×
سیاسی
شناسه خبر : 58112
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/10/17 ساعت 20:25
بحران‌سازی در منطقه؛ آخرین حربه نتانیاهو برای بقاء در قدرت

نورنیوز بررسی کرد؛

بحران‌سازی در منطقه؛ آخرین حربه نتانیاهو برای بقاء در قدرت

اوج‌گیری تنفر عمومی از نتانیاهو در نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که عادی‌سازی روابط با چند دیکتاتور عربی که سال‌هاست هیچ تهدیدی علیه این رژیم نداشته‌اند، برای غلبه بر بحران‌های داخلی کافی نبوده ‌است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: افزایش شرارت و ایجاد تنش در منطقه، سناریویی است که متأثر از بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی، در دستور کار سران این رژیم قرار گرفته است.

کابینه ائتلافی و متزلزل این رژیم، این روزها با خطر فروپاشی رو‌به‌رو شده و احتمال خروج نتانیاهو از قدرت افزایش یافته است، لذا او در حالی می‌خواهد در انتخابات پیش رو حاضر شود که یک جریان قدرتمند در جناح راست علیه او تشکیل شده است.

بحران کرونا معضل عمده‌ دیگری است که نتانیاهو را در معرض انتقاد شدید قرار داده و سیاست‌های دولتش در این زمینه شکست خورده ارزیابی می‌شود. طی ماه‌های اخیر رژیم صهیونیستی درگیر موج دوم کرونا شده و تعطیلی‌های مربوط به قرنطینه مشکلات اقتصادی را افزایش داده است، شرایطی که باعث بروز اعتراضات گسترده خیابانی در فلسطین اشغالی شده است.

او در حالی همچنان با 3 پرونده فساد مالی رو‌به‌رو است که مهم‌ترین حامی‌اش یعنی ترامپ نیز تا چند هفته دیگر کاخ سفید را ترک خواهد کرد.

از سویی؛ نیروهای محور مقاومت نیز با وجود همه فشارها همچنان در سوریه حضور موثری دارند و حملات پراکنده ارتش صهیونیستی نتوانسته تهدید حضور این نیروها را علیه تلاویو برطرف کند.

اوج‌گیری تنفر عمومی از نتانیاهو در نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که عادی‌سازی روابط با چند دیکتاتور عربی که سال‌هاست هیچ تهدیدی علیه این رژیم نداشته‌اند، برای غلبه بر بحران‌های داخلی کافی نبوده ‌است.

پارلمان رژیم صهیونیستی روز ۲۳ دسامبر سال گذشته میلادی بعد از پایان ضرب‌الاجل تعیین شده برای تصویب بودجه دولت، مطابق قانون منحل شد و انتخابات برای تشکیل پارلمان جدید در مارس سال جاری برگزار خواهد شد.

با این حال؛ گرچه انتخابات در این رژیم همواره میدان رقابت احزاب صهیونیستی راست‌گرا با صهیونیست‌های میانه‌رو و چپ‌گرا بوده، اما به دنبال ظهور مخالفانی در پایگاه سیاسی متبوع نتانیاهو، او حالا برای کسب قدرت باید با رقیبان قدرتمند دست راستی‌ هم مبارزه کند.

 یکی از این رقبا احتمالا صهیونیست رادیکال «گیدون ساعر»، یکی از وزرای پیشین کابینه خواهد بود. او عضو حزب راست‌گرای لیکود به رهبری نتانیاهو بود که پس از جدایی از آن، حزب جدیدی تشکیل داد و در تلاش است تا جایگاه نخست‌وزیری را از آن خود کند.

بنابر نظرسنجی‌های عمومی اخیر، ساعر در انتخابات پیش‌ رو وضعیت بهتری نسبت به نتانیاهو خواهد داشت. اگر نتیجه انتخابات با داده‌های این نظرسنجی‌ها‌ منطبق باشد، به نظر می‌رسد ساعر و سایر رقبای نتانیاهو می‌توانند با ایجاد یک ائتلاف حداکثری در کنار هم، به دوره طولانی مدت نخست‌وزیری او پایان دهند.

«نفتالی بنت» یکی دیگر از رقیبان اصلی نتانیاهو، وزیر دفاع پیشین و از رهبران حزب افراطی «راست جدید» است. علاوه بر اینها چند صهیونیست افراطی دیگر نیز خود را برای رقابت با نتانیاهو آماده کرده‌اند.

مجموعه این شرایط، حوزه سیاست خارجی را میدانی گسترده‌تر برای پیشبرد منویات نتانیاهو قرار داده است. یکی از سناریوهای او برای فرار از وضع موجود، ایجاد تنش‌ در منطقه‌ است تا با گره زدن آن به حیات رژیم بتواند انتخابات را برای مدت نامعلومی به تعویق بیاندازد. او برای تحقق این هدف روی حمایت «یوسی کوهن» رئیس موساد حساب ویژه‌ای باز کرده است.  


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند