×
سیاسی
شناسه خبر : 58112
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/10/17 ساعت 20:25
بحران‌سازی در منطقه؛ آخرین حربه نتانیاهو برای بقاء در قدرت

نورنیوز بررسی کرد؛

بحران‌سازی در منطقه؛ آخرین حربه نتانیاهو برای بقاء در قدرت

اوج‌گیری تنفر عمومی از نتانیاهو در نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که عادی‌سازی روابط با چند دیکتاتور عربی که سال‌هاست هیچ تهدیدی علیه این رژیم نداشته‌اند، برای غلبه بر بحران‌های داخلی کافی نبوده ‌است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: افزایش شرارت و ایجاد تنش در منطقه، سناریویی است که متأثر از بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی، در دستور کار سران این رژیم قرار گرفته است.

کابینه ائتلافی و متزلزل این رژیم، این روزها با خطر فروپاشی رو‌به‌رو شده و احتمال خروج نتانیاهو از قدرت افزایش یافته است، لذا او در حالی می‌خواهد در انتخابات پیش رو حاضر شود که یک جریان قدرتمند در جناح راست علیه او تشکیل شده است.

بحران کرونا معضل عمده‌ دیگری است که نتانیاهو را در معرض انتقاد شدید قرار داده و سیاست‌های دولتش در این زمینه شکست خورده ارزیابی می‌شود. طی ماه‌های اخیر رژیم صهیونیستی درگیر موج دوم کرونا شده و تعطیلی‌های مربوط به قرنطینه مشکلات اقتصادی را افزایش داده است، شرایطی که باعث بروز اعتراضات گسترده خیابانی در فلسطین اشغالی شده است.

او در حالی همچنان با 3 پرونده فساد مالی رو‌به‌رو است که مهم‌ترین حامی‌اش یعنی ترامپ نیز تا چند هفته دیگر کاخ سفید را ترک خواهد کرد.

از سویی؛ نیروهای محور مقاومت نیز با وجود همه فشارها همچنان در سوریه حضور موثری دارند و حملات پراکنده ارتش صهیونیستی نتوانسته تهدید حضور این نیروها را علیه تلاویو برطرف کند.

اوج‌گیری تنفر عمومی از نتانیاهو در نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که عادی‌سازی روابط با چند دیکتاتور عربی که سال‌هاست هیچ تهدیدی علیه این رژیم نداشته‌اند، برای غلبه بر بحران‌های داخلی کافی نبوده ‌است.

پارلمان رژیم صهیونیستی روز ۲۳ دسامبر سال گذشته میلادی بعد از پایان ضرب‌الاجل تعیین شده برای تصویب بودجه دولت، مطابق قانون منحل شد و انتخابات برای تشکیل پارلمان جدید در مارس سال جاری برگزار خواهد شد.

با این حال؛ گرچه انتخابات در این رژیم همواره میدان رقابت احزاب صهیونیستی راست‌گرا با صهیونیست‌های میانه‌رو و چپ‌گرا بوده، اما به دنبال ظهور مخالفانی در پایگاه سیاسی متبوع نتانیاهو، او حالا برای کسب قدرت باید با رقیبان قدرتمند دست راستی‌ هم مبارزه کند.

 یکی از این رقبا احتمالا صهیونیست رادیکال «گیدون ساعر»، یکی از وزرای پیشین کابینه خواهد بود. او عضو حزب راست‌گرای لیکود به رهبری نتانیاهو بود که پس از جدایی از آن، حزب جدیدی تشکیل داد و در تلاش است تا جایگاه نخست‌وزیری را از آن خود کند.

بنابر نظرسنجی‌های عمومی اخیر، ساعر در انتخابات پیش‌ رو وضعیت بهتری نسبت به نتانیاهو خواهد داشت. اگر نتیجه انتخابات با داده‌های این نظرسنجی‌ها‌ منطبق باشد، به نظر می‌رسد ساعر و سایر رقبای نتانیاهو می‌توانند با ایجاد یک ائتلاف حداکثری در کنار هم، به دوره طولانی مدت نخست‌وزیری او پایان دهند.

«نفتالی بنت» یکی دیگر از رقیبان اصلی نتانیاهو، وزیر دفاع پیشین و از رهبران حزب افراطی «راست جدید» است. علاوه بر اینها چند صهیونیست افراطی دیگر نیز خود را برای رقابت با نتانیاهو آماده کرده‌اند.

مجموعه این شرایط، حوزه سیاست خارجی را میدانی گسترده‌تر برای پیشبرد منویات نتانیاهو قرار داده است. یکی از سناریوهای او برای فرار از وضع موجود، ایجاد تنش‌ در منطقه‌ است تا با گره زدن آن به حیات رژیم بتواند انتخابات را برای مدت نامعلومی به تعویق بیاندازد. او برای تحقق این هدف روی حمایت «یوسی کوهن» رئیس موساد حساب ویژه‌ای باز کرده است.  


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟