×
سیاسی
شناسه خبر : 60609
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/12/11 ساعت 14:29
کشته سازی؛ تکنیک تکراری و نخ‌نمای ضدانقلاب

کشته سازی؛ تکنیک تکراری و نخ‌نمای ضدانقلاب

درست در بزنگاه‌ها، عده‌ای از ضدانقلاب برای اینکه مردم را نسبت به حکومت بدبین کنند، دست به کشته‌سازی می‌زنند؛ حربه‌ای که از اغتشاشات سال 78 به این طرف بسیار از آن استفاده کرد‌ه‌اند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: از شایعه تا واقعیت: هفته گذشته سراوان سیستان و بلوچستان روزهای ناآرامی را پشت سر گذاشت. در پی درگیری در مرز پاکستان و ادامه درگیری‌‌ها به داخل مرزهای ایران، چهار نفر از جمله یک مامور نیروی انتظامی جان خودشان را از دست دادند.

پس از این اتفاقات، عناصر گروه‌های شرور به بهانه حمایت از کشته‌های جعلی پاسگاه شمسر با سلاح‌های مختلف از جمله سلاح‌های سبک و نارنجک انداز به قصد تصرف پاسگاه کورین و قلعه بید حمله کردند که با رشادت نیروی انتظامی ناکام ماندند.

در پی این حوادث، برخی سودجویان برای تحت تاثیر قراردادن افکار عمومی و احساسات مردم دست به انتشار تصاویر و فیلم های جعلی زدند. یکی از این تصاویر که به‌صورت گسترده در فضای مجازی به عنوان جنایت نظام علیه مردم سراوان منتشر شد، تصویری از یک مادر در کنار پیکر خونین فرزندش بود.

اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که این تصویر ادعایی، سال ۲۰۱۸ توسط کاربران افغانستانی منتشر شده بوده است.

پروژه کشته‌سازی و همان سیاست نخ‌نما شده

یا در نمونه دیگر ضدانقلاب در راستای پروژه شهیدسازی خود فیلمی را به عنوان شهید حادثه سراوان منتشر کردند که مشخص شد فرد مذکور زنده است.

این هجمه‌ها درحالی بود که گروهک تروریستی الاحوازیه این تصاویر ادعایی را سال ۲۰۱۶ در صفحات خود منتشر کرده بود.

این روش، تکنیک نخ نما شده ضدانقلاب است که در برهه‌های حساس از تصاویر جعلی برای بحرانی کردن فضا استفاده می‌کند تا احساسات مخاطبان را تحت تاثیر قرار دهد.

 کشته‌سازی‌های آبان

در اغتشاشات آبان ۹۸ هم کانال های تلگرامی و شبکه‌های ماهواره‌ای پروژه شهیدسازی را برای فشارهای بین المللی علیه ایران کلید زدند.

البته این شایعات به این موارد محدود نشد و در ادامه، برخی با ادعاهای عجیب مدعی شدند که جنازه‌های کشته‌های آبان را در آب انداخته‌اند!

نوجوانی که خودش شایعه مرگش را تکذیب کرد

یکی از اصلی‌ترین شایعات روزهای ابتدایی اغتشاشات ۹۶، کشته شدن امیرحسین پاپی نوجوان ۱۳ ساله اهل دورود آن هم توسط نیروهای امنیتی در اعتراضات تهران بود.

پس از انتشار این شایعات بود که فیلمی از امیرحسین پاپی منتشر شد که خودش در این فیلم صحبت کرد و دروغ ضدانقلاب را این گونه برملا کرد.

فردی که در توییتر کشته شدنش را تکذیب کرد

در نمونه دیگر،  کاربران ضدانقلاب در شبکه‌های اجتماعی در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، پروژه جدید کشته‌سازی را به راه انداختند. نکته جالب توجه این بود که یکی از افراد همین لیست خودش کشته شدنش را در توییتر تکذیب کرد.

وقتی به خبرنگار مرحوم روزنامه قدس هم رحم نمی‌کنند

در همین سال رسانه‌های ضدانقلاب با فوتوشاپ اعلامیه‌ای را برای یکی از خبرنگارانی که براثر سرطان فوت کرده بود جعل کردند و مدعی شدند وی بر اثر  پرتاب گاز اشک آور و تیرهوایی ماموران و شوک ناشی از آن جان باخته است.

 تصویر مشروب‌فروشی مصر به جای اهواز

 تصویر زیر در همان سال در برخی کانال ها با عنوان خون های ریخته شده حکومت اسلامی در اهواز منتشر شد.

بررسی های خبرنگاران نشان داد که این تصاویر مربوط به حمله مسلحانه به یک مشروب فروشی در مصر بوده و نه درگیری در اهواز.

جعل تصویر سال ۲۰۱۶ به جای بازداشتگاه دراویش

پس از آشوب‌های دراویش منتسب به گناباد در سال ۱۳۹۶ برخی کانال‌ها از جمله آمدنیوز تصویری را منتشر کردند و مدعی شدند که تصویر بازداشتگاه دراویش است که افراد بازداشت شده وضعیت نامناسبی دارند.

پیگیری‌های خبرنگار ما نشان داد تصویری که رسانه‌های ضدانقلاب به عنوان وضعیت نامناسب دراویش دستگیر شده منتشر کردند، سال ۲۰۱۶ یعنی پنج سال پیش از ماجراهای خیابان گلستان هفتم، در برخی رسانه‌های کردی و همچنین فیس بوک برخی از کاربران  منتشر شده بود.

اما شاید بتوان آغاز شهرت پروژه «کشته‌سازی» را به فتنه سال ۸۸ نسبت داد.  بارها نام افرادی به عنوان کشته‌های سال ۸۸ منتشر می‌شد که هیچ کدام واقعیت نداشت.

ترانه‌ای که برای ضدانقلاب خوش آهنگ نبود

یکی از معروفترین افرادی که توسط  ضدانقلاب به عنوان کشته جا زده شد و حتی خبرش هم برای فشار علیه جمهوری اسلامی در رسانه‌های غربی و حتی توسط مسئولان آمریکایی اعلام شد «ترانه موسوی» بود. در متن اخبار ضدانقلاب نوشته شده بود: «ترانه موسوی توسط نیروهای به اصطلاح لباس شخصی دستگیر، و بعد از تجاوز و شکنجه به قتل رسید.»

فراری‌‌ای که شهید جا زده شد!

سعیده پورآقایی، یکی دیگر از قربانیان پروژه کشته‌سازی بود که ادعا شده بود پس از دستگیری، شکنجه و هتک حرمت توسط بسیجیان، سوزانده شده و در قطعه ۳۰۲ بهشت زهرا دفن شده است! اما چندی بعد، این دختر که از خانه فرار کرده بود شناسایی و به خانواده‌اش تحویل داده شد. او در گفت‌و‌گو با رسانه ملی ماجرای فرار خود و تلاش برخی برای سوءاستفاده از او را اینگونه روایت کرد: «روز ۱۳ تیر از خانه بیرون رفتم. چون در قفل بود و مادرم ممانعت می‌کرد از تراس پریدم و پایم شکست، وقتی رفتم بیرون خیلی حالم بد بود و بدنم زخمی شده بود. من را به بیمارستان بردند و از من پرستاری کردند. در این مدت یک بار یکی از افراد به من گفت که عکس من را به عنوان کسی که در تظاهرات کشته شده در سایت‌ها زده‌اند!»

احمدباطبی و شایعه پیراهن خونی دوستش

هرچند پروژه کشته‌سازی در فتنه ۸۸ مشهور شد اما تاریخ این کشته‌سازی‌ها به سال‌ها قبل‌تر برمی‌گردد. در آشوب‌های سال ۷۸ و ماجرای اتفاقات کوی دانشگاه، فردی به نام احمد باطبی که اصلا دانشجوی دانشگاه تهران نبود، در راستای اجرای طرح کشته‌سازی، با در دست گرفتن یک زیرپیراهن خونی (که بعدها اعتراف کرد در خانه با خون حیوانات، زیرپیراهن را رنگی کرده بود) مدعی کشته شدن دوست دانشجوی خود شد. او که با همین عکس به شهرت جهانی رسیده بود، مدتی بعد از ایران فرار کرد و در آمریکا به فعالیت‌های ضدایرانی خود ادامه داد.

 

 

 

 


فارس
نظرات

آخرین اخبار
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی
عقب‌نشینی فلزات گرانبها در بازارهای جهانی
اعتراف رسانه‌های عبری به تغییر تاکتیک حزب‌الله/گذار به جنگ چریکی و آغاز مرحله فرسایشی
طرح حذف تیم ملی ایران توسط آمریکا شکست خورد
کدام ازدواج‌ها بیشتر در معرض طلاق هستند؟
ایران و آمریکا؛ توافق یا جنگ؟
مارکوس رشفورد، شاگرد آقای خاص می‌شود؟
ادامه مذاکرات، مانع جنگ
آیا ترامپ ماشه جنگ با کوبا را می‌چکاند؟
آغاز واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز +احکام جدید تا پانزدهم خرداد صادر می شود
جاده قدیم چالوس مسدود شد؛ از مسیر جایگزین بروید
قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1405/ ترمز افزایش قیمت خودرو کشیده شد؟ + جدول
«قدرت معنایی»؛ مهم‌ترین سنگر برای عبور از بحران
بیشترین گروهی که از اختلال و قطعی اینترنت آسیب می‌بینند زنان هستند
بازآرایی نیروها برای خنثی‌سازی تهدید در مبدأ، معادلات را تغییر داد
چرا آمریکا نمی‌تواند ایران را شکست دهد؟
لیست نهایی برزیل برای جام جهانی 2026 اعلام شد؛ بازگشت نیمار به جمع طلایی پوشان
اولین روز معاملاتی بورس 1405؛ تقابل صف فروش سنگین با رشد نمادهای بانکی و خودرویی
70 درصد توان موشکی ایران کاملاً دست‌نخورده است
تاب‌آوری به مثابه یک سازه ملی
زنگ خطر خشکسالی در تهران دوباره به صدا درآمد
تجویزهای غیرمنطقی دارو تحت پوشش بیمه نخواهد بود
وزن گرفتن چین در راهبردهای جدید ایران
سیاست نامه | پزشکیان و رئیسی کجا به هم رسیدند؟
چگونه با تکنیک‌های روانشناسی استرس را مدیریت کنیم؟
«پادشاه» کشتی ایران کنار اسطوره‌های جهان
جنایت هولناک در سونای ویلای لواسان؛ فرجام کینه داماد از مادرزن بر سر ارثیه
محکومیت جهانی حمله اسرائیل به ناوگان صمود؛ اتحاد 10 کشور علیه رژیم صهیونیستی
قطر حمله رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کرد
ترافیک سنگین در آزادراه‌های قزوین – کرج و ساوه – تهران