×
فرهنگی
شناسه خبر : 60999
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/12/25 ساعت 16:35
اثرات سفرهای نوروزی، چالش بزرگ در هفته‌ها و ماه‌های آینده

اثرات سفرهای نوروزی، چالش بزرگ در هفته‌ها و ماه‌های آینده

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: با توجه به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هفته‌های اخیر و احتمال سفرهای نوروزی این امکان وجود دارد که دچار خیز جدید بیماری کرونا شویم

نورنیوز ـ گروه جامعه: «سیما سادات لاری» سخنگوی وزارت بهداشت، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با وجود عدم رعایت پروتکل‌ها و انجام سفرهای بین شهری آیا برای افزایش جریمه‌های کرونایی برنامه‌ریزی شده است؟ بیان کرد: در نظر گرفتن جریمه‌ها بر عهده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کروناست و توصیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنان این است که مردم از سفر رفتن خودداری کنند. در حال حاضر شرایط بیماری کووید 19در کشور ثبات نسبی دارد، اما وضعیت بسیار شکننده است و با کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی به شرایط قبل بر می‌گردیم.

وی ادامه داد: متاسفانه در هفته‌های اخیر با کاهش بسیار زیاد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور مواجه شدیم و از طرفی تعطیلات عید نوروز را در پیش داریم و به واسطه سفرهای نوروزی این هشدار وجود دارد که با خیز جدید بیماری مواجه شویم.

لاری افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد محدودیت‌های سفر پیشنهاد دهنده است و تصمیم نهایی را ستاد ملی مقابله با کرونا اتخاذ می‌کند. وی گفت: بر اساس تصمیم‌های اتخاذ شده، سفر از مبدا یا به مقصد شهرهای نارنجی و قرمز ممنوع است.

لاری با اشاره به ممنوعیت تردد بین شهری با ماشین شخصی و مجاز بودن سفر با اتوبوس و قطار و خطر بیشتر ابتلا در فضای عمومی بیان کرد: به طور کلی هرگونه تجمع در فضای سربسته و به مدت طولانی، در صورت حضور احتمالی فرد بیمار می‌تواند منجر به سرایت بیماری به سایر افراد حاضر در آن فضا شود.

وی گفت: یکی از اقداماتی که برای سفر با وسایل حمل و نقل عمومی مثل قطار و اتوبوس و هواپیما اتخاذ شد، نداشتن تست مثبت کرونا است، یعنی قبل از فروش بلیط، وضعیت سلامت افراد از سامانه‌های وزارت بهداشت استعلام می‌شود و اگر فرد تست مثبت کرونا نداشته باشد، بلیط به فرد فروخته می‌شود که با این حال، احتمال خطر همواره وجود دارد و همچنان توصیه وزارت بهداشت این است که مردم نوروز امسال را هم تحمل کرده و از سفر رفتن خودداری کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت بیماری کرونا در اردیبهشت ماه افزود: با توجه به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هفته‌های اخیر و احتمال سفرهای نوروزی این امکان وجود دارد که دچار خیز جدید بیماری کرونا شویم، در این زمینه بارها از مردم عزیز کشورمان خواستیم که با توجه به آغاز واکسیناسیون کرونا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری را جدی‌تر بگیرند تا نوروز امسال را به سلامت بگذرانیم.

وی در پایان گفت: در بهار 1400 به واکسن‌های وارداتی و تولید داخل دسترسی خواهیم داشت و به مرور افراد بیشتری در کشور واکسینه می‌شوند، سفرهای نوروزی می‌تواند یک چالش بزرگ در هفته‌ها و ماه‌های پیش رو باشد و امیدواریم مردم همانند نوروز گذشته در این زمینه همکاری و همراهی مناسبی با نظام سلامت داشته باشند.


ایلنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«سانائه تاکایچی» اولین زن نخست‌وزیر در تاریخ ژاپن شد
نه به پادشاهی!
سرماخوردگی تا 8 بار در سال برای کودکان طبیعی است
دزدی از موزه لوور و اعتبار فرانسه را زیر سوال برد
نقص فنی برق، خط 5 مترو تهران را دچار اختلال کرد
افشای پیام تند فرستادگان ترامپ به نتانیاهو درباره آتش‌بس غزه
سیاست‌نامه | چه کسی در تئور اختلافات سیاسی هیزم می‌گذارد؟
ناکامی دوباره سنای آمریکا در تصویب بودجه؛ دولت همچنان تعطیل
علت سرگیجه هنگام تغییر وضعیت خواب چیست؟
آفتاب آنتالیا زیر سایه دلار یارانه‌ای!
جزایر سه‌گانه ایرانی در انتظار ورود به تقویم
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 29 مهر+ وضعیت استان ها
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه‌شنبه 29 شهریور 1404 + ساعت بازی سپاهان
چرا نباید از رسیدن به 60 سالگی ترسید؟
بهره هوشی دوقلوهای همسان یکسان نیستند!
گل‌های دی ان ای به بدن دارو می‌رسانند!
خشونت علیه مسلمانان در هند به سرگرمی تبدیل شده است
هشدار درباره رژیم کتوژنیک
برای سلامتی ریه ها آه بکشید
گفتگوی عراقچی و گوترش پیرامون مسائل غزه
کارشکنی اسرائیل در غزه همزمان با آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس
اولتیماتوم چند هفته‌ای ترامپ به چین
شهادت 270 نفر در لبنان پس از برقراری آتش بس
سهمیه جهانی برای گلبال ایران
اسرائیل طرح آمریکا برای توقف حملات به لبنان را رد کرد
غریب‌آبادی: همکاری با آژانس در چارچوب توافق قاهره‌ متوقف شد
آمریکا تحریم های سوریه را لغو می کند؟
اعتراف عجیب نتانیاهو به نسل کشی در غزه
چرا داوران دیدار استقلال و الوحدات تغییر کردند؟
ادعای نیوزویک درباره گسترش همکاری‌های تهران و مسکو
راه‌حل قالیباف برای مترو حومه و بافت فرسوده تهران
نورنما | عبور جالب یک کشتی از تنگه پاناما
کسری بودجه 300 هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی تا پایان سال!
قتل خونین پدرزن توسط دامادش
ماجرای احضار کادر فنی پرسپولیس چیست؟
وزیر میراث فرهنگی : اختیاراتم را به استانداران تفویض کردم
نظامیان آذربایجانی به نیروهای چند ملیتی در غزه پیوستند
آمریکایی‌ ها در صدر گردشگران حرم حضرت معصومه (س)
تعطیلی پالایشگاه روسیه به دنبال حمله پهپادی اوکراین
بازدید همسران سفیران 20 کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)
دومین پیروزی تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان
رئیس جمهور سابق فرانسه روانه زندان شد
درخشش پرشکوه دختران هندبالیست ایران مقابل چین
علی مطهری: جای حجاب، کم‌فروشی و گرانفروشی را رصد کنید
واکنش عراقچی به ادعاهای ضدایرانی لهستان
جزئیات سقوط بالگرد نیروی دریایی آمریکا
واکنش یوسف پزشکیان به سخنان اخیر مهرداد بذرپاش
بیانیه بغداد درباره رایزنی اخیر لاریجانی و الاعرجی
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 28 مهر 1404
موج جدید تنش میان ترامپ و کلمبیا
X
آگهی تبلیغاتی