×
سیاسی
شناسه خبر : 58134
تاریخ انتشار : جمعه 1399/10/19 ساعت 14:38
اعتراف بایدن به تروریست بودن ترامپ چه تبعاتی دارد؟

نورنیوز بررسی کرد؛

اعتراف بایدن به تروریست بودن ترامپ چه تبعاتی دارد؟

بایدن با تروریست خواندن هواداران ترامپ که در 7 ژانویه به کنگره این کشور حمله کردند و همچنین متوجه نمودن مسئولیت این اقدامات به ترامپ،عملا رییس جمهور فعلی آمریکا را رهبر تروریستها قلمداد کرده است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: جو بایدن رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در تازه ترین واکنش به رخدادهای چهارشنبه ۶ ژانویه در واشینگتن که طی آن هواداران ترامپ به سمت ساختمان کنگره (کاپیتول) حمله کردند و با اشغال آن زمینه ساز کشته شدن ۵ نفر شدند، ضمن آن که این روز را «تیره‌ترین روز تاریخ» ایالات متحده آمریکا نامید، دونالد ترامپ را مسئول این رخداد معرفی کرد.

بایدن هواداران مسلح ترامپ را «تروریست‌های داخلی» خواند و نیروهای امنیتی را نیز به برخورد بیش از حد نرم با هواداران ترامپ متهم کرد. 

هواداران ترامپ روزچهارشنبه ۱۷ دی (۶ ژانویه) و در زمانی که کنگره آمریکا مشغول بررسی و تایید آرای الکترال مربوط به انتخابات ریاست جمهوری ۳ نوامبر بود وارد ساختمان کنگره شدند و ضمن تخریب و غارت این مجموعه تلاش کردند که به نمایندگان حزب مخالف آسیب وارد کنند.در جریان یورش هواداران ترامپ یا به تعبیر جو بایدن «تروریست‌های داخلی» به ساختمان کنگره این کشور ۵ نفر از جمله یک مامور پلیس کشته شدند.

اظهارات اخیر جوبایدن رییس جمهور منتخب آمریکا سخنانی بسیار مهم تلقی می شودکه در بطن آن «اعترافی دیر هنگام» نهفته است.

بایدن از سویی به صورت رسمی اعلام نموده که مسئول وقایع ۷ ژانویه در واشینگتن، ترامپ است واز سوی دیگر افرادی که با دعوت و هدایت ترامپ دست به این اقدام جنایتکارانه زده اند را تروریست داخلی دانسته است.

نتیجه منطقی حاصل از اظهارات بایدن این است که او ترامپ را رهبر تروریست‌های داخلی می داند و طبیعتا شخص دونالد ترامپ رییس جمهور فعلی آمریکا هم تروریست است.

اعتراف دیرهنگام بایدن موید این واقعیت است که در  چهار سال گذشته یک تروریست به همراه دار و دسته اش رییس جمهور ایالات متحده امریکا بوده و با در اختیار داشتن بزرگترین ارتش و زرادخانه هسته ای جهان با رویکردهای تروریستی در مورد کنشهای این کشور در مهمترین موضوعات نظامی و امنیتی تصمیم می گرفته است.

نگاهی به تصمیمات و اقداماتی که در دوره ریاست جمهوری ترامپ در داخل و خارج از امریکا به وقوع پیوسته به روشنی اظهارات جوبایدن را تایید می کند.

بدون شک مهمترین نماد رفتار تروریستی ترامپ در طول دوران زمامداری اش در صدور دستور ترور  فرمانده عالی رتبه یک کشور در جریان سفر رسمی به کشور دیگر تجلی یافت.

ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و فرماندهان مقاومت که به اعتراف دوست و دشمن اصلی ترین نقش را در سرکوب تروریستهای آدمخوار داعشی در منطقه داشته اند، بطور قطع بهترین هدیه ای بود که رهبر تروریستهای جهان می توانست به هوادارانش بدهد.

دستگاه قضایی عراق به عنوان میزبان سردار سلیمانی اخیرا با صدور حکم بازداشت دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا که خود رسما مسئولیت این اقدام تروریستی را پذیرفت زمینه محاکمه وی برای دست زدن به این جنایت را فراهم کرده است.

اگرچه جو بایدن رییس جمهور منتخب آمریکا پس از ترور سردار سلیمانی و فرماندهان مقاومت به نوعی از این اقدام حمایت کرد اما در شرایط کنونی و پس از اظهارات اخیر بایدن،او دو راه پیش رو دارد.

یا باید چون گذشته با تایید اقدام تروریستی ترامپ،همچنان در کنار وی بماندو ننگ حمایت از یک تروریست را( به اعتراف خودش) بپذیرد و یا شجاعت اعتراف رسمی به اشتباهش را داشته باشد و از صحبتهای قبلی خود عذر خواهی کند و زمینه محاکمه ترامپ در کشوری که این جنایت در آن رخ داده را فراهم کند و از تایید رفتار یک تروریست اعلام انزجار و برائت نماید.

در صورتی که جو بایدن مسیر برائت از ترامپ را در پیش نگیرد می توان نتیجه گرفت که  رییس جمهور امریکا در خصوص ارزیابی اقدامات تروریستی و افراد تروریست هم مانند بسیاری از موضوعات دیگر قائل به استاندارد دو گانه است. به عبارت دقیق تر در صورتی که یک تروریست و هوادارنش به کنگره امریکا حمله می کنند و باعث مرگ تعدادی از شهروندان امریکا می شوند باید آنها  را محکوم کرد اما اگر همین گروه،جنایتی بزرگتر و بی سابقه را در خارج از امریکا انجام بدهند باید از آنها تقدیربه عمل آید.

جو بایدن رییس جمهور منتخب آمریکا می تواند این عرصه را به آزمونی برای راستی آزمایی اظهاراتش در مورد موضوعی بسیار مهم یعنی حمایت از تروریسم یا نفی آن مبدل سازد که موفقیت یا ناکامی اش منوط به شجاعت و صراحت است.

این‌ گوی و این میدان، طرفدار تروریسم هستید یا مخالف آن؟

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشف جسد یک افسر اسرائیلی در جنوب غزه
فهرست تیم ملی اعلام شد
وزارت دادگستری آمریکا همچنان به دنبال تحقیقات درباره پرونده ترامپ-روسیه
رسانه‌های عراقی از خشک شدن دریاچه حمرین در استان دیاله عراق خبر دادند
نخست وزیر مجارستان جو بایدن را مسئول آغاز جنگ اوکراین دانست
تامین 3 میلیارد دلار برای واردات ماشین‌آلات و تجهیزات تولید
وزیر جنگ آمریکا: وضعیت کنونی جهان مانند آغاز جنگ جهانی دوم است
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند
تیم ملی والیبال ایران مقابل ترکیه پیروز شد
نفوذ دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
X
آگهی تبلیغاتی