×
سیاسی
شناسه خبر : 58365
تاریخ انتشار : شنبه 1399/10/27 ساعت 14:11
افزایش تنش میان شهروندان آلبانی و فرقه منافقین

افزایش تنش میان شهروندان آلبانی و فرقه منافقین

رسانه های آلبانیایی از بروز تنش میان ساکنان منطقه مانز با گروهک منافقین بر سر تصاحب مشکوک برخی اراضی این منطقه خبر دادند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: رسانه های آلبانی از جمله پایگاه خبری «شیپ تارجا» روز پنجشنبه گذشته در گزارشی از بروز نارضایتی های گسترده و نگرانی شدید ساکنان منطقه مانز در نزدیکی دورس تیرانا که اردوگاه گروهک منافقین در آنجا قرار دارد خبر دادند.

این رسانه آلبانیایی با انتشار گزارشی با عنوان «همزیستی دشوار با مجاهدین خلق (منافقین): ایرانی ها قبرستان را اشغال می کنند» نوشت: ساکنان مانز در دورس پس از فروش بخشی از منطقه به مجاهدین توسط دولت، در کنار قبرستان منطقه تجمع و اعتراض خود را اعلام کردند.

ساکنان مانز که با این فروش اراضی مخالف هستند می گویند مجاهدین با اینکه می توانند مردگان خود را در اطراف اردوگاه وسیع خود دفن کنند به سراغ قبرستان آنها رفته اند و اکنون نیز در حال حصار کشی زمین های خریداری شده با ستون های بتنی هستند. این شهروندان می گویند مجبور شده اند بر خلاف رویه، در هر قبر، دو یا سه نفر از مردگان خود را در قبرستانی که سال ها متعلق به آنها بوده و اکنون در اختیار مجاهدین است دفن کنند.

شهروندان مانز همچنین به رسانه ها گفته اند، منافقین برای کفن و دفن مرده هایشان و مراسم خاصی که برگزار می کنند برای ساعت ها خیابان را مسدود می کنند و این موضوع باعث آزار و اذیت آنان شده است.

این اهالی خواستار دیده شدن شکایت خود توسط دولت آلبانی شده اند و خواستار خروج فوری منافقین از قبرستان شده اند. آنها می گویند نگرانی های آنان تاکنون مورد توجه دولت قرار نگرفته است و اگر موضوع بار دیگر تکرار شود، نگهبانانی را از اهالی منطقه در قبرستان خواهند گماشت، حتی اگر به قیمت کتک خوردن شان از منافقین تمام شود.

از سویی دیگرانتشار این خبر و فیلم های اعتراضی شهروندان آلبانی که در رسانه های این کشور بازتاب یافته باعث خشم منافقین شده است. منافقین با ترفند نخ نمای همیشگی و شناخته شده شان، این دسته از شهروندان آلبانیایی را متهم کرده اند که مزدوران جمهوری اسلامی هستند! علاوه بر اینکه پس از تهدید پایگاه های خبری اورا نیوز و دورس لاجم آلبانی توسط منافقین، این دو پایگاه مجبور به حذف اخبار اعتراضات شهروندان آلبانیایی از سایت خود شدند.

در همین حال کاربران آلبانیایی نیز نارضایتی خود را از رفتارهای خصومت آمیز گروهک تروریستی منافقین در پست هایی مربوط به گزارش تلویزیونی پایگاه شیپ تارجا نشان دادند. جورجی یزیراج گفته است که این مشکلات توسط دولت به وجود آمده است. این زباله ها کم تعداد هستند و به همان جایی که آمده اند باید بازگردند. آن زباله ها را آنجا رها نکنید. ادری فلوریان دیگر کاربر آلبانیایی این رخداد ها را نتیجه خواب زدگی مردم آلبانیایی قلمداد کرده است. پاپو دیگر شهروند آلبانیایی در پاسخ به پرسش یک کاربر درباره اینکه مجاهدین چه کسانی هستند آنها را افرادی منحرف و دارای انحطاط معرفی کرده است.


هابیلیان
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو | چگونه هنگام قطع برق از سوختن لوازم منزل مان جلوگیری کنیم ؟
چاقی با افزایش سن؛ تهدیدی جدی برای سلامتی
واکنش حزب‌الله به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برانکو: مذاکره‌ای با هیچ تیم باشگاهی و ملی نداشته‌ام
وزیر جنگ آمریکا: می خواهیم در همه جنگ ها پیروز شویم!
استقبال نخست‌وزیر اسلواکی از مصوبه به رسمیت شناختن تنها 2 جنسیت
فرستاده ترامپ: آمریکا برای حفظ ارتباط با پوتین، به بلاروس روی آورده است
یمن جنوبی؛ در حال آماده‌سازی برای پیوستن به توافقنامه‌های ابراهیم
جشنواره گل رئال در لیگ قهرمانان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، اوکراین و غزه
فعالان ناوگان صمود : «امشب یا فردا» مورد حمله اسرائیل قرار بگیرند
سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت 4 صبح بود
روسیه: اروپا نقش مستقلی در توافق هسته‌ای با ایران ندارد
گرتا تونبرگ: هدف ما پایان محاصره غزه است نه فقط کمک رسانی
نورنما | مناظر زیبای اطرف قلعه بابک و قلعه دره سی
آکسیوس: طرح ترامپ برای غزه کشورهای عربی را خشمگین کرده است
لاریجانی در کمیسیون امنیت ملی مجلس چه گفت؟
نصیر حیدریان رهبر ارکستر سمفونیک تهران از بیمارستان مرخص شد
ترامپ: روسیه با فرستادن زیردریایی هسته‌ای ما را تهدید کرده است
واکنش چین به تعرفه‌های جدید ترامپ
آغاز واریز سود سهام عدالت از فردا
زلزله 7 ریشتری فیلیپین را لرزاند
علیپور اولین طلایی ایران شد/ نقره پرتاب وزنه برای اولاد
عراقچی: سرنوشت توافق قاهره منوط به تصمیم شورای امنیت ملی است
هشدار زرد برای پایتخت؛ وزش باد شدید و رگبار در راه است
چین: هرگونه تهدید یا تحریم ایران مردود است
پزشکیان: مراکز کم بازده علمی، با هدف تمرکز حمایت‌ها بر دانشگاه‌های کارآمد اداغام شود
قالیباف: برای اجرای برنامه هفتم توسعه کمک کننده دولت هستیم
ساپینتو: استقلال هیچ‌وقت تسلیم نمی‌شود
دبیر کل کمیته‌های مقاومت فلسطین: طرح ترامپ، تکرار طرح معامله قرن است
گیتی پسند فاتح ال‌کلاسیکوی فوتسال ایران شد
ورود مجلس به تقخص از عوامل فروش فیلترشکن
بازداشت 2 نفر از ساکنان اراضی اشغالی به دلیل جاسوسی برای ایران
انگلیس خواستار پذیرش طرح ترامپ از سوی حماس شد
قتل بخاطر دلار
200 هزار دوز واکسن آنفلوانزای ایرانی در راه بازار
📱معمای خلیج فارس؛ ازسوخت رسان های آمریکا تا آمادگی های فوق العاده ایران
ترامپ برای حماس ضرب‌الاجل تعیین کرد
زنگ خطر انقراض جمعیتی؛ از کوزوو تا ژاپن
نورنما | روستایی در شرق چین، هر خانه چسبیده به یک تکه زمین کشاورزی
مرگ مشکوک سفیر آفریقای جنوبی در پاریس
آمادگی فوق‌العاده در خلیج فارس؛ ترامپ بدنبال قمار با کارت ایران است؟
لاوروف: موشک‌های تاماهاوک تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت
اعلام اسامی محرومان هفته ششم لیگ برتر فوتبال
رونمایی نسخه خطی دیوان مولانا با قدمت 700 سال در مشهد
تضعیف آمریکا و متحدانش با حملات سایبری چین
تیراندازی در جنوب قدس اشغالی و زخمی شدن چند صهیونیست
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(91) « بهار »
ورود بیش از 50 کشتی از ناوگان صمود به محدوده ممنوعه اسرائیل
عزیمت هواپیماهای سوخت‌رسان‌ آمریکا به خاورمیانه
X
آگهی تبلیغاتی