×
سیاسی
شناسه خبر : 58217
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/10/21 ساعت 21:07
این «بانوی بهشت» آدرس جهنم را می‌دهد!

نورنیوز بررسی کرد؛

این «بانوی بهشت» آدرس جهنم را می‌دهد!

بی‌راه نیست اگر بگوئیم آدرسی که «بانوی بهشت» می‌دهد آدرس غلطی است که جهان اسلام را به جهنمی دیگر از جنس آنچه در این سال‌ها بر سر جهان اسلام آمده رهنمون می‌شود، جهنمی که قرار است در آن فقط خون مسلمانان ریخته شود و بس.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: پروژه سینمایی «بانوی بهشت» ساخته شرکت فیلم‌سازی «Enlightened Kingdom»، به کارگردانی «الی کینگ» و سرمایه‌گذاری 15 میلیون دلاری «یاسر الحبیب» چند روزی است که در کشورهای مختلف از جمله آمریکا، انگلیس و کانادا به نمایش گذاشته شده است.

این فیلم که با ادعای بزرگ‌داشت شعائر شیعی و شخصیت «حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها» تولید شده، گرچه سعی کرده منطبق بر روایت شیعیان از وقایع صدر اسلام حرکت کند، اما با دست گذاشتن بر نقاط اختلافی میان مذاهب اسلامی، رویکردی تفرقه‌افکنانه دارد.

یاسر الحبیب نویسنده و سرمایه‌گذار این اثر سینمایی، مدیر شبکه تلویزیونی فدک و از عناصر وابسته به فرقه موسوم به شیرازی است که پس از افشای ارتباط فکری و مالی این فرقه با دربار ملکه انگلیس، مدعی شد الیزابت از سلسله سادات است!

او در این فیلم بدون اشاره به آمریکا و صهیونیسم به عنوان موسسین اصلی گروه‌های تروریستی ـ تکفیری مانند داعش، در حالی با هدف عمق‌بخشی به اختلافات جهان اسلام مدعی می‌شود که امثال داعش از تفکرات اهل سنت نشأت گرفته که بخش زیادی از قربانیان توحش داعشی هم‌کیشان سنی مذهب بوده‌اند.

در تبیین آنچه در پس پرده چنین اقداماتی می‌گذرد، توجه به نقش ویژه و تاریخی دربار و دولت خبیث انگلیس در تفرقه‌افکنی از یک سو و مخالفت صریح گفتمان انقلاب اسلامی اهمیت ویژه دارد:

سیاست استعماری فرقه‌سازی در مذاهب اسلامی با هدایت بریتانیا و با هدف ایجاد تفرقه میان مسلمانان و جلوگیری از احیای عصر طلایی تمدن اسلامی، با تاسیس فرقه «وهابیت» منشعب از اهل سنت در سال 1160 هجری قمری توسط «محمد بن عبدالوهاب» در منطقه نجد عربستان کلید خورد و سپس با تاسیس دو فرقه منشعب از تشیع یعنی «بابیت» توسط «سید علی محمد شیرازی» در سال 1266 و «بهائیت» توسط «میرزا حسینعلی نوری» در 1282 هجری قمری در ایران ادامه پیدا کرد.

در چند دهه گذشته اما؛ با توجه به ناکارآمدی جریان بهائیت در راهبرد غربی ـ صهیونیستی تفرقه‌افکنی میان مسلمانان به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، از فرقه موسوم به شیرازی‌ها به عنوان دست‌پخت جدید دربار ملکه باکینگهام رونمایی شد تا با ظاهری منطبق با اعتقادات تشیع (برخلاف اعتقادات التقاطی بهائیت) مسئولیت اجرای اوامر روباه پیر را بر عهده بگیرد.

در این میان تقسیم کاری هم صورت گرفت و پشتیبانی جریان سلفی ـ تکفیری به ظاهر سنی بر عهده آمریکایی‌ها گذاشته شد تا در زمانه‌ای که الگوی تقریبی ـ انقلابی اسلام ناب با محوریت جمهوری اسلامی می‌رفت فاتحه عناصر دست‌نشانده غربی ـ صهیونیستی را در جهان اسلام بخواند، تشیع انگلیسی و اسلام سنی آمریکایی از یک اتاق فرمان تیغ بر امت اسلامی بکشند و مسلمان‌کشی به راه بیندازند.

بیانات رهبر انقلاب اسلامی در این خصوص در جمع مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی در سال 95، اشاره دقیقی به این نقشه شوم دارد:

«امروز دو اراده در این منطقه با یکدیگر در تعارضند: یک اراده، اراده‌ی وحدت است؛ یک اراده، اراده‌ی تفرقه است. اراده‌ی وحدت، متعلّق به مؤمنین است؛ فریاد اتّحاد و اجتماع مسلمین از حنجره‌های بااخلاص بلند است و مسلمانها را دعوت میکنند به اینکه به مشترکاتشان توجّه بکنند؛ اگر این[طور] بشود و اگر این وحدت اتّفاق بیفتد، وضعی که امروز مسلمانها دارند دیگر به این شکل نخواهد بود و مسلمان عزّت پیدا خواهد کرد. امروز شما ملاحظه کنید از منتهاالیه شرق آسیا در میانمار مسلمان‌کشی هست، تا غرب آفریقا در نیجریه و امثال اینها؛ همه‌جا مسلمانها [کشته میشوند]؛ حالا یک‌جا به دست بودایی کشته میشوند، یک‌جا به‌ دست بوکوحرام و داعش و امثال اینها کشته میشوند. یک عدّه‌ای هم در این آتشها میدمند؛ شیعه‌ی انگلیسی و سنّی آمریکایی مثل هم هستند؛ همه، دولبه‌ی یک قیچی هستند؛ سعیشان این است که مسلمانها را به جان هم بیندازند؛ این پیام اراده‌ی تفرقه است که اراده‌ی شیطانی است؛ امّا پیام وحدت این است که اینها از این اختلافات عبور بکنند، در کنار هم قرار بگیرند، با هم کار کنند.»

بر اساس آنچه بیان شد؛ بی‌راه نیست اگر بگوئیم آدرسی که «بانوی بهشت» می‌دهد آدرس غلطی است که جهان اسلام را به جهنمی دیگر از جنس آنچه در این سال‌ها بر سر جهان اسلام آمده رهنمون می‌شود، جهنمی که قرار است در آن فقط خون مسلمانان ریخته شود و بس.  


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دارویی که چربی‌ها را بدون از دست دادن عضله یا کمتر غذا خوردن می‌سوزاند!
اولین تولد اکبر عبدی بدون عمو اکبر
خروج نیروهای خارجی از عراق طبق جدول زمانی
نخست‌وزیر قطر فردا به تهران می‌آید
افتتاح بزرگ‌ترین کارخانه هوشمند شوینده ایران
کولاک سعید اسماعیلی؛ طلای بدون امتیاز
مسعود حسنخانی، نوازنده پیشکسوت ویولن درگذشت
کاهش سرعت رشد تورم در مرداد 1405
تمام شهرهای فارس گازدار شدند
افتتاح 60 کیلومتر راه و بزرگراه در هرمزگان
نورنما | واژگونی چند هواپیما در فرودگاهی در ایتالیا بر اثر طوفان
حریق مراتع کلاردشت پس از چهار ساعت تلاش مهار شد
مقاومت و خدمت‌رسانی؛ راهبرد ایران در برابر تحریم‌ها
انهدام باند بزرگ قاچاق شیشه در سیستان و بلوچستان
دموکراسی‌خواهان آمریکا علیه دیکتاتور کاخ‌نشین قیام می‌کنند؟
کوانتوم و هوش مصنوعی؛ دو اولویت فناورانه ایران
گفت‌وگوی لاوروف و وزیر خارجه مصر درباره تحولات غرب آسیا
حکیم: بحران اقتصادی اولویت نخست عراق است
سومین تساوی گل‌محمدی با دهوک در لیگ عراق
گفت‌وگوی عراقچی با نماینده مسیحیان ارامنه شمال کشور
همدردی ایران با قربانیان آتش‌سوزی بیمارستان اسلام‌آباد
افشاگری گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره ساکت کردن منتقدان اسرائیل از سوی آمریکا
رازهای فرار از کابل
رابطه راهبردی ایران و چین به اجازه هیچکس نیازی ندارد
بیمه معلمان مدارس غیردولتی روی میز مجلس
توافق بازسازی فازهای 9 و 10 پارس جنوبی امضا شد
تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اصلاح رشته‌های دانشگاهی
خبر بلومبرگ از تشدید حملات روسیه به اوکراین
آتلانتیک: قمار قطری‌ها روی جلب نظر ترامپ فاجعه‌بار بود
تقدیر زلنسکی از نامه ضدایرانی نتانیاهو!
پرداخت 140 میلیارد تومان به شاکیان شهر خودرو و ریگان خودرو
مالاریا در فرودگاه فرانکفورت قربانی گرفت
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 4 شهریور
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 5 شهریور/ آیا طلا سقوط می کند؟
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 5 شهریور
قائم‌پناه: وفاق یعنی بهره‌گیری از ظرفیت همه مردم
واکنش انگلیس به تخریب مرکز آموزشی آنروا
تأکید وزیر نیرو بر تسریع آبرسانی سرانی
مسئولیت قانونی و اخلاقی سازمان ملل و کلیه دولت‌ها برای محکوم‌کردن اقدام غیرقانونی آمریکا
فرانسه اظهارات مقام اسرائیلی درباره کشتار فلسطینیان را بشدت محکوم کرد
اعتبار 400 میلیاردی برای ساختمان فدراسیون وزنه‌برداری
حمایت آیت‌الله سیستانی از یتیمان جنگ‌زده لبنان
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد+ لینک
حماس طرح‌های شهرک‌سازی اسرائیل را محکوم کرد
هدف وزنه‌برداری ایران؛ طلای بازی‌های آسیایی ناگویا
پذیرش نقشه راه از سوی حماس و گروه‌های فلسطینی یک تحول تاریخی است
تحریم آمریکا علیه «اقدام فلسطین» در انگلیس
نگرانی پنتاگون از ردپای دیجیتال نظامیان آمریکا
افزایش بیماری‌های مزمن در نزدیکی سایت هسته‌ای کالیفرنیا
بزرگداشت دولتمردان شهید با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد