×
سیاسی
شناسه خبر : 57881
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1399/10/11 ساعت 10:54
پاسداشت حقیقی سردار دلها

نورنیوز بررسی کرد؛

پاسداشت حقیقی سردار دلها

پاسداشت خون شهیدان بی‌مثالی چون سلیمانی، طهرانی مقدم، فخری‌زاده و... تنها بابرگزاری مراسم بزرگداشت و سخنرانی و تندیس و... محقق نمی‌شود، بلکه همه باید مراقب اسب‌های تروایی باشیم که مترصد غفلت ما به انتظار نشسته‌اند تا همه باورها، دستاوردها و سرمایه‌های نظام و انقلاب و آینده روشن کشور را با سیل خدعه‌ها و وعده‌ها و اختلاف افکنی‌ها از بنیان برکنند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سال‌هاست که دشمنان با وجود راه‌اندازی یک جنگ ترکیبی چند لایه برای ناامیدسازی و شکست ملت ایران، نتوانسته‌اند به اهداف خود دست یابند و ایرانِ سربلند با وجود همه فشارها و سختی‌ها همچنان در مسیر رو به صعود خویش به پیش می‌رود.

آنچه اما به اذعان خود آنها در کنار باور عمیق ملت به ماهیت انقلاب اسلامی، اجازه تکمیل حلقه‌های این جنگ ترکیبی را نداده، «پایگاه مردمی»، «قدرت موشکی»، «نفوذ منطقه‌ای» و «برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای» ایران به عنوان اصلی‌ترین کانون‌های قدرت جمهوری اسلامی است که دشمن برای محدود‌سازی آن حتی از ترور سیاسی و فیزیکی نمادهای قدرت‌ساز آن نیز ابایی ندارد.

ترور ناجوانمردانه دانشمندان هسته‌ای، سردار سلیمانی و دکتر محسن فخری‌زاده و دروغ پردازی دشمن در مورد نحوه شهادت سردار حسن طهرانی مقدم، بارزترین جلوه‌های عصبانیت و استیصال آنها از توانمندی‌های راهبردی ایران است.

در این میان سرمایه‌گذاری هنگفت برای پیشبرد «جنگ ادراکی» به منظور القاء ناکارآمدی الگوی ایرانی ـ اسلامی حکمرانی با هدف ضربه زدن به سرمایه اجتماعی نظام و ناامیدسازی جامعه نسبت به آینده، اقدام دیگری است که در کنار ضربه زدن به عناصر راهبردی قدرت‌ساز دیگر دنبال می‌شود.

این چهارگانه راهبردی هم‌چون ذخایری که بر اساس قانون ظروف مرتبطه همواره سطح یکسان خود را حفظ می‌کند، تحت هیچ شرایطی دچار کاهش ظرفیت اثرگذاری نمی‌شود زیرا محتوای آن به منبع در حال رشد حمایت مردمی، توانمندی، دانش و تدبیر ملی متصل بوده و طبعا پایان‌ناپذیر است.

ناگفته پیداست که فقدان تاثر برانگیز شهید طهرانی مقدم نتوانست برنامه رو به رشد موشکی را متوقف سازد و از آن زمان تاکنون ده‌ها موشک نظامی و ماهواره‌بر جدید تولید و با موفقیت آزمایش شده است.

از سویی؛ شهادت سردار سلیمانی ضمن آن که موجب شکل گیری موج اجتماعی کم‌نظیری در ایران و عراق و کشورهای محور مقاومت شد، تغییر و توقفی در سیاست‌های منطقه‌ای و حمایت قاطع ایران از جریان مقاومت ایجاد نکرد و چنانچه رهبر معظم انقلاب نیز اخیرا بدان اشاره داشتند، سیلی سخت‌تر «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» و «اخراج آمریکا از منطقه» نیز در حال وقوع است.

ترور ناجوانمردانه دانشمندان هسته‌ای نیز نتوانست شتاب برنامه‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را کم کند و قطعا به شهادت رساندن دانشمند خدوم شهید محسن فخری‌زاده نیز روند رو به اعتلای تولید دانش، فناوری و محصولات هسته‌ای را کند نخواهد کرد.

چهارگانه راهبردی قدرت‌ساز، حصاری پولادین از جنس حمایت‌های مردمی، باورهای ملی و اعتقادی در محیط امنیتی جمهوری اسلامی ایران ایجاد کرده که ثمره بیش از ۴۰ سال حکمرانی مبتنی بر تفکر ناب انقلاب اسلامی است.

این دژ غیرقابل نفوذ با وجود همه تلاش‌ها و توطئه‌ها تاکنون توانسته از امنیت و منافع ملی کشور به شکل بی‌سابقه‌ای حراست و حفاظت کند و به همین دلیل است که دشمن به دنبال استفاده از تاکتیک اسب تروا برای ورود به این دژ مستحکم است.

ناکارآمدی در مدیریت وضعیت معیشتی مردم، تضعیف انسجام ملی و شکل‌گیری دو قطبی‌های کاذب و ناامید کننده جامعه در موضوعات مهم داخلی و خارجی می‌تواند مانند اسب‌های تروا به حصار مستحکم جمهوری اسلامی «نفوذ» کرده و رخنه‌ای را که سال‌ها دشمن با صرف هزینه‌های گزاف موفق به ایجاد آن نشده است به وجود آورد.

پاسداشت خون شهیدان بی‌مثالی چون سلیمانی، طهرانی مقدم، فخری‌زاده و... تنها بابرگزاری مراسم بزرگداشت و سخنرانی و تندیس و... محقق نمی‌شود، بلکه همه باید مراقب اسب‌های تروایی باشیم که  مترصد غفلت ما به انتظار نشسته‌اند تا همه باورها، دستاوردها و سرمایه‌های نظام و انقلاب و آینده روشن کشور را با سیل خدعه‌ها و وعده‌ها و اختلاف افکنی‌ها از بنیان برکنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد