×
سیاسی
شناسه خبر : 57935
تاریخ انتشار : شنبه 1399/10/13 ساعت 16:30
چرا حنای آمریکایی‌ها در سازمان ملل هم رنگی ندارد؟

نورنیوز بررسی کرد؛

چرا حنای آمریکایی‌ها در سازمان ملل هم رنگی ندارد؟

ملت ایران و نظام اسلامی با تسلیم نشدن در برابر فشارهای حداکثری آمریکا نشان داد که تنها راه مقابله با تهدید و تحریم «مقاومت فعال» است. نمود عینی این امر را می‌توان در قرار گرفتن نام ایران در سر لیست مبارزه با کرونا مشاهده کرد، چه، ایران با اتکاء به توان داخلی در عین تحریم، زمینه‌ساز خودکفایی در تهیه وسایل بهداشتی درمانی در مبارزه با کرونا و حتی ساخت واکسن شد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: این روزها در حالی آمریکا با بحران‌های شدید سیاسی و اجتماعی در داخل مواجه است که در صحنه جهانی همچنان به دشمنی با ملت ایران و نظام اسلامی ادامه می‌دهد.

ایالات متحده در جدیدترین اقدام خود علیه ایران، در تدوین بودجه سازمان ملل تلاش کرد با ادعای لزوم احیای کمیته تحریم‌ها علیه ایران بودجه‌ای را در ردیف بودجه این سازمان قرار دهد که با ناکامی همراه شد.

این طرح در حالی با تنها ۱۰ رای مثبت و ۱۱۰ رای منفی اعضای مجمع عمومی سازمان ملل شکست خورد که استدلال آمریکا این بود که کمیته تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران باید کار خود را از سر گیرد.

اما دلیل این شکست مجدد آمریکا چه بود؟

برداشته شدن نقاب آمریکا: آمریکا که زمانی با ادعای نجات بشریت جنگ‌های گسترده‌ای را در جهان به راه می‌انداخت، نه تنها به ادعاهای خود جامه عمل نپوشانده بلکه کارنامه سراسر جنایات خود و متحدانش در کشتار غیر نظامیان، حمایت از تروریسم در سراسر جهان، حمایت رژیم‌های جنایت‌کاری چون رژیم صهیونیستی و آل‌سعود، ترور مبارزان واقعی با تروریسم و... نقاب از چهره واقعی آمریکا برداشته و امروز جهانیان آمریکا را نه راه حل بحران که ریشه بحران می‌دانند.

بدعت خطرناک تحریم: یکی از بدعت‌های خطرناک آمریکایی در عرصه جهانی بدعت تحریم و فشار اقتصادی علیه سایر کشورهاست که شاید در ظاهر علیه برخی کشورها اعمال می‌شود اما در اصل، گروگان گرفتن کل اقتصاد جهان است، چنانچه تحریم کشوری مانند ایران با ظرفیت‌های مشخص، تنها تحریم ایران نیست بلکه محروم‌سازی جهان از این ظرفیت‌هاست لذا امروز جهان به جایی رسیده است که برای تحقق اهداف اقتصادی، نه مشارکت در تحریم‌ها که مقابله با تحریم‌های آمریکا را راهکار خروج از چالش‌های اقتصادی و شکستن انحصارطلبی کاذب آمریکا در عرصه اقتصاد جهانی می‌داند.

چندجانبه‌گرایی: یکی از نکات مهم در صحنه جهانی رویکرد چندجانبه‌گرایی است. امروز دیگر جهان آمریکا را تنها ابرقدرت و تصمیم‌گیر نمی‌داند و برای مقابله با آن وارد میدان شده است. خروج آمریکا از پیمان‌های منطقه‌ای و جهانی از جمله برجام، توافقات تجارت آزاد میان آمریکا و سایر کشورها، خروج از توافق پاریس و... هر چند در ظاهر تضعیف این پیمان‌ها و توافقات بود اما به جهانیان نشان داد که بدون آمریکا نیز می‌توان ادامه حیات داد.

دستاورد مقاومت فعال: ملت ایران و نظام اسلامی با تسلیم نشدن در برابر فشارهای حداکثری آمریکا نشان داد که تنها راه مقابله با تهدید و تحریم «مقاومت فعال» است. نمود عینی این امر را می‌توان در قرار گرفتن نام ایران در سر لیست مبارزه با کرونا مشاهده کرد، چه، ایران با اتکاء به توان داخلی در عین تحریم، زمینه‌ساز خودکفایی در تهیه وسایل بهداشتی درمانی در مبارزه با کرونا و حتی ساخت واکسن شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید