×
سیاسی
شناسه خبر : 60973
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/12/24 ساعت 16:11
هرکس دلش به حال ایران و فرزندانش می‌‌سوزد باید شرایط انتخابات بسیار پرشکوه را فراهم کند

سید حسن خمینی:

هرکس دلش به حال ایران و فرزندانش می‌‌سوزد باید شرایط انتخابات بسیار پرشکوه را فراهم کند

یادگار امام تصریح کرد: حکومت امیرالمؤمنین(ع) هم وقتی مردم او را همراهی نکنند جلو نمی رود. از همین رو، امروز هرکس دلش به حال ایران، فرزندان و نسل های آینده اش می سوزد باید شرایط یک انتخابات بسیار پرشکوه را فراهم کند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: دبیرکل و جمعی از اعضای حزب مردم‌سالاری عصر روز جمعه 22 اسفندماه در حسینیه جماران با حجت الاسلام سید حسن خمینی دیدار کردند.

یادگار امام در بخشی از سخنان خود با تأکید بر اینکه هیچ راهی برای برون رفت از مشکلات وجود ندارد جز اینکه قاطبه ملت اراده کند، گفت: هرکس دلش به حال ایران، فرزندان و نسل‌های آینده‌اش می‌سوزد باید شرایط یک انتخابات بسیار پرشکوه را فراهم کند. 

سید حسن خمینی با اشاره به حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) گفت: جامعه متعلق به همه است و کسی نسبت به دیگری اولویت ندارد. اینگونه نیست که اگر من به شما حق سخن می دهم در حق شما لطف می کنم؛ بلکه اگر جلوی حقّت را بگیرم، دارم به شما ظلم می کنم. من و شما در متن جامعه به یک اندازه حق داریم و هرکس می تواند زندگی و عقیده خودتان را داشته باشد.

او با اشاره به مشکلات جامعه اظهار داشت: راه حل شکم گرسنه، بیکاری، معیشت و گرانی از عللی می گذرد که اگر به آن علل توجه نکنیم گرفتار پوپولیسم می شویم. کسی که می گوید می خواهم این مشکلات را حل کنم، ببینیم آیا علت هایش را درست بیان می کند یا خیر؟! هیچ راهی برای برون رفت از مشکلات وجود ندارد جز اینکه قاطبه ملت اراده کند. همه جریان های خارجی و داخلی این را می فهمند که وقتی یک موج اجتماعی قوی بلند شود، اصلا مهم نیست این موج پشت چه کسی باشد، چرا که هر فرد یک قطره برآمده از آب است؛ از همین رو بدنه این یخ که مردم هستند مهم است.

یادگار امام با بیان اینکه تأثیر کلام امام برای این بود که عمق این سخن تا خانه تک تک مردم ایران بود، تصریح کرد: حکومت امیرالمؤمنین(ع) هم وقتی مردم او را همراهی نکنند جلو نمی رود. از همین رو، امروز هرکس دلش به حال ایران، فرزندان و نسل های آینده اش می سوزد باید شرایط یک انتخابات بسیار پرشکوه را فراهم کند. این اتفاق با شعار محقق نمی شود و شرایط و لوازم  خاص خود را دارد. باید همه شهروندان احساس کنند در این انتخابات دارای نماینده هستند که حرف آنها را بزند. اگر سرمایه های اجتماعی کم شده باید آن را برگردانیم.

او گفت: همه هویت جمهوری اسلامی، قانون اساسی و برخی فصل ها و بندهای آن مثل ولایت فقیه و حقوق مردم است که مردم به خاطر امام به آن رأی دادند. لذا وصیت امام وصیت یک پدر نیست که فوت کرده و از میان ما رفته است؛ بلکه وصیت امام امضای قانون اساسی است، وصیت امام میثاق مردم است. من هم مطمئن هستم رهبر معظم انقلاب خلف شایسته امام نسبت به امام و وصیت امام و خط امام معتقد هستند و نمی گذارند سست شود. البته همه تعهد داریم و باید این مسأله را رعایت کنیم.

سید حسن خمینی تأکید کرد: به فهم عمومی مردم و درک آنها اعتماد داشته باشیم؛ حرفمان را صادقانه بزنیم و ان شاء الله خداوند هم تفضل می کند که وظیفه خودمان را در هر مقامی که هست انجام بدهیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی