×
سیاسی
شناسه خبر : 57998
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/10/14 ساعت 22:17
قدرشناسی مردم عراق از فرماندهان شهید و تعیین تکلیف برای دولت

نورنیوز بررسی کرد؛

قدرشناسی مردم عراق از فرماندهان شهید و تعیین تکلیف برای دولت

قدرشناسی مردم عراق نسبت به سردار شهید قاسم سلیمانی و کمک‌های بی‌دریغ جمهوری اسلامی ایران به این کشور در مبارزه با داعش، عملا تلاش‌ ماه‌های اخیر جریان نفوذ و محور آمریکایی، سعودی، صهیونیستی در جهت ایجاد انشقاق میان دو ملت را ناکام گذاشت.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: راهپیمایی گسترده امروز مردم عراق در میدان التحریر شهر بغداد و برخی دیگر از شهرهای عراق که به پاس‌داشت فرماندهان شهید مقاومت و علیه تروریست‌های متجاوز آمریکایی رقم خورد، حرف‌های ناگفته بسیاری در دل خود داشت.

از سویی؛ قدرشناسی مردم عراق نسبت به سردار شهید قاسم سلیمانی و کمک‌های بی‌دریغ جمهوری اسلامی ایران به این کشور در مبارزه با داعش، عملا تلاش‌ ماه‌های اخیر جریان نفوذ و محور آمریکایی، سعودی، صهیونیستی در جهت ایجاد انشقاق میان دو ملت را ناکام گذاشت.

شعارهای راهپیمایان امروز میدان التحریر مانند «آمریکا شیطان بزرگ است»، آن‌چنان برای دشمنان مقاومت گران بود که تلاش ویژه‌ای از سوی عناصر نفوذی برای انحراف تظاهرات به سمت مخالفت با ایران صورت گرفت اما با قاطعیت مردم در حمایت از مقاومت، شکست خورد.

از سوی دیگر؛ تاکید راهپیمایان بر مخالفت با حضور تروریست‌های آمریکایی در کشورشان که در مصوبه مجلس عراق در این خصوص هم مورد تاکید قرار گرفته است، عملا تکلیف دولت الکاظمی در این باره را مشخص کرد.

شعار «شهادت و حاکمیت» که به عنوان شعار اصلی مراسم بزرگداشت اولین سال‌روز ترور فرماندهان مقاومت انتخاب شده بود، در واقع معنایی جز تأکید بر لزوم اخراج اشغال‌گران آمریکایی از خاک عراق و بازپس‌گیری حاکمیت این کشور نداشت، چنانچه «هادی العامری» رهبر ائتلاف فتح نیز در سخنرانی خود در این اجتماع عظیم به صراحت بر این خواسته تاکید کرد.

«فاضل جابر الفتلاوی» نماینده پارلمان عراق از ائتلاف فتح نیز در سخنانی گفت: این تظاهرات آغاز حقیقی حرکت مردم برای بازپس‌گیری حاکمیت ملی است. دولت به افکار عمومی در عراق وعده داده که عوامل این جنایت را شناسایی و معرفی کند اما هنوز به وعده خود عمل نکرده است. دولت عراق باید هر چه سریعتر تحقیقات را کامل کرده و عاملان آن را معرفی کند.

به نظر می‌رسد؛ تلاش گسترده ماه‌های اخیر کاخ سفید برای ایجاد بی‌ثباتی در عراق و ایجاد بهانه برای ضربه زدن به نیروهای مقاومت در جهت استمرار حضور نظامیان خود در این کشور، عملا نتیجه عکس داده و مردم عراق همچنان بر لزوم اجرای مصوبه پارلمان مبنی بر اخراج تروریست‌های آمریکایی توسط دولت تاکید دارند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
عامری: حاکمیت عراق با اخراج نیروهای آمریکایی تامین می‌شود
یکشنبه 1399/10/14 ساعت 18:28
عامری: حاکمیت عراق با اخراج نیروهای آمریکایی تامین می‌شود
هادی العامری تاکید کرد: تحقق حاکمیت ملی کامل در اخراج نیروهای اشغالگر آمریکا است و در این راه هرچه جانفشانی نیاز باشد باید ارزانی داشت.
سنگ تمام عراقی‌ها در سالگرد شهادت حاج قاسم و ابومهدی
یکشنبه 1399/10/14 ساعت 17:25
سنگ تمام عراقی‌ها در سالگرد شهادت حاج قاسم و ابومهدی
مردم عراق امروز در سالگرد شهادت فرماندهان مقاومت سردار قاسم سلیمانی، حاج ابومهدی المهندس و همراهانشان، سنگ تمام گذاشته و در شهرهای مختلف به میادین اصلی آمدند.
روایت هادی العامری از شب ترور سردار شهید سلیمانی
یکشنبه 1399/10/14 ساعت 15:51
روایت هادی العامری از شب ترور سردار شهید سلیمانی
رئیس ائتلاف فتح می‌گوید: تا جایی که من فهمیدم شهید سلیمانی به عراق آمده بود که تنش را با آمریکا کم کند، نه اینکه عملیاتی علیه آمریکایی‌ها ترتیب دهد.
جزییات گفتگوی عبدالمهدی با ترامپ 3 روز قبل از شهادت حاج قاسم
شنبه 1399/10/13 ساعت 20:28
جزییات گفتگوی عبدالمهدی با ترامپ 3 روز قبل از شهادت حاج قاسم
به ترامپ گفتم ایرانی‌ها می‌گویند که به دنبال جنگ نیستند همانگونه که آمریکایی‌ها خواهان جنگ نیستند. به او پیشنهاد دادم که یا به طور مستقیم با ایرانی‌ها مذاکره کند یا اینکه توافقات ضمنی همانند توافقاتی که از سال 2003 منعقد شد، با آن‌ها امضا کند.
نظرات

آخرین اخبار
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری