج تازه حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی آغاز شد+فیلم
سازمان ملل در تهران: کنار مردم ایران ایستاده‌ایم
گنبد طلایی حرم مطهر رضوی و حضور انبوه زائران در صحن‌های این آستان مقدس+ فیلم
تصویر پدافند هوایی درشرق تهران در برابر تجاوزات اسرائیل
خنثی‌سازی بمب در شهرری و دستگیری عوامل انفجار پالایشگاه+جزییات
پدافند سپاه زنجان دو پهپاد متخاصم رژیم صهیونیستی را ساقط کرد
تردد در مرز ایران و ترکیه بدون محدودیت در جریان است
آماده‌سازی مرز شلمچه برای ورود روزانه 15 هزار نفر ازحجاج ایرانی
جاده چالوس یک‌طرفه شد
تصاویر منتشر شده از اسرائیل پس از حمله موشکی امروز
ساعات کاری میادین میوه و تره‌بار تهران اعلام شد
دیپلماسی فعال ایران پس از تجاوز رژیم صهیونیستی
تصاویر فعالیت مداوم پدافند مشهد در محدوده فرودگاه هاشمی‌نژاد
انفجار و آتش سوزی در 2 نقطه در شهر مشهد
پرتابه دستی در محوطه وزارت اطلاعات؛ هیچ اصابتی به ساختمان نداشت
تهران هدف حمله رژیم صهیونیستی؛ خسارت‌ها جبران می‌شود
ادامه بی‌وقفه توزیع سوخت در کشور +فیلم
یارانه نقدی دهک‌های یک تا 3 واریز شد +جزییات واریز
ترامپ: حمله به ایران لازم بود تا به توافق نزدیک شویم
مراسم تشییع شهدای حملات اخیر در روز سه‌شنبه لغو شد+جزییات
عملیات ترمیم لوله آب در میدان قدس آغاز شده است؛ آب قطع نشده
درگیری موفق پدافند قم با پهپادهای اسرائیلی؛ اهداف متخاصم منهدم شدند
بورس‌ فردا و پس‌فردا هم تعطیل شد
لیست غایبان بزرگ جام جهانی باشگاه‌ها؛ رونالدو، صلاح، نیمار و دیگر ستارگان
X
آگهی تبلیغاتی