×
سیاسی
شناسه خبر : 60752
تاریخ انتشار : شنبه 1399/12/16 ساعت 12:38
رییس جمهوری برزیل در واکنش به انتقادها از نحوه مدیریت بحران کرونا در کشورش از مردم و منتقدان خود خواست تا غُر نزنند.

رییس جمهوری برزیل در واکنش به انتقادها از نحوه مدیریت بحران کرونا در کشورش از مردم و منتقدان خود خواست تا غُر نزنند.

بولسونارو 3 ماه پیش مدعی شده بود شیوع ویروس کرونا در کشورش رو به پایان است اما از آن زمان تاکنون قریب به 85 هزار برزیلی بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته اند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «ژائیر بولسونارو» رییس جمهوری برزیل که اعتقادی به اعمال محدودیت ها برای جلوگیری از شیوع ویروس در کشورش ندارد، از مردم خواست دیگر از تلفات بالای شیوع ویروس کرونا در برزیل اظهار گله و شکایت نکنند.

رییس جمهوری برزیل این اظهارات را پس از رکوردشکنی میزان تلفات روزانه کرونا در برزیل طی هفته گذشته بیان کرده است.

برزیل با مرگ بیش از 260 هزار نفر در اثر ابتلا به کرونا، پس از ایالات متحده آمریکا بیشترین میزان تلفات انسانی را بابت شیوع ویروس کرونا متحمل شده است؛ با این حال رییس جمهوری برزیل بارها اعلام کرده اعتقادی به اعمال محدودیت ها به خاطر کرونا ندارد و چندین وزیر بهداشت کابینه خود را به دلیل نظرات متفاوت آنها درباره راه های مقابله با ویروس کرونا، برکنار کرده است.

بولسونارو در اظهارات جدید خود بار دیگر اعمال محدودیت های کرونایی را به باد انتقاد گرفت و گفت: "چه مدت می خواهید در خانه بمانید و همه چیز را تعطیل کنید؟ دیگر هیچکس تحمل نمی کند. ما برای قربانیان متاسفیم، اما نیاز به یک راه حل داریم."

او گفت:« دست از غُر زدن بردارید. تا کی می‌خواهید بخاطر آن گریه کنید؟»

رییس جمهوری برزیل این اظهارات را در جمع گروهی از حامیانش در اجتماعی در ایالت «گویاس» در غرب برزیل بیان کرد. ایالتی که بیش از 9 هزار قربانی کرونا داده است.

بولسونارو گفت باید زندگی با ویروس کرونا را پذیرفت و محدودیت ها را کنار گذاشت؛ چون از نظر او تعطیل کردن کسب و کارها و انزوای مردم در قرنطینه خانگی بسیار بیش از ویروس کرونا آسیب زا خواهد بود.

اظهارات اخیر بولسونارو منتقدان او را عصبانی کرده و «سیرو گومس» رقیب برجسته چپ بولسونارو در توییتی نوشت: باید این کلاهبردار را استیضاح و زندانی کرد. این رهبر مخالفان بولسونارو، رییس جمهوری برزیل را «گورکن برزیل» نامید.

اظهارات بولسونارو در حالی است که طبق گزارش ها جهش ویروس کرونا در برزیل باعث شیوع بیشتر ویروس شده و این کشور طی روزهای گذشته بیش از 75 هزار مورد ابتلا و نزدیک به 2 هزار مرگ روزانه را تجربه می کند.

کارشناسان نظام بهداشت و درمان برزیل هشدار داده اند در صورتی که سیاستی قاطع برای اعمال محدودیت به مورد اجرا درنیاید، طی روزهای آتی وضع وخیم تر می شود و ممکن است به فروپاشی کامل نظام بهداشت و درمان برزیل منجر شود.

کارشناسان پیش بینی می کنند با ادامه روند کنونی، برزیل در روزهای آینده با ابتلای روزانه 100 هزار نفر و مرگ روزانه بیش از 3 هزار نفر مواجه شود.

این پیش بینی در حالی است که بولسونارو در 10 دسامبر سال گذشته (حدود 3 ماه پیش) در اظهاراتی مدعی شده بود شیوع ویروس کرونا در برزیل به روزهای پایانی خود رسیده است؛ اما از آن زمان تاکنون با جهش ویروس کرونا قریب به 85 هزار برزیلی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.


عصر ایران
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقاد عراقچی از رویکرد غیرمسولانۀ 3 کشور اروپایی
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم
واکنش رژیم جولانی به بمباران ده‌ها نقطه در سوریه توسط آمریکا
ترامپ: حمله به اهداف داعش در سوریه موفقیت‌آمیز بود
مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعدام شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 29 آذر 1404+ وضعیت استانها
درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟
ربات‌های میکرونی هوشمند، جراحان آینده در درون بدن انسان
ابزار هوش مصنوعی برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی در حملات سایبری
کشف بی‌سابقه کاوشگر پارکر/خورشید چگونه مواد خود را بازیافت می‌کند؟
سفر 40 دقیقه‌ای به‌جای 6 ساعت با تونل جدید جهانی
افزایش 15 درصدی ظرفیت باتری سدیم‌یونی با یک تغییر شیمیایی هوشمندانه
ماجرای عجیب مردی که با خوردن یک همبرگر ساده مُرد!
5 تکنیک کاربردی برای مقابله با استرس در زندگی روزمره
حماس بدون اکسیژن هم زنده می ماند
تانک‌های آبرامز استرالیا در راه اوکراین
اعتراف ترامپ به نارضایتی‌های اقتصادی مردم آمریکا
حماس: طرح ساخت شهرک‌ جدید در شرق قدس، در چارچوب پروژه الحاق است
حضور مقامات اروپایی در گفت‌وگوهای نمایندگان آمریکا و اوکراین
بیانیه دفتر نتانیاهو درباره نشست الناقوره
دیدار نفت و گاز گچساران - پیکان به تعویق افتاد
رکورد تقاضای ثبت نام در ایران خودرو شکست!/فردا آخرین مهلت ثبت نام
هشدار درباره یخ‌زدگی کنتورهای آب
هشدار بغداد و رم درباره تبعات هرگونه تنش جدید علیه ایران
سفیر آمریکا: درباره غزه و ایران اختلافی با اسرائیل نداریم
کاهش بیش از 50 درصدی ابتلا به آنفلوانزا در کرمانشاه
نخست‌وزیر مصر: اسرائیل باید فوری و بدون قیدوشرط از خاک لبنان خارج شود
فرد توهین‌کننده به رئیس‌جمهور شهید احضار شد
حمله توپخانه‌ای به مدرسه محل اسکان آوارگان فلسطینی
کدام مدارس شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟/نام استانهایی که کار ادارات با تاخیر آغاز می شود
بیانیه سفارت آمریکا در لبنان درباره نشست کمیته ناظر بر آتش‌بس
عکس های منتخب ایران، جمعه 28 آذر 1404
مدودف: اجلاس اتحادیه اروپا «نشست دزدها» است
ربیعی: 37 درصد جوانان در سن کار، نه شاغلند و نه محصل
رشد بیت‌کوین و اتریوم در معاملات امروز
حماس: نشست میامی باید به اجرای کامل آتش بس منجر شود
تکرار ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه ونزوئلا
اوکراین: به نفت‌کش روسیه در آب‌های مدیترانه حمله کردیم
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد/افزایش شمار جانباختگان به 7 نفر
واکنش چین به فروش تسلیحات آمریکا به تایوان
بهانه جدید تل‌آویو برای اعزام نیرو به کرانه باختری
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
عضو دفتر پزشکیان: نقد گذشته لازم است اما به شرط ادب
دستگیری مرد متجاوز به 35 زن در لباس تعمیرکار
تحریم‌های جدید لندن در پرونده خشونت‌های سوریه
جان‌ باختن کودک 6 ساله در سیلاب روستای مهرگی سیریک
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
X
آگهی تبلیغاتی