×
سیاسی
شناسه خبر : 57998
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/10/14 ساعت 22:17
قدرشناسی مردم عراق از فرماندهان شهید و تعیین تکلیف برای دولت

نورنیوز بررسی کرد؛

قدرشناسی مردم عراق از فرماندهان شهید و تعیین تکلیف برای دولت

قدرشناسی مردم عراق نسبت به سردار شهید قاسم سلیمانی و کمک‌های بی‌دریغ جمهوری اسلامی ایران به این کشور در مبارزه با داعش، عملا تلاش‌ ماه‌های اخیر جریان نفوذ و محور آمریکایی، سعودی، صهیونیستی در جهت ایجاد انشقاق میان دو ملت را ناکام گذاشت.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: راهپیمایی گسترده امروز مردم عراق در میدان التحریر شهر بغداد و برخی دیگر از شهرهای عراق که به پاس‌داشت فرماندهان شهید مقاومت و علیه تروریست‌های متجاوز آمریکایی رقم خورد، حرف‌های ناگفته بسیاری در دل خود داشت.

از سویی؛ قدرشناسی مردم عراق نسبت به سردار شهید قاسم سلیمانی و کمک‌های بی‌دریغ جمهوری اسلامی ایران به این کشور در مبارزه با داعش، عملا تلاش‌ ماه‌های اخیر جریان نفوذ و محور آمریکایی، سعودی، صهیونیستی در جهت ایجاد انشقاق میان دو ملت را ناکام گذاشت.

شعارهای راهپیمایان امروز میدان التحریر مانند «آمریکا شیطان بزرگ است»، آن‌چنان برای دشمنان مقاومت گران بود که تلاش ویژه‌ای از سوی عناصر نفوذی برای انحراف تظاهرات به سمت مخالفت با ایران صورت گرفت اما با قاطعیت مردم در حمایت از مقاومت، شکست خورد.

از سوی دیگر؛ تاکید راهپیمایان بر مخالفت با حضور تروریست‌های آمریکایی در کشورشان که در مصوبه مجلس عراق در این خصوص هم مورد تاکید قرار گرفته است، عملا تکلیف دولت الکاظمی در این باره را مشخص کرد.

شعار «شهادت و حاکمیت» که به عنوان شعار اصلی مراسم بزرگداشت اولین سال‌روز ترور فرماندهان مقاومت انتخاب شده بود، در واقع معنایی جز تأکید بر لزوم اخراج اشغال‌گران آمریکایی از خاک عراق و بازپس‌گیری حاکمیت این کشور نداشت، چنانچه «هادی العامری» رهبر ائتلاف فتح نیز در سخنرانی خود در این اجتماع عظیم به صراحت بر این خواسته تاکید کرد.

«فاضل جابر الفتلاوی» نماینده پارلمان عراق از ائتلاف فتح نیز در سخنانی گفت: این تظاهرات آغاز حقیقی حرکت مردم برای بازپس‌گیری حاکمیت ملی است. دولت به افکار عمومی در عراق وعده داده که عوامل این جنایت را شناسایی و معرفی کند اما هنوز به وعده خود عمل نکرده است. دولت عراق باید هر چه سریعتر تحقیقات را کامل کرده و عاملان آن را معرفی کند.

به نظر می‌رسد؛ تلاش گسترده ماه‌های اخیر کاخ سفید برای ایجاد بی‌ثباتی در عراق و ایجاد بهانه برای ضربه زدن به نیروهای مقاومت در جهت استمرار حضور نظامیان خود در این کشور، عملا نتیجه عکس داده و مردم عراق همچنان بر لزوم اجرای مصوبه پارلمان مبنی بر اخراج تروریست‌های آمریکایی توسط دولت تاکید دارند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
عامری: حاکمیت عراق با اخراج نیروهای آمریکایی تامین می‌شود
یکشنبه 1399/10/14 ساعت 18:28
عامری: حاکمیت عراق با اخراج نیروهای آمریکایی تامین می‌شود
هادی العامری تاکید کرد: تحقق حاکمیت ملی کامل در اخراج نیروهای اشغالگر آمریکا است و در این راه هرچه جانفشانی نیاز باشد باید ارزانی داشت.
سنگ تمام عراقی‌ها در سالگرد شهادت حاج قاسم و ابومهدی
یکشنبه 1399/10/14 ساعت 17:25
سنگ تمام عراقی‌ها در سالگرد شهادت حاج قاسم و ابومهدی
مردم عراق امروز در سالگرد شهادت فرماندهان مقاومت سردار قاسم سلیمانی، حاج ابومهدی المهندس و همراهانشان، سنگ تمام گذاشته و در شهرهای مختلف به میادین اصلی آمدند.
روایت هادی العامری از شب ترور سردار شهید سلیمانی
یکشنبه 1399/10/14 ساعت 15:51
روایت هادی العامری از شب ترور سردار شهید سلیمانی
رئیس ائتلاف فتح می‌گوید: تا جایی که من فهمیدم شهید سلیمانی به عراق آمده بود که تنش را با آمریکا کم کند، نه اینکه عملیاتی علیه آمریکایی‌ها ترتیب دهد.
جزییات گفتگوی عبدالمهدی با ترامپ 3 روز قبل از شهادت حاج قاسم
شنبه 1399/10/13 ساعت 20:28
جزییات گفتگوی عبدالمهدی با ترامپ 3 روز قبل از شهادت حاج قاسم
به ترامپ گفتم ایرانی‌ها می‌گویند که به دنبال جنگ نیستند همانگونه که آمریکایی‌ها خواهان جنگ نیستند. به او پیشنهاد دادم که یا به طور مستقیم با ایرانی‌ها مذاکره کند یا اینکه توافقات ضمنی همانند توافقاتی که از سال 2003 منعقد شد، با آن‌ها امضا کند.
نظرات

آخرین اخبار
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد