×
سیاسی
شناسه خبر : 59209
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

حکایت دوست و دشمنی که به زور رسانه جایشان عوض می‌شود!

حادثه ناگوار گمرک اسلام قلعه در گذرگاه دوغارون و حجم گسترده خدمت‌رسانی بی‌منت طرف ایرانی در حالی صورت گرفت که رسانه‌های غربی سال‌ها است به بهانه‌های مختلف در پی اختلاف‌افکنی میان دو ملت هستند تا از این رهگذر خود را دوست و ایرانیان را دشمن ملت شریف افغانستان جا بزنند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: ظهر روز شنبه 25 بهمن ماه ناگهان در رسانه‌ها خبری فوری منتشر شد که حکایت از آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات گمرک «اسلام قلعه» افغانستان واقع در نقطه صفر مرزی این کشور با ایران و کنار گذرگاه مرزی «دوغارون» در شهرستان تایباد استان خراسان رضوی داشت.  

 در همان ساعات ابتدایی این حادثه گروه‌های امداد هلال احمر، اورژانس، آتش‌نشانی و واحدهایی از نیروی زمینی و هوانیروز ارتش و سپاه پاسداران در منطقه شرق خراسان رضوی برای کمک به دوغارون اعزام شده و چند فروند بالگرد اورژانس نیز به سمت تایباد پرواز کرد تا عملیات لازم را انجام دهد.

در مجموع ۶۵ آتش‌نشان از شهرهای تایباد، تربت‌جام، باخرز، فریمان و خواف با ۲۰ دستگاه خودروی سنگین و چهار خودروی نیمه‌سنگین آتش‌نشانی از دو جبهه شرقی و غربی عملیات مهار آتش گسترده و انفجارهای پی در پی در اسلام‌قلعه افغانستان را انجام دادند.

اعزام نیروهای امدادی در حالی صورت گرفت که والی هرات نیز به نمایندگی از دولت افغانستان برای مهار آتش سوزی خواستار کمک از کشورهای منطقه از جمله جمهوری اسلامی ایران شد.

خسارت مالی این حادثه که در بررسی‌های اولیه حدود ۵۰ میلیون دلار برآورد شده بود با توجه به سوختن حدود ۵۰۰ تانکر نفت و گاز تا بیش از یکصد میلیون دلار نیز تخمین زده می‌شود. در همین حال حدود دو هزار دستگاه تریلی در پشت مرز ایران افغانستان از حریق نجات یافت و ۴۰۰ دستگاه خودرو نیز از منطقه خطر به سوی هرات هدایت شد.

در پی انجام اقدامات امدادی و اطفاء حریق از سوی طرف ایرانی، «سید عبدالوحید زاهد قتالی» والی هرات از همکاری استاندار خراسان رضوی و هماهنگی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات قدردانی کرد و «محمد حنیف اتمر» وزیر خارجه و «امرالله صالح» معاون رئیس جمهوری افغانستان نیز از جمهوری اسلامی ایران در راستای مهار آتش‌سوزی، جلوگیری از خسارات بیشتر و همچنان گشودن مرز و انتقال بیش از یک‌هزار کامیون به خاک ایران، سپاس‌گزاری کردند.

این حادثه ناگوار و حجم گسترده خدمت‌رسانی بی‌منت طرف ایرانی در حالی صورت گرفت که رسانه‌های غربی سال‌ها است به بهانه‌های مختلف در پی اختلاف‌افکنی میان دو ملت هستند تا از این رهگذر خود را دوست و ایرانیان را دشمن ملت شریف افغانستان جا بزنند.

رسانه‌های معاند سال‌هاست با دروغ‌هایی چون برخورد بد ایرانیان با مهاجرین افغانستانی یا اجبار آنان به جنگ در سوریه و یا دستاویز قرار دادن حوادثی چون آنچه چند ماه قبل در مرز دو کشور رخ داد، سعی کرده‌اند تخم کینه و نفرت را میان دو ملت بگسترانند.   

شرایط حال حاضر افغانستان با وجود حضور 19 ساله نظامیان آمریکایی و ناتو در این کشور که با ادعای بازگشت صلح و ثبات رقم خورده اما، خود گواهی روشن بر دروغ‌ بودن این ادعاهاست. از سویی؛ شیوه تعامل غیرانسانی غرب با مهاجرین در اروپا و آمریکا در قیاس با ایران نشانه دیگری بر بطلان چنین ادعاهایی است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
X
آگهی تبلیغاتی