×
سیاسی
شناسه خبر : 57364
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/09/23 ساعت 12:05
تقدیم نشان درجه یک نصر به شهید دکتر محسن فخری زاده

تقدیم نشان درجه یک نصر به شهید دکتر محسن فخری زاده

با حضور سردار سرلشکر محمد باقری در منزل دانشمند شهید دکتر محسن فخری زاده نشان درجه یک نصر ، اهدایی فرمانده معظم کل قوا تقدیم خانواده ایشان شد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با حضور در منزل دانشمند شهید دکتر محسن فخری زاده نشان درجه یک نصر را که از سوی فرمانده معظم کل قوا به شهید دکتر فخری زاده اهدا شده بود به خانواده شهید تقدیم کرد.

در این دیدار که فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و تعدادی از معاونین ستاد کل نیروهای مسلح نیز حضور داشتند سرلشکر محمد باقری  با بیان اینکه طی سالیان طولانی توفیق این را داشتیم در جریان تلاش ها و خدمات ارزنده و فعالیت های گرانسنگ تحقیقاتی و پژوهشی این شهید والامقام در جنبه های مختلف علمی و پژوهشی باشیم، تصریح کرد:  شهید دکتر فخری زاده فردی کم‌نظیر از لحاظ علمی، اخلاقی، ایمانی و انقلابی بود و شهادت این دانشمند برجسته ضایعه ای دردناک برای جامعه علمی و نیروهای مسلح محسوب می شود. 

او افزود: انشاءالله به برکت تلاش های خالصانه و بی ادعای این شهید والامقام، شاگردان و همکاران این شهید راه پر فروغ ایشان را ادامه خواهند داد و سنگری را که این شهید در آن به تولید علم و دانش می پرداخت با همت و تلاش هرچه بیشتر حفظ خواهند کرد. 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با آرزوی علوّ درجات معنوی برای این شهید والامقام که همواره موجب ترس و دلهره نظام سلطه و استکبار شده بود برای خانواده معظم شهید از درگاه خداوند سبحان صبر و اجر الهی مسئلت نمود.


 

 سرلشکر باقری ، بی ادعایی، اخلاص، گمنامی و تلاش شبانه روزی در جهت حفظ و ارتقاء امنیت ایران اسلامی را از جمله ویژگی‌های بارز این شهید عالیقدر دانست و عنایت ویژه مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) نسبت به این شهید والامقام را امری مهم و  بسیار ویژه توصیف  و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با اهدای نشان درجه یک نصر به  این شهید والامقام به پاس خدمات و تلاش‌های ارزنده شهید در طول دوران پربرکت انقلاب اسلامی موافقت فرمودند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نشان درجه یک نصر را ویژه محققین، پژوهشگران  و شخصیت‌هایی برجسته ملی که جبهه دفاعی نظام اسلامی را پشتیبانی و حمایت می کنند عنوان کرد  و افزود :براین اساس مقام معظم رهبری بالاترین رتبه آن را که نشان ( درجه یک نصر) می باشد برای این شهید والامقام که عمر با ارزشمند  خویش را در راستای پشتیبانی و حمایت از جبهه انقلاب اسلامی مبذول داشته اند در نظر گرفتند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اهدای  نشان ارزنده نصر از سوی فرمانده معظم کل قوا و مقام معظم رهبری را مایه افتخار، سربلندی و عزت مستدام بیت معظم شهید دکتر فخری زاده برای تمام نسل ها دانست. 

او با اشاره به اینکه از زمان شهادت دانشمند هسته ای و دفاعی کشور -دکتر محسن فخری زاده، دشمنان ملت ایران اسلامی خواب راحتی را تجربه نکرده و همواره در هراس، نگرانی و اضطراب به سر می برند ، تاکید کرد : بی شک انتقام خون شهید عرصه علم و دانش بر اساس منطق عملیاتی جبهه انقلاب اسلامی در زمان و مکان مناسب از نظام استکبار گرفته خواهد شد و شیطان بزرگ آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند که تقاص این جنایت را پس خواهند داد.

سرلشکر باقری همچنین در بیان اهمیت سازمان پژوهش و نوآوری های دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تصریح کرد: مراکز تحقیقاتی فراوانی در ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر نیروهای مسلح به کار و فعالیت مشغول اند اما سازمان تحت مدیریت شهید دکتر فخری زاده به عنوان یک مجموعه خاص و ویژه با تکنولوژی و فن آوری های دفاعی بالا با جمعی از محققین و دانشمندان، موجب خدمات شایان توجهی به نیروهای مسلح شده است .

سرلشکر باقری خاطر نشان کرد: بی تردید مسیر پر فروغی را که دانشمند شهید دکتر فخری زاده در پیش گرفته بود ، با استحکام، دقت و سرعت هر چه بیشتر ای پیموده خواهد شد.

همسر شهید دکتر فخری زاده نیز در این مراسم با تقدیر و تجلیل از عنایات و توجهات ویژه مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا به این شهید هسته ای و دفاعی و بیت شهید سعید گفت:شهید دکتر فخری زاده همواره خود را به عنوان سرباز مقام معظم رهبری (مدظله العالی) قلمداد می کرد و در این سال ها در آرزوی شهادت لحظه  شماری می کرد و سرانجام به  آرزوی دیرین خود دست یافت.

همسر شهید دکتر فخری زاده  تصریح کرد: از مسئولین نظام انتظار دارم به کوری چشم بدخواهان و دشمنان این ملت، راه و آرمان فخری زاده ها  با قدرت ادامه یابد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
المالکی و سفیر ایران درباره امنیت منطقه رایزنی کردند
برخورد هواپیما به یک آسمان‌خراش در چین با یک کشته و 13 زخمی+ فیلم
رئیس پارلمان لبنان: توافق با تل‌آویو یک فتنه است
تنگه هرمز در وضعیت هشدار؛ انگلیس از افزایش تهدید امنیتی خبر داد
جنایت هولناک در اندرزگو؛ همه‌چیز از یک تماس با پلیس شروع شد
نشست سران قوا برگزار شد
بازی بعدی ایران در سینماها؛ به شرط صعود پخش می شود
آتش‌سوزی شناور حامل خودرو در آبهای قشم صحت ندارد
شیخ نعیم قاسم: توافق چارچوبی لبنان و اسرائیل باطل و بی‌اعتبار است
هندبال ساحلی ایران پورتوریکو را پس از ماراتن پنالتی شکست داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت نوزدهم
هشدار تند امام جمعه بغداد درباره بازگشت استبداد به عراق
توافقی‌که بوی اشغال، خلع سلاح و تجزیه می‌دهد
بازگشت اعضای تیم ملی فوتبال به تیخوانا با استقبال هواداران مکزیکی
ساعت بازگشایی درهای مصلی تهران برای وداع با رهبر شهید چه زمانی است؟
ایران تا ساعت 6 صبح منتظر سرنوشت؛ همه سناریوهای صعود به مرحله حذفی جام جهانی 2026
پایداری برق سایت‌های ارتباطی باید تضمین شود
طناب نجاتی که به دار قدرت تبدیل شد
چین 56 شرکت آمریکایی را تحریم کرد
اروپا به تهدید تعرفه‌ای ترامپ پاسخ قاطع می دهیم
بازی GTA 6 پیش از عرضه جنجالی شد؛ ممنوعیت فروش در 8 کشور جهان
زمان انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه آزاد اعلام شد
طرح مرکز پژوهش‌های مجلس برای آینده امنیتی خلیج فارس
اختلال دوباره در خدمات بانک‌های ملی و صادرات ؛امتداد آثار حمله سایبری
هشدار سازمان غذا و دارو درباره مکمل ورزشی «ON»
شب دیوانه‌وار جام جهانی؛ بلژیک پنج‌تایی کرد، فرانسه رقصید، کیپ‌ورد تاریخ ساخت
شب جنجالی جام جهانی 2026؛ ایران در انتظار صعود، بلژیک پنج‌تایی کرد و فرانسه درخشید
جاده چالوس و آزادراه تهران_شمال از ساعت 16 یکطرفه می‌شود
عاملان حمله تروریستی بانه مجازات خواهند شد
نورویدئو | جنگ رمضان چه چیزی را در منطقه تغییر داد؟
محسن رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه سریع و کوبنده خواهد بود
هواشناسی هشدار داد؛ رگبار، تگرگ و باد شدید در چند استان
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ سرنوشت صعود ایران به دست کدام تیم رقم می‌خورد؟
واکنش بحرین به گزارش حملات پهپادی در این کشور
پذیرش وکالت بیش از 20 هزار آسیب‌دیده جنگ تحمیلی اخیر
استقرار 6 بیمارستان صحرایی برای مراسم تشییع رهبر شهید در تهران
پیش بینی وضعیت جوی تهران و قم در روزهای تشییع پیکر رهبر شهید
گل‌گهر - چادرملو؛ آخرین گام برای کسب سهمیه آسیایی فوتبال ایران
بحران بزرگ زرادخانه آمریکا پس از جنگ با ایران
11 استان ایران با تورم بالای 100 درصد روبه‌رو شدند
رایزنی عمان و مصر درباره امنیت تنگه هرمز
حمله به یک نفتکش در تنگه هرمز
زمان برگزاری نخستین جلسه علنی مجلس اعلام شد
ورود کره جنوبی چین و روسیه به منطقه دفاع هوایی کره جنوبی
پروازهای تهران - دبی از 10 تیرماه از سر گرفته می‌شود
فرمول جدید استخدام دولتی؛ سهم آزمون کتبی 70 درصد شد
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 6 تیر 1405 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 تیر 1405 / رشد 4 میلیونی قیمت سکه با اهرم دلار + جدول
نورنما | پیرترین جانور خشکی زی جهان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 6 تیر 1405