×
سیاسی
شناسه خبر : 58113
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/10/17 ساعت 20:58
اروپا واقعیت چهره خود را بیش از گذشته به ملت ایران نشان داد

اروپا واقعیت چهره خود را بیش از گذشته به ملت ایران نشان داد

کارشناس مسائل بین الملل گفت: ایران در گام‌های کاهش تعهدات به نقطه قبل از برجام برگشت، این موضوع می‌تواند در چارچوب گفت‌وگو‌های آینده برجامی به شرط بازگشت به توافق هسته ای موثر واقع شود.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سیدرضا صدرالحسینی کارشناس مسائل بین الملل درباره غنی سازی ۲۰ درصد ایران، گفت: بعد از مدت‌ها توقف چرخه سوخت کشورمان به دلیل بدعهدی‌هایی که از جانب همه طرفین توافقنامه برجام به جز روسیه و چین انجام شد، تصمیمی در این رابطه اتخاذ کرد که به نظر می‌رسد، تکلیف شرایط آینده ایران در برجام را روشن‌تر از گذشته می‌کند.

او افزود: غنی سازی ۲۰ درصد بازگشت جمهوری اسلامی ایران به قبل از برجام است. بعد از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای شرایطی برای ایران پدید آمد که به نظر آمد بسیاری از حوزه‌های هسته‌ای کشورمان به نیمه تعطیلی کشیده شد، بر این اساس بخش عمده‌ای از افرادی که در این حوزه مشغول به فعالیت بودند یک نوع دلسردی برایشان به وجود آمد.

کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: بعد از خروج آمریکا از برجام که بیش از ۲ سال طول کشید، به نظرمی‌آمد که در طول این مدت اقدامی از جانب تروئیکای اروپایی به وجود بیاید، قول‌هایی در این رابطه داده شد، اما ۲ سال صبر ملت ایران برابر به عملی آنها شد، اکنون هم دوران ریاست جمهوری ترامپ به پایان رسید.

صدرالحسینی ادامه داد: در این دوران تجربیات قابل توجهی نصیب دولتمردان کشورمان شد، در واقع همکاری اروپا و آمریکا در این مسئله مشهود بود، اینکه جمهوری اسلامی نباید در حوزه‌های «هایتک» به موفقیت برسد و استقلال صنعتی در حوزه هسته‌ای پیدا کند، مقامات اروپایی در این مدت واقعیت چهره خود را بیش از گذشته به ملت ایران نشان دادند.

او افزود: برخی از مقامات اروپایی نیز با بیان مواضع خصمانه خود نسبت به ملت ایران، ثابت کردند که دیگر آن نقاب چهره‌ای به نام همراه و همکار جمهوری اسلامی ایران در اروپایی‌ها هم دیده نمی‌شود، بر همین اساس کشورمان تصمیم گرفت مسئله غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم را در دستور کار خود قرار دهد. این کار توسط دولتی انجام شد که در مسئله تعهدات برجامی اقداماتی را برای اعتماد بیشتر به طرف های برجامی انجام داد. 

این کارشناس مسائل بین الملل در پاسخ به اینکه آیا غنی سازی ۲۰ درصد مغایر برجام است، تصریح کرد: به دلیل عدم تعهد آمریکا و طرف‌های اروپایی، ایران در گام‌های کاهش تعهدات به نقطه قبل از برجام برگشت، این موضوع می‌تواند در چارچوب گفت‌وگو‌های آینده برجامی به شرط بازگشت به توافق هسته ای نیز بسیار موثر واقع شود و  ملت ایران منتظر آن بودند.

صدرالحسینی ادامه داد: غنی سازی ۲۰ درصد، اقدامی مناسب در موقعیتی مناسب بود، چراکه بدین شکل امیدی در دست‌اندرکاران انرژی هسته‌ای کشورمان به وجود می آید و یک پیام روشن و شفاف به طرف‌های اروپایی و آمریکایی جاضر در توافقنامه برجام است.


باشگاه خبرنگاران جوان
نظرات

آخرین اخبار
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا
قیمت نفت اوپک 115 دلار شد
برنامه بازی‌های امشب لیگ قهرمانان اروپا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: روند بازار طلا و سکه نزولی است
تفاوت نیازهای حمایتی روانی و اجتماعی زنان در دوران جنگ
جزییات پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ
11 کشته و زخمی در آتش‌ گرفتن اتوبوسی در سوئیس
مترو تهران در روز تشییع شهدای رمضان رایگان شد
حمله پهپادی به تاسیسات دیپلماتیک آمریکا در بغداد
چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در  مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
التهاب بازارهای انرژی و ریزش بورس در جهان
زنان باردار از اخبار منفی دوری کنند
روال عادی تجارت و واردات کالای اساسی
یک کشتی کانتینری در سواحل امارات مورد اصابت قرار گرفت
ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی به صورت شبانه روزی
دختر تکواندوکار 9‌ ساله، اولین شهیده ورزشکار زنجان شد
اقتصادنگار | جنگ شد، قحطی نیامد
انهدام پهپاد متجاوز در آسمان کرمان توسط پدافند هوایی ارتش
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
هرتزوگ: جنگ با ایران نیاز به نتیجه نهایی دارد
افزایش آلودگی‌های زیست‌محیطی ایران نسبت به جنگ 12 روزه
آلمان در جنگ ایران؛ بی‌طرفی یا همراهی پنهان؟
13 نظامی آمریکایی در 291 عملیات مقاومت اسلامی عراق کشته شدند
فریادهای نماینده کنست رژیم صهیونیستی بر سر نتانیاهو و دولتش: این جنگ را پایان دهید
جفری ساکس: حملات اسرائیل و آمریکا به تهران هدفمند نیست، بلکه یک بمباران کامل است
منابع آمریکایی: دولت ترامپ در برآورد واکنش ایران دچار اشتباه شد
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل سازمان ملل متحد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
اسپانیا، صدراعظم آلمان را به نوکری ترامپ متهم کرد
آلمانی‌ها برای هر باک بنزین 9 یورو بیشتر پرداخت می‌کنند
سناتور آمریکایی اعتراف کرد: به هیچ یک از اهدافمان علیه ایران نخواهیم رسید!
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی