×
سیاسی
شناسه خبر : 60597
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/12/11 ساعت 11:09
انفجار کشتی رژیم صهیونیستی و اظهارات دن‌کیشوتی نتانیاهو

نورنیوز بررسی کرد؛

انفجار کشتی رژیم صهیونیستی و اظهارات دن‌کیشوتی نتانیاهو

اظهارات غیر مستند نتانیاهو در مورد نقش ایران در انفجار کشتی این رژیم، شیوه جدید و غیر قابل درکی نیست چرا که او رژیمی را نمایندگی می‌کند که حیاتش در بحران‌سازی است و بر این اساس از هیچ اقدامی برای تقویت «راهبرد تنش‌آفرینی فعال» فروگذار نمی‌کند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: جمعه هفته گذشته خبر وقوع انفجار در یک کشتی باری رژیم صهیونیستی به نام «ام وی هلیوس ری» که متعلق به شرکت کشتیرانی «ری» واقع در تل‌آویو است از سوی رسانه‌ها منتشر شد.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز به صورت صریح انفجار کشتی این رژیم را به ایران منتسب نمود و در اظهاراتی تهدیدآمیز اعلام کرد که به این اقدام واکنش نشان می‌دهد.‌

نتانیاهو اظهارات تکراری و مستمر خود در مورد ایران را مجددا بیان کرد و گفت: در همه جبهه‌ها به ایران ضربه می‌زنیم.

بر اساس اخبار منتشر شده از سوی رسانه‌ها،  کشتی «هلیوس ری» که از بندر دمام عربستان سعودی عازم سنگاپور بوده روز پنج شنبه ۷ اسفندماه (۲۵ فوریه) ساعت ۲۰ و ۴۰ دقیقه به وقت محلی در دریای عمان دچار انفجار شده و حفره‌هایی در دو طرف کشتی ایجاد شده است.

«رامی اونگار» مالک اسراییلی این کشتی چند ساعت پس از انتشار خبر انفجار در مصاحبه با رادیو «کان» رژیم صهیونیستی گفت: «آسیب کشتی از دو حفره با قطر یک متر و نیم تشکیل شده اما برای ما هنوز روشن نیست که این حفره‌ها در اثر انفجار یک موشک ایجاد شده یا یک مین که به بدنه کشتی وصل بوده است.»

به دنبال انتشار این خبر، برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی با انتشار اخبار هدف‌مند مدعی شدند که مقامات صهیونیست، ایران را مسئول این حمله می‌دانند.

در این میان، «بنی گانتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پا را از انتشار خبرهای غیر رسمی رسانه‌ای فراتر گذاشت و در اظهارنظری محتاطانه اعلام کرد: «ارزیابی اولیه نشان می‌دهد ایران در پشت هدف قرار دادن کشتی اسرائیلی در روز پنجشنبه قرار دارد اما این موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد.»

از روز جمعه هفته گذشته که این خبر و اظهارنظرهای مربوط به آن منتشر شد هیچ‌یک از مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران واکنشی به این رخداد و فضاسازی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در این خصوص نداشته‌اند.

اظهارات نتانیاهو و متهم‌سازی ایران در خصوص حمله به کشتی رژیم صهیونیستی جدیدترین اعلام موضع مقامات این رژیم با هدف متهم‌سازی ایران در این رخداد بوده است.

این ادعاها از سوی نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که هیچ‌گونه سند و نشانه‌ای در خصوص اثبات این اتهام حتی از نوع نقاشی‌های معروف نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارائه نشده و صرفا تلاش می‌شود با هیاهوی رسانه‌ای صحت این ادعا به افکار عمومی القاء شود.

ایران همواره در زمینه حفظ امنیت خطوط کشتیرانی تجاری پیشرو بوده و اساسا یکی از دلایل مخالفت جدی جمهوری اسلامی با حضور تنش آفرین نیروهای نظامی بیگانه در منطقه، مختل شدن امنیت کشتیرانی تجاری است.

رفتار و گفتار نتانیاهو اما شیوه جدید و غیر قابل درکی نیست چرا که او رژیمی را نمایندگی می‌کند که حیات آن در بحران‌سازی است و بر این اساس از هیچ اقدامی برای تقویت «راهبرد تنش‌آفرینی فعال» فروگذار نمی‌کند.

نتانیاهو در ساختار سیاسی رژیم صهیونیستی جایگاه متزلزلی دارد. سوء مدیریت و ناکارآمدی او در کنار پرونده‌های سنگین فساد مالی خود و خانواده‌اش، شرایط بسیار سختی را برای پیروزی در انتخابات سوم فروردین ۱۴۰۰ در سرزمین‌های اشغالی پیش روی او قرار داده و از این رو تلاش می‌کند با رفتارهای «دن‌کیشوتی» طیف‌های افراطی درون این رژیم را به سمت خود جلب کند.

اگرچه تهدیدات آشکاری مشابه آنچه که نتانیاهو در متهم‌سازی ایران در خصوص انفجار کشتی این رژیم بیان داشت فارغ از واکنش ایران، هزینه‌های سنگین سیاسی و امنیتی برای دولت او به دنبال خواهد داشت لیکن نخست وزیر رژیم صهیونیستی به خوبی می‌داند که هرگونه شرارت علیه جمهوری اسلامی ایران پاسخی چند برابری و پشیمان کننده خواهد داشت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پایان محاصره دریایی ایران با بازگشایی تنگه هرمز
غریب‌آبادی: ایران پیروز نبرد یک‌ساله با متجاوزان است
حمله پهپادی حزب الله به مرکز فرماندهی ارتش اسرائیل
تاریخ‌سازی یوکی ایشیکاوا / سامورایی‌ها در صدر امتیازآوران جهان
گام جدید در شفافیت اقتصادی؛ سامانه «صورا» آغاز به کار کرد
معادل جدید کلمه «هدفون» تصویب شد
احتمال تغییر در برنامه امتحانات نهایی
عکس های منتخب ایران، شنبه 23 خرداد 1405
تصادف زنجیره‌ای در اشرفی اصفهانی تهران چند مصدوم داشت
جدال تاریخی ایران و نیوزیلند برای نخستین‌بار در جام جهانی
ضربه امنیتی به داعش در الانبار؛ حامی مالی داعش دستگیر شد
ادعای ترامپ: فردا با ایران توافق می‌کنیم / تنگه هرمز باز می‌شود
ابرنفتکش از محاصره آمریکا گذشت
اورژانس ایران در لیست 10 کشور برتر جهان
آزادراه شهید شوشتری در تهران پس از 18 سال افتتاح شد
نجات نوزاد یک‌ماهه در زاهدان با راهنمایی تلفنی اورژانس 115
تبانی در کاخ سفید؟ / هدیه ویژه وزارت دادگستری به شرکت‌های ترامپ
بحران انرژی در سایه جنگ منطقه‌ای؛ کشاورزان آمریکا زیر فشار اقتصادی
عملیات گسترده الحشد الشعبی برای تعقیب هسته‌های داعش
نظامیان مست آمریکایی در چنگ پلیس ژاپن/ اوکیناوا علیه واشینگتن برخاست
امتحانات نهایی 1405 چگونه برگزار می‌شود؟
اسلام‌آباد؛ میزبان مراسم امضای توافق ایران و آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس
نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد
توقیف تاکسی سمند با 21 میلیون تومان خلافی در خراسان شمالی
بقائی: برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جایی دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم
ورزشگاه آزادی مسقف خواهد شد
اختلال 4 بانک در مسیر رفع/ برقراری واریز وجوه پذیرندگان تا ساعاتی دیگر
«من زنده‌ام»؛ روایت مردی که از دل آوار برخاست و تا آخرین نفس برای ایران ماند+ عکس و فیلم
پرواز ناتمام در شرق هند؛ 5 پرسنل نظامی در سقوط هواپیما جان باختند
ترامپ پیام «شریف» درباره نزدیک بودن توافق با ایران را بازنشر کرد
طباطبایی: کسی فریب وحدت‌شکنان را نمی‌خورد
پزشکیان:دولت در سخت‌ترین شرایط لحظه‌ای از پیگیری مشکلات مردم غفلت نکرد
سرلشکر عبداللهی: شهید شادمانی نماد ابتکار و اقتدار در مسئولیت‌های نظامی بود
«دیار مادری» در راه شبکه یک/ بازگشت زیبا بروفه پس از غیبتی طولانی
نهایی شدن اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/پرداخت بدهی از سوی دولت
شکاف 45 درصدی قیمت خودرو از کارخانه تا بازار آزاد
وزیر کشور: اقتدار و اتحاد ملی بال‌های پرواز جامعه به سمت ثبات است
خبر خوش برای فرزندان شهدا و جانبازان؛ جزئیات آزمون استخدامی جدید و جذب 12 هزار نفری
رئیس‌جمهور روسیه از پیشروی نظامی در دونباس خبر داد
انیمیشن «رویاشهر» به سینماهای ترکیه رسید
فیفا ستاره‌های مصر را چید/ تغییرات ناگهانی در پیراهن رقیب ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پنجم
تهران غبارآلود می‌شود / خطر وزش باد شدید در مناطق جنوبی و غربی
نورنما | متفاوت ترین هوادار روز اول رقابت های جام 2026
دیپلماسی تلفنی برای صلح؛ عراق و آژانس در مسیر کاهش تنش‌های منطقه‌ای
الجزیره: توافق ایران و آمریکا تا 24 ساعت آینده امضا می‌شود
گروه مرگ بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات جهانی کانادا
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود