در

واکسن کرونای تولید داخل نه چینی است نه کوبایی

سخنگوی ستاد اجرایی فرمان امام گفت: واکسن کرونای تولید داخل نه چینی است نه کوبایی. خط تولید 12 میلیون دوز در ماه را افتتاح می‌کنیم.

واکسن کرونای تولید داخل نه چینی است نه کوبایی
0 دقیقه

نورنیوز ـ گروه جامعه: سخنگوی ستاد اجرایی فرمان امام اظهار داشت: واکسن تولید داخل که مرحله تست انسانی را می‌گذراند صد درصد ایرانی است و توسط دانشمندان کشورمان ساخته شده است.

او تاکید کرد: کمتر از 40 روز دیگر خط تولید 1.5 میلیون دوز ماهیانه به بهره برداری می‌رسد و کمتر از 6 ماهه دیگر خط تولید 12 میلیون دوز در ماه راه به بهره برداری می‌رسانیم.

گفته می‌شود شرکت دیگری در داخل کشور با همکاری کوبا اقدام به تولید واکسن کرده است، اما تمام مراحل و اقدامات انجام شده در شرکت «شفا فارمد» وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام برای تولید واکسن کرونا کاملا ایرانی است و این واکسن توسط دانشمندان کشورمان تولید شده است.


نورنیوز

ارسال نظر