×
سیاسی
شناسه خبر : 58846
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/11/14 ساعت 12:42

فرانسه به دنبال دلارهای نفتی سعودی

مسئله مذاکره مجدد موضوعی است که جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان آن را نمی پذیرد چرا که تکلیف برجام کاملاً روشن است و اگر بخواهد برجامی دنبال شود و بازگشتی به برجام صورت بگیرد در وهله اول تنها کاری که باید انجام شود از سوی دولت آمریکاست.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل بین الملل درباره اظهار نظر رئیس جمهور فرانسه درخصوص حضور عربستان سعودی در مذاکرات احتمالی بین ایران و آمریکا گفت: به نظر می آید آقای مکرون با توجه به شکست‌های اخیر و به خصوص به عنوان مدعی تعیین دولت در لبنان دچار این توهم شده که می‌تواند در ایران و منطقه حضور داشته باشد و امر و نهی کند در حالی که ایران کمترین شأنی برای فرانسه ودولت مکرون برای این گونه اظهار نظرها قائل نیست و وی نمی‌تواند در امور داخلی ایران تصمیم گیری و حتی اظهار نظر مداخله جویانه‌ای داشته باشد.

او درباره اینکه چرا ماکرون دست به دامن عربستان شده و از عربستان به این شکل حمایت می‌کند، بیان داشت: بی شک فرانسه برای تداوم حضور خود در منطقه غرب آسیا و تامین نیازهای مالی خود تلاش می کند تا با بیان این توهمات بتواند بخشی از شیر یا همان پترو دلارهای سعودی‌ها را که بخش بزرگی از آن سهم آمریکاست، به سوی خود سرازیر کند تا از این طریق بتواند منافع ملی خود را در منطقه تأمین کند.

صدرالحسینی در واکنش به موضوع حضور سعودی‌ها در هرگونه مذاکره احتمالی بین ایران و عربستان بیان داشت:  موضوعی که آقای مکرون در باب حضور عربستان سعودی در مذاکرات برجامی بیان کرده است یا اینکه سعودی‌ها در ادامه گفتگوهای برجام احتمالی بر سر میز مذاکره باشند جنبه تبلیغی عملیات روانی و دریافت وجوهی دارد که مکرون نیازمند دریافت آن از سعودی هاست، ضمن اینکه فرانسه تلاش می‌کند مقداری از سلاح‌هایی که روی دستش مانده را به سعودی‌ها بفروشد لذا آنها تلاش می‌کنند تا در قالب بیان این موضوعات به گونه‌ای حمایت خود را از رژیم متجاوز عربستان که در حقیقت موضوع جنایت جنگی در یمن به اثبات رسیده اعلام کنند تا از عربستان سعودی هم عوایدی نصیب آنها شود.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه موضع جمهوی اسلامی در برابر آمریکا وسایر کشورها به خوبی روشن است بیان داشت: این موضوع بارها و بارها از سوی مسوولین نظام جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب بیان شده که مسئله مذاکره مجدد موضوعی است که جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان آن را نمی پذیرد چرا که تکلیف برجام کاملاً روشن است و اگر بخواهد برجامی دنبال شود و بازگشتی به برجام صورت بگیرد در وهله اول تنها کاری که باید انجام شود از سوی دولت آمریکاست.

او در پایان تصریح نمود: بازگشت امریکا به برجام و برداشتن کلیه تحریم‌ها تنها شرط جمهوری اسلامی برای بازگشت به برجام و تعهدات خود است، بنابراین جایی برای بازیگران غیرمسئول وجود ندارد. نکته بعدی این است که شأنیت عربستان در این حد و اندازه نیست که در یک موضوع مهم که به هیچ وجه به این کشور مربوط نمی‌شود دخیل شود همچنین فرانسه در کنار دو کشور انگلیس و آلمان به هیچ عنوان در موضوع تحقق برجام گامی برنداشته‌اند و نمی‌توانند برای موضوعی که آنها عدم تعهد شان کاملا اثبات شده درخواست‌های جدیدی را از جمهوری اسلامی ایران طلب نمایند، لذا سخنان آقای ماکرون هیچ ارزشی ندارد و به هیچ وجه عربستان سعودی و کشورهای حوزه خلیج فارس از نظر ما برای این منظور شأنیتی ندارند.


قدس آنلاین
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیدار هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران
برنج 400 هزار تومانی در راه است؟ پشت‌پرده گرانی بی‌پایان بازار
قتل جوان سبزواری با دسیسه شیطانی
ادارات هیرمند امروز زودتر تعطیل می‌شوند
مدارس دیرتر شروع شوند، مغزها بهتر کار می‌کنند؟
فرزین: تمرکز نقدینگی در تهران خطرناک است
شکایت تراکتور از استقلال رد شد
پیام تبریک عراقچی به تیم ملی کشتی آزاد ایران
فرانسه جنگنده‌هایی با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای در لهستان مستقر کرد
تاکید مجدد نخست‌وزیر کانادا بر به‌رسمیت شناختن فلسطین
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(82) «بیجار»
قتل هولناک همسر در ورامین با صحنه‌سازی عجیب
اجلاس دوحه؛ از کلام تا خلأ قدرت
سیاست‌نامه | پرونده هسته‌ای ابزار عقده‌گشایی‌های سیاسی نیست
98 درصد حجم آب دریاچه ارومیه از دست رفت
مهاجران غیرمجاز در فاز دوم طرد
پیام تبریک محسنی اژه‌ای به قهرمانان کشتی آزاد ایران در کرواسی
ایران(2) - تونس (1) | ملی پوشان والیبال ایران در پی جبران
دستور فوری دادستان تهران برای تعیین تکلیف 2800 خودروی وارداتی
پزشکیان در دیدار با ولیعهد سعودی: مسئولیت عربستان سنگین‌تر از همیشه است
برنج ایرانی در انبار، بازار در انتظار تدبیر
سیگار سنگین؛ دشمن خاموش خون و رگ‌ها
وقت اتحاد واقعی کشورهای اسلامی فرا رسیده است
پیام بقائی درمورد قطعنامه پیشنهادی ایران به کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
جزییات جدید از دستگیری راننده 206 چالوس+فیلم
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
حملات هوایی شدید و جنون‌آمیزی رژیم صهیونیستی به غزه
اسپانیا قرارداد نظامی 825 میلیون دلاری با اسرائیل را لغو کرد
عسلویه سه بار لرزید
جزئیات حادثه تیراندازی در معدن طلای سقز
رگبار باران و وزش باد در برخی مناطق شمالی کشور
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز سه‌شنبه 25 شهریور
حراج آینده ایران با ضعف در شایسته‌سالاری
پزشکیان قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد در جهان را تبریک گفت
اعلام ملاحظات ایران در مورد بیانیه اجلاس اسلامی - عربی راجع به تجاوز اسراییل به قطر
آخرین جزییات از افزایش تعرفه پرستاران
نظامیان آمریکایی دانش و مهارت لازم برای مقابله با پهپاد را ندارند
حادثه‌ای خطرناک برای آفرود + فیلم
اختلاف اتحادیه اروپا و آمریکا در اجرای توافق تجاری
خطر وقوع جنگ تصادفی بر سر تایوان جدی شد
پاسخ منفی مادرید به تل‌آویو؛ قرارداد تسلیحاتی 700 میلیون یورویی لغو شد
رئیس سازمان تعزیرات : افزایش 22 درصدی قیمت خودرو غیرقانونی است + فیلم
واکنش ایمانی به میزان افزایش قیمت خودرو + فیلم
جزییات درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز + آمار مصدومین
تهدید اسرائیل برای جهان اسلام به یک واقعیت ملموس تبدیل شده است
افزایش بهای نفت پس از حملات اوکراین به پالایشگاه‌های روسیه
محمد نخودی، مدال برنز جهان را برای ایران کسب کرد
تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
گروسی: زمان اجرای توافق قاهره با ایران فرا رسیده
وزیر خارجه آمریکا: روادید چه کسانی لغو می‌شود؟
X
آگهی تبلیغاتی