×
فرهنگی
شناسه خبر : 58921
تاریخ انتشار : جمعه 1399/11/17 ساعت 14:28
نظام باید پاسخ بدهد؛ چرا سلبریتی‌ها در اولویت دریافت واکسن نیستند؟!

نورنیوز بررسی کرد؛

نظام باید پاسخ بدهد؛ چرا سلبریتی‌ها در اولویت دریافت واکسن نیستند؟!

وقتی یک بازیگر درجه چندم سینما که هیچ نقطه درخشانی حتی در حرفه خود ندارد می‌گوید چرا هیچ جای دنیا یک فوتبالیست، یک بازیگر یا یک آدم‌ معروف نمی‌میرد، معلوم است که او پیش از هر چیز به این مسئله معترض است که چرا ما را آدم‌های ویژه‌ای نمی‌بینید؟!

نورنیوز ـ گروه جامعه: شاید دیگر تردیدی در این نباشد که مظلوم‌ترین کشور در موضوع مقابله با کرونا، ایران است که هم‌زمان مجبور است در چندین جبهه بجنگد، هم دشمن خبیث، ناجوانمردانه تحریم کرده، هم ماشین رسانه‌ایش با دروغ‌پردازی تحریف واقعیت می‌کند و هم سلبریتی‌های بی‌سواد در کنار ضدانقلاب داخلی در این آتش می‌دمند.

جمهوری اسلامی ایران جلوتر از بسیاری از کشورهای دنیا، هم سرعت ابتلا و تلفات را تا حدود زیادی کنترل کرده، هم دانشمندانش شانه به شانه‌ی اولین‌ها در دنیا واکسن را تولید کرده و هم تمام اقدامات لازم برای خرید واکسن معتبر را انجام داده است.

در فازهای قبلی جنگ روانی، رسانه‌های معاند به کمک عناصر داخلی خود هر چه زدند به در بسته خورد، چه آنجا که خواستند همه‌گیری کرونا را به اماکن، تجمعات و مراسم مذهبی مرتبط کرده یا فضای دعا و پویش‌های مومنانه را با برچسب خرافات تخطئه کنند و چه آنجا که خواستند جمهوری اسلامی را ناتوان از مدیریت این بحران جلوه دهند.

بر همین اساس؛ چنانچه پیش‌بینی می‌شد فاز جدید این جنگ روانی سنگین به ایستگاه واکسن رسیده تا با اسم رمز «واکسن بخرید»، نظام را متهم به سیاسی‌کاری در حوزه سلامت کرده و با قرار دادن ملت در مقابل نظام، توان تصمیم‌گیری صحیح را از مسئولین مربوطه بگیرند.

در این ایستگاه جدید هم مانند دفعات قبل، کلیدواژه این عملیات روانی یک جمله است: «ایران چون نمی‌خواهد سر به راه باشد و با همه سر جنگ دارد، تحریم شده و دود این تحریم‌ها به چشم مردمش می‌رود.»

این جریان پلید، «تحریف» را دقیقا از همین‌جا کلید می‌زند، یعنی «استقلال» را «سر به راه نبودن» و «مقاومت» را «سر جنگ داشتن» معنا می‌کند تا به زعم خود روحیه ملی را از درون تضعیف و نظام را دچار فروپاشی داخلی کند.

حال و در پی فوت چند شخصیت مشهور و محبوب که به حق احساسات جامعه را به شدت جریحه دارد کرد، دوباره فرصت برای موج‌سواری و خباثت دشمنان خارجی با سوء استفاده از احساسات پاک مردم قدرشناس و عقده‌گشایی و خودنمایی یک مشت سلبریتی بی‌سواد فراهم شده تا پروژه «فشار» را تکمیل کنند.

باید توجه داشت که ایران با وجود همه این دشمنی‌ها و خباثت‌ها در موضوع واکسن کرونا تاکنون هیچ کم‌کاری نکرده و هم‌زمان با تولید واکسن داخلی، مطابق رویه دیگر کشورها نه تنها با ثبت نام در «کوواکس» و پرداخت پول لازم برای خرید واکسن خارجی منتظر است تا بر اساس اولویتی که سازمان جهانی بهداشت تعیین می‌کند واکسن خارجی را  تحویل بگیرد، بلکه از واکسن‌های معتبر دیگر کشورها (مانند اسپوتنیک وی روسی) که در لیست کوواکس نیست نیز خریداری کرده است.

در کنار مجموعه اقدامات انجام شده، پروژه مشترکی نیز با همکاری کشور کوبا که سابقه طولانی و موفقی در تولید واکسن کرونا دارد در حال اجراست که با توجه با موفقیت آمیز بودن نتایج آن محصول تولید شده بزودی جهت واکسیناسیون عمومی در اختیار شبکه بهداشت و درمان کشور قرار می‌گیرد.

حال باید پرسید کدام کم‌کاری از سوی ایران وجود داشته و چه کار ضروری دیگری وجود داشته که انجام نشده است؟ فقط در این میان خرید و ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع شده که دلیلش بر هر صاحب عقل و منطقی روشن است.

بر این اساس معلوم است اشک تمساح یک مشت سلبریتی نه بخاطر واکسن که از سر فرصت‌طلبی برای خودنمایی و خوش خدمتی به غرب و از ترس مردن خودشان است نه مردم، چرا که حتی اگر همین الان هم واکسن مدنظر آنها وارد می‌شد، امثال ورزشکاران جوانی چون میناوند و انصاریان در اولویت تزریق نبودند.

وقتی یک بازیگر درجه چندم سینما که هیچ نقطه درخشانی حتی در حرفه خود ندارد می‌گوید چرا هیچ جای دنیا یک فوتبالیست، یک بازیگر یا یک آدم‌ معروف نمی‌میرد، معلوم است که او پیش از هر چیز به این مسئله معترض است که چرا ما را آدم‌های ویژه‌ای نمی‌بینید؟!

این در حالی است که در همین کشور ده‌ها پزشک، پرستار و کادر بهداشت و درمان که در ردیف ارزشمندترین سرمایه‌های ملی هستند، خالصانه جانشان را برای حفظ سلامت مردم فدا کرده‌اند، اما هیچ‌وقت خودشان را برتر از مردم ‌ندیده‌اند.

از آن سو هم ده‌ها بازیگر معروف در آمریکا میلیون‌ها دلار از درآمدشان ‌را برای درمان بیماران کرونایی و یا ساخت واکسن هزینه کرده‌اند اما سلبریتی‌های ایرانی نه تنها قدمی برنداشته که در کنار کاسبی کردن بعضی‌هاشان از داروهای تقلبی کرونا، می‌گویند چرا ما در اولویت واکسن نیستیم!؟


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
موج سی و هفتم عملیات وعده صادق4/ حمله به قلب تل آویو با موشک های خرمشهر و خیبر شکن
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
محکومیت کره شمالی علیه حملات آمریکایی-صهیونی به ایران
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی
آسان شدن حمله به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
حمله موشکی به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
واکنش عارف به لزوم حفظ پروتکل‌های حفاظتی در شرایط جنگی
برقراری امنیت در مرزهای غربی در بهترین وضعیت
اگر لاف نمی‌زنید ناو آبراهام لینکن را به تنگه هرمز بفرستید
دعوت ارتش از مردم برای شرکت در آیین تشییع فرماندهان شهید
درخواست آمریکا از اسرائیل: به زیرساخت انرژی ایران حمله نکن
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و عبدالعاطی درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
مکان دور بعدی مذاکرات اوکراین و روسیه مشخص شد
دستگیری 81 جاسوس وطن‌فروش